- 6 Şubat 2017
- 10
- 3
- 6
- Konu Sahibi morvemor64
-
hoşlantı var ama zamanla severmiyim bilmiyorum.Sevmiyorsan hiç deneme.
5 yıldır seni seven adama en ufak bir hoşlanma bile yaşamamışsan şimdi hiç girme o sulara
Hoşlanma varsa denemeye değer elbette. Oluru varsa denersin.hoşlantı var ama zamanla severmiyim bilmiyorum.
çok teşekkür ederim.Hoşlanma varsa denemeye değer elbette. Oluru varsa denersin.
Ben olsam aşık olduğum adamın mantığıma da uymasını isterdim, nitekim öyle de oldu.
O halde yineliyorum yorumumu.
Oluru varsa, hoşlanma varsa dene. Seversen iyi, sevmezsen biter zaten
Merhaba arkadaşlar, öncelikle benim bir buçuk senelik ilişkim vardı bu ilişkiden çok yıprandım ailesi bile istemedi, şiddet gördüm vs. ve ben çok sevmiştim. Halen de o kişi peşimde. Daha sonra beni 5 yıldır çok seven insan benimle birlikte olmak istiyor ve ciddi düşünüyor. ve benim diğer ilişkide yaşadığım bütün sıkıntıları biliyor ve destek de olup hayat kurmak istiyor. Ama ben bir türlü sevemiyorum. Sizce zamanla sever miyim? Ne yapmalıyım? Aşk mı mantık mı sizce?
maalesef bildiğimiz şiddet . Darp raporum bile varSiddet var derken bildigin siddet degil mi?
Simdikinden kesinlikle baglari koparin.
Tekrar illaki iliskiye mi baslamak gerekiyor hemen. Biraz ara verin. Iliski bir zorunluluk degil.karsinda mukemmel biri vardir sevmiyorsundur. O zaman o iliski olmaz.
Iliski yasamak icin yasamayin.
Seversiniz birgun birisini baktiniz o da seviyor o zaman başlayin.
Merhaba arkadaşlar, öncelikle benim bir buçuk senelik ilişkim vardı bu ilişkiden çok yıprandım ailesi bile istemedi, şiddet gördüm vs. ve ben çok sevmiştim. Halen de o kişi peşimde. Daha sonra beni 5 yıldır çok seven insan benimle birlikte olmak istiyor ve ciddi düşünüyor. ve benim diğer ilişkide yaşadığım bütün sıkıntıları biliyor ve destek de olup hayat kurmak istiyor. Ama ben bir türlü sevemiyorum. Sizce zamanla sever miyim? Ne yapmalıyım? Aşk mı mantık mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?