Arkadaşlar Lütfen Yardım edin :( Napacağımı bilmiyorum.

morvemor64

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
10
3
6
Merhaba arkadaşlar, öncelikle benim bir buçuk senelik ilişkim vardı bu ilişkiden çok yıprandım ailesi bile istemedi, şiddet gördüm vs. daha sonra beni 5 yıldır çok seven insan benimle birlikte olmak ve ciddi düşünüyor. ve benim diğer ilişkide yaşadığım bütün sıkıntıları biliyor ve destek de olup hayat kurmak istiyor. Ama ben bir türlü sevemiyorum. Sizce zamanla sever miyim? Ne yapmalıyım? Aşk mı mantık mı sizce?

Sevmiyorsan hiç deneme.
5 yıldır seni seven adama en ufak bir hoşlanma bile yaşamamışsan şimdi hiç girme o sulara

hoşlantı var ama zamanla severmiyim bilmiyorum.
Hoşlanma varsa denemeye değer elbette. Oluru varsa denersin.

Ben olsam aşık olduğum adamın mantığıma da uymasını isterdim, nitekim öyle de oldu.

O halde yineliyorum yorumumu.
Oluru varsa, hoşlanma varsa dene. Seversen iyi, sevmezsen biter zaten

Hoşlanma varsa denemeye değer elbette. Oluru varsa denersin.

Ben olsam aşık olduğum adamın mantığıma da uymasını isterdim, nitekim öyle de oldu.

O halde yineliyorum yorumumu.
Oluru varsa, hoşlanma varsa dene. Seversen iyi, sevmezsen biter zaten
çok teşekkür ederim.

Siddet var derken bildigin siddet degil mi?
Simdikinden kesinlikle baglari koparin.
Tekrar illaki iliskiye mi baslamak gerekiyor hemen. Biraz ara verin. Iliski bir zorunluluk degil.karsinda mukemmel biri vardir sevmiyorsundur. O zaman o iliski olmaz.
Iliski yasamak icin yasamayin.
Seversiniz birgun birisini baktiniz o da seviyor o zaman başlayin.

Ask mi mantik mi ustune saatlerce konusulabilecek bir soru.
Ama hic sevgi ask yoksa ne kadar mantikli olsada olmaz. Ve cok asiksin seviyorsun. Ama mantiksiz falan o da olmaz.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle benim bir buçuk senelik ilişkim vardı bu ilişkiden çok yıprandım ailesi bile istemedi, şiddet gördüm vs. ve ben çok sevmiştim. Halen de o kişi peşimde. Daha sonra beni 5 yıldır çok seven insan benimle birlikte olmak istiyor ve ciddi düşünüyor. ve benim diğer ilişkide yaşadığım bütün sıkıntıları biliyor ve destek de olup hayat kurmak istiyor. Ama ben bir türlü sevemiyorum. Sizce zamanla sever miyim? Ne yapmalıyım? Aşk mı mantık mı sizce?

Zamanla severim diye bir ilişkiye başlamayın derim. 5 yıldır hayatınızda olan insana ısınsaydınız şimdiye kadar bir ısınma olurdu. Aşk mı mantık mı derken de eskisine hala aşık olmadığınızı ummak istiyorum.

Siddet var derken bildigin siddet degil mi?
Simdikinden kesinlikle baglari koparin.
Tekrar illaki iliskiye mi baslamak gerekiyor hemen. Biraz ara verin. Iliski bir zorunluluk degil.karsinda mukemmel biri vardir sevmiyorsundur. O zaman o iliski olmaz.
Iliski yasamak icin yasamayin.
Seversiniz birgun birisini baktiniz o da seviyor o zaman başlayin.
maalesef bildiğimiz şiddet . Darp raporum bile var :(

illaki olmak zorundami?hesapla kitapla iliski olmaz ki.biseyler varsa yasanir yoksa yasanmaz.ask mi mantik mi sorusunun cevabi degil sizin ne düşündüğünüz onemli.ne beklediginiz ne buldugunuz.ilk iliski hakkinda yorum yapmak bile istemiyorum.ask mi diye sorarken eski sevgilinizi kasttetmediniz degil mi??

1. Size şiddet uygulamış bir adama hala aşık mısınız? Cevap evetse pes yani daha ne yaparsa aşkınız biter?
2. 5yıldır birşey hissetmediyseniz bu saatten sonra da hissedemezsiniz, adamın başını yakmayın.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle benim bir buçuk senelik ilişkim vardı bu ilişkiden çok yıprandım ailesi bile istemedi, şiddet gördüm vs. ve ben çok sevmiştim. Halen de o kişi peşimde. Daha sonra beni 5 yıldır çok seven insan benimle birlikte olmak istiyor ve ciddi düşünüyor. ve benim diğer ilişkide yaşadığım bütün sıkıntıları biliyor ve destek de olup hayat kurmak istiyor. Ama ben bir türlü sevemiyorum. Sizce zamanla sever miyim? Ne yapmalıyım? Aşk mı mantık mı sizce?

Birlikte satranç turnuvası yapıcaksanız mantık evliliği :)

sürekli hayatınızda biri olmak zorunda mı? neden biraz zamana bırakmıyorsunuz. bence yalnızlığın tadını çıkartmalısınız

Back
X