arkadaslar lutfen yardim kac gündür uyuyamiyorum pismanimmm!!!

melisslem

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
52
0
16
Ankara
Erkek arkadasimla iliskiye girdik tam iliski degil ilk defa boyle bisey yasadm cok pismanim cok kotuyummm icime girmedi. O bolgeme yakin bi bosalma oldu ... zevk suyu geldi mi onuda bilmiyorum. Adetimden 3 gun sonra oldu bu olay ve adet gunumde adet oldum. Ama nette okudum ustune gorme olabilrmis. Psikolojim bozuldu. Test yapamiyorum korkumdann. Lutfen yardim edin .. sanki karnim sis ve bulantm var.. basimda agriyorr .. arkadaslar lutfen yardm edin cok pismanim lutfen

Korkunun ecele faydasi yok. Regli gunun gecsin yap bi test.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İçine girmeden nasıl hamile kalacaksın acep?
Ayol bir iş yapıyorsunuz bari az bilgi sahibi olun.
Normal birleşme olmadan hamile kalınmaz.
Hamile kalmak istemiyorsanız da bir zahmet korunun.

bişeyin yok adetten 3 gün önce hamile kalmak çok zor. hamile falan deilsin. o belirtilerde hep stresten. biz aylardır hamile kalmaya çalışıyoruz bi bilsen ne belirtiler yaşıyoruz her ay . madem bu kadar korkuyorsun daha dikkatli ol. bi bebeğin bu şekilde gümbürtüye gitmesi iyi bir şey deil. dikkat !!!

İçine girmeden nasıl hamile kalacaksın acep?
Ayol bir iş yapıyorsunuz bari az bilgi sahibi olun.
Normal birleşme olmadan hamile kalınmaz.
Hamile kalmak istemiyorsanız da bir zahmet korunun.

Icime girmedi ustumede bosalmadi ama zevk suyundan korkuyorum.. bi anlik delilik , tovbe artikk.. peki iliskiden sonra 15 gun sonra adet olmam bitirir mi olayi ??? Internette oyle hamile kalanlar varms ondan snra korkmya basladm

Büyük ihtimalle hamile dglsnz ama icinz rahatlaması icin özel bi hastaneye gdin kan testi yaptırn 1 saatte ckıo sonuç

Cok haklisin cok pismanim zatennn ( 3 gun once degil. Sonra

Icime girmedi ustumede bosalmadi ama zevk suyundan korkuyorum.. bi anlik delilik , tovbe artikk.. peki iliskiden sonra 15 gun sonra adet olmam bitirir mi olayi ??? Internette oyle hamile kalanlar varms ondan snra korkmya basladm

Korkarsın tabii...
Ben milyon defa korunduğum halde korkarım.
Git test yaptır da için rahat olsun.

Aslinda kadin dogumcuya gittm ama anlatamadm utandimm. Ultrasonla oylesine bakti ve biseyin yok dedi.. iliskiden 1 bcuk ay gecti..

Eee iyi o zaman.
Gebe olsan doktor görürdü,söylerdi zaten.
Bir daha lütfen dikkat et lütfen!

Cok haklisin cok pismanim