- 15 Şubat 2019
- 168
- 30
- 98
- 27
- Konu Sahibi Meryem7121
-
Hafif silik çizgi var canım evet bu mübarek gecede inşallah güzel sonuçlar alırsın kan ver bence 2 gün sonraadetim bir gün gecikti yumurtlamamın bu gün 11 günü yumurtlama günlerini değerlendirdim 1 buçuk yıldır evliyim bir yıldır istiyoruz ama olmadı polikistik overim daha önce yaptığım testlerde hiç silik çizgi çıkmadı bu sefer çıktı varmıdur sizceEki Görüntüle 3367994
Ayyy Ağlicam inşallah rabbim yüzüme güler ve vardır çok teşekkür ederimHafif silik çizgi var canım evet bu mübarek gecede inşallah güzel sonuçlar alırsın kan ver bence 2 gün sonra
Amin inşallahBen hafif silik gördüm
Hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah canımm hayırlı haberlerini yine paylaş kan sonucunuAyyy Ağlicam inşallah rabbim yüzüme güler ve vardır çok teşekkür ederim
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin damada Banada umarım. Vardır ve en yakın zamanda sizde de olur inşallahİnşallah canımm hayırlı haberlerini yine paylaş kan sonucunuben de çok istiyorum ve böyle görünce gözlerim doluyor Rabbim banada nasip etsin inşallah
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada Banada umarım. Vardır ve en yakın zamanda sizde de olur inşallah
İnşallah canımm hayırlı haberlerini yine paylaş kan sonucunuben de çok istiyorum ve böyle görünce gözlerim doluyor Rabbim banada nasip etsin inşallah
AyyyyHayırlı olsun bende gördüm
Güzel duanız için çok teşekkür ederim amin inşallahBen de gördüm , inşallah kandilin ,cumanın, güzel olan her şeyin yüzü suyu hürmetine gönlünüzce olur
Amin inşallahSağlıkla gelsin inşallah var görüyorum bende kan verip takip edin
Seninki baya koyu var kessin hade hayırlı olsun amin inşallahCanım inşallah vardır hayırlısıyla büyür doğar aynı durum bende de var şuanda tam anlamladıramadım inşallah vardır bugünün hürmetine nasip etsin allahım isteyen herkese
Ayyy çok sevindim ya inşallah Banada nasip olur258 çıktı kan sonucumrabbim hayırlısıyla herkese versin inşallah dualarım sizinle
Geç döllenme olmuş olabilir bi kaç gün bekle tekrar adet olmazsan kan verİyi akşamlar kızlar adetime 9 gün var 3 4 gündür aşırı göğüs ağrım ve kasık bel ağrım var dün kan verdim birşey çıkmadı bugün de süt beyaz akıntım başladı ağrılarım halen devam ediyor sizce erken gebelik filan mi oldum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?