Arkadaşlar lütfen yardım edin bana:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Ben uzun zamandır bir işte çalışıyorum ve kişisel odam vardı çoğu arkadaşımın da var fakat yeni elemanlar geldiği zaman onlar oda sıkıntısı çekiyor. Bu yeni gelenlerden birisi ile çok iyi anlaşıyorum o kişi de oda istemiş onlarda bir süre benim yanımda durmasını istemişler sebebi ise o kişiye karşı olan sevgim. Sorun şu ki ben kişisel alanımı bir başkası ile paylaşmak istemiyorum çünkü zamanla o kişi ile sıkıntılar yaşanıyor ama onu kırmadan bu işi çözmek istiyorum sizce ne yapmalıyım?

Fakat yaptığım iş gereği böyle olması gerekiyor yani tek kişi çalışmak uygun bir odada.

Simdi ablacim bu karar sana degil yonetime duser. Yonetim yeni gelenlere ya oda, kubik bir seyler yapar olmazsa da olan odalara dagitir. Kaldi ki 2 kisilik oda dikkat dagitici degil, 3 ve daha ustunde konstrasyonun b.ku cikiyor. Takim lideri/yonetici nasil uygun goruyorsa o olur, sonuc olarak buraya konu acmaniz bir sey degistirmez, bu is muhtemelen sizin bireysel karariniza zaten bakmaz. Bosuna dert ediniyorsunuz yani.

Aynen üstteki arkadaşın da dediği gibi orasi bir iş yeri ..Amirleriniz nasıl uygun görüyorlarsa uyum sağlamak durumundasınız.

Yeni oda ayarlanana kadar kalsın ne zararı olacak ki.seviyorsunız madem o da mağdur olmasın.
Ya bakın benim korkum şu oda ayarlanacak demişler ama böyle böyle senelerce çalışan insanlar var bir süre idare edebilirim ama başka alternatifler varken benim seçilmem beni üzdü hemde fikrim alınmadan. O insana sevgimden dolayı korkuyorum sürekli dipdibe çalışmak zorundayız aramızda ki muhabbet sevgi elbet zarar görecek bir süre sonra ne yapsak birbirimize batacak.

Simdi ablacim bu karar sana degil yonetime duser. Yonetim yeni gelenlere ya oda, kubik bir seyler yapar olmazsa da olan odalara dagitir. Kaldi ki 2 kisilik oda dikkat dagitici degil, 3 ve daha ustunde konstrasyonun b.ku cikiyor. Takim lideri/yonetici nasil uygun goruyorsa o olur, sonuc olarak buraya konu acmaniz bir sey degistirmez, bu is muhtemelen sizin bireysel karariniza zaten bakmaz. Bosuna dert ediniyorsunuz yani.
Benim yaptığım işte iki kişi dikkati dağıtır neden derseniz bireysel eğitim veriyoruz engelli öğrencilere şöyle düşünün aynı anda iki farklı çocuk farklı özelliklere sahipler üstelik birde otistik ise her şeyden etkilenme şansına sahiptir.

Ya bakın benim korkum şu oda ayarlanacak demişler ama böyle böyle senelerce çalışan insanlar var bir süre idare edebilirim ama başka alternatifler varken benim seçilmem beni üzdü hemde fikrim alınmadan. O insana sevgimden dolayı korkuyorum sürekli dipdibe çalışmak zorundayız aramızda ki muhabbet sevgi elbet zarar görecek bir süre sonra ne yapsak birbirimize batacak.

