Sirenas cnm herşey gönlünce olsun rabbim dualarını kabul eder inşallah. Dualarımız seninle:Saruboceq:
Benim ilk denemem negatifti değerim 1 di. Dr. 10 çıksaydı tekrar test yapardık demişti. Seninki 5 e yakın çıkmış ve daha teste 3 gün kala. Cnm yüreğini ferah tutmaya çalış yükselmesi büyük ihtimal gibi geliyor bana.
Sonuçta hiç bu kadar da çıkmazdı gebelik oluşmasaydı. Rabbim bilir tabiki elimizden gelen tek şey dua etmek ve sabretmek.
biraz aceleci davranmışsınnn..ama umutlu ol arkadaşların dediği gibi 0 çıkmamış sonucundaa belkide geç tutunmuşturr sana bebeğinn....
inşş katlanır değerinn ve sende anne olursun......tabii bizlerde inşş oluruzz.....
aminnnnnnn
densere katılıyorum canım..12. gün değerin katlanırsa en azından ikinci testi isteyebilir..başka bir topikte birininde çok düşükken ıkına sıkına katlanmıştı ve hamileydi..inşallah seninde öyle olur canım..ama keşke o kadar erken yaptırmasaymışın ama seni anlıyorum insan o strese dayanamıyor...
sirenas canim allah büyük sen umudunu yitirme bende cok korkuyorum bugün transverimin 12 günü ve ben hala test yapmadim okadar cok korkuyorum ki sana anlatamam hadi negatifse hadi o cifr cizgiyi göremessem allah bi sekilde sabrini veriyo ama zamanla geciyo yarim 13 günüm test yapsammi diyorum yada pazartesiyi bekleyiyimmmi ayy ben napcam allah yardimcimiz olsun insallah bebeislerin seni birakmamistir canim
sirenas senle kaderimiz aynı benimde 12 gün 5 çıktı 2 günde bir hep kan testlerim yapılıyor hep ikiden fazla katladı doktorum hamilesin fakat geç tutunmuş o yüzden düşme tehlikesi yüksek dedi dikkat et kendine ağır kaldırma allah sanada yardımeder sıkma canını ben çok ağlamıştım ama yükseldişimdi her tahlil sonucunda katlamayacak diye strese giriyorum allah herkesin bebişlerini kucağına versin
sirenas sen transverden sonra yattinmi evde kac gün yattin haaaa birde ben 12 gün oldu halan yatiyorum bi´liyomusun ondanada cok zor gecti beklemek hakkim da hayirlisi diyorum bekliyorummm
sirenas cnm bendede öksürük olmuştu vede dr um bana danışmadan ıhlamur bile içme demişti..içtiklerini dr una danış cnm...
inşallah yarın testte güzel sonuçlarla dönersin..
justing nasılsın canım,tekrar tedavi ye başlıyacak mısın.dinleniyor musun..
inşallah yarın testte güzel sonuçlarla dönersin..
justing nasılsın canım,tekrar tedavi ye başlıyacak mısın.dinleniyor musun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?