Arkadaşlar lütfen yardım edin

sonbaharisevenkiz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
149
44
13
Ben aranıza yeni geldim merhaba canlarım :) bir derdim var ama ne yazık ki keşke size mutlu bi konu açabilseydim... arkadaşlar nişanlımla aramız o kadar kötü ki. geçen temmuz ayından beri iki kere kavga ettik ve bu hiç böyle olmazdı. ilk kavgamızda araya kuzeni girdi ve empati yaptı benide anladı ( mesela yazamayacağım kadar uzun ) cumartesi günü yine... arkadaşlar o tartışma anında o gidiyor yerine başkası geliyor sonra düzeliyor anlamıyorum. mesleği polis mesleğinde sıkılıp bunalıp bana mı çatıyor acaba ve ailesi yaaşdığımız şehirde değil. yoksa nazar mı var? çok dengesiz davranıyor ve beni çok üzüyor. lütfen yardım edin

nişanlılık arafesinde çok olur kavgalar ama bır ınsanda kısılıgını kavgda bellı edermıs soyleyemedıklerını kavgada soylrmiş. olis dıyorsun evli olisler agrasif olur

eline alana kadar tabıkıde oyle bırı olmaz kendıını dizginler :D köpruden önce son çıkışlarını iyi düşün evlılık bu.

Şiddet eğilimi var mı?
Şimdi sevgiliysen nişanlıyken neyse evlendiğinde 1000 ile çarp. Bu bir işaret olabilir...
yok polis olmadan gayet sakin bi insandı. o kadar sakindi ki ben onun yanında daha heyecanlı bi tiptim o kadar diyim :) polis olduktan sonra böyle oldu son 1 ayda ve ben nasıl davranacağımı şaşırıyorum

Back
X