Tekrar ediyim: orası bir iş yeri. Sizin kişisel duygularınızın hesaba katılmasını bekleyemezsiniz. Bu konuda daha profesyonel olmayi öğrenmeseniz ilerde cok üzülürsünüz iş yerinizde

Sizin eviniz değil ki orası ben istemiyorum diyesiniz ohh ne ala..bizimde var üniversitede çalışanların özellikle hizmetlilerin işi bitince oturduğu odalar bizim arkadaşlarla öğle tatilini geçirdiğimiz oda falan da misal bize başka bir yer daha geldi odalarıdan bazıları onlara tahsis edildi ve bazı kişiler birleştirildi ve kimsenin birşey deme hakkı yok. Orası da sizin babanızın yeri değil

Tekrar ediyim: orası bir iş yeri. Sizin kişisel duygularınızın hesaba katılmasını bekleyemezsiniz. Bu konuda daha profesyonel olmayi öğrenmeseniz ilerde cok üzülürsünüz iş yerinizde
Keşke benim yerimde olsaydınızda duygularla ilgili olmadığını anlardınız bu istediğimin profesyonel bakıyorum ben yaptığım iş gereği bireysel çalışmam gerekiyor elbette kullandığım zamanlarda o arkadaşım çalışabilir odada sonuçta tapılı malım değil fakat benim yaptığım işte çok sıkıntı iki kişinin aynı odayı paylaşması

Burada ki arkadaşlar anlamıyor sanırım olayın özünü benim yaptığım iş özel eğitim yani engelli çocuklarla çalışıyorum onlar için her şey dikkati dağıtıcı özelliklere sahiptir. Öğrenci zaten bireysel eğitim için geliyor grup dersleri dışında. Yani bir sınıfta bir çocuk ve bir öğretmen olmalı aynı anda iki çocuk ve öğretmen olduğu zaman hem velilerle hemde verim açısından sıkıntı yaşamam durumum var birde bu açıdan bakın.

Keşke benim yerimde olsaydınızda duygularla ilgili olmadığını anlardınız bu istediğimin profesyonel bakıyorum ben yaptığım iş gereği bireysel çalışmam gerekiyor elbette kullandığım zamanlarda o arkadaşım çalışabilir odada sonuçta tapılı malım değil fakat benim yaptığım işte çok sıkıntı iki kişinin aynı odayı paylaşması

Üstde sanki daha cok bu arkadasinizla sevginizin ve muhabbetinizin azalacagindan korktuğunuz gibi geldi açıkçası. Bahsettiğiniz işi orda bir tek siz mi yapıyorsunuz? Yoksa diger arkadaşınız ayni isi mi yapıyor?

Burada ki arkadaşlar anlamıyor sanırım olayın özünü benim yaptığım iş özel eğitim yani engelli çocuklarla çalışıyorum onlar için her şey dikkati dağıtıcı özelliklere sahiptir. Öğrenci zaten bireysel eğitim için geliyor grup dersleri dışında. Yani bir sınıfta bir çocuk ve bir öğretmen olmalı aynı anda iki çocuk ve öğretmen olduğu zaman hem velilerle hemde verim açısından sıkıntı yaşamam durumum var birde bu açıdan bakın.
Tamam da biz ne yapalım? Yönetimle biz mi konuşalım?
Bu söylediğiniz durumu onlar da biliyor zaten, ona göre karar vermişler.
Bu düşüncelerinizi onlarla paylaşın.

İyi de zaten bu durumun yasal bir yanı da yok ki! Adı üzerinde bireysel eğitim. Mutlaka odalar ayrı olmalı, yeterli o da yoksa da o kadar personel alınmamalı. Çocukların hakkına girmek bu yaptıkları.

Bu arada bu mesajını ilk mesaja kopyala bence. Konu bambaşka anlaşılıyor çünkü.

Üstde sanki daha cok bu arkadasinizla sevginizin ve muhabbetinizin azalacagindan korktuğunuz gibi geldi açıkçası. Bahsettiğiniz işi orda bir tek siz mi yapıyorsunuz? Yoksa diger arkadaşınız ayni isi mi yapıyor?
Hayır bütün arkadaşlarım aynı işi yapıyor çoğu zaten bireysel tek çalışıyor ve evet başka birisi olsa bu durumu istemediğimi söyleyip değiştirme şansım var ama sevdiğim için çok arada kaldığım bir insan .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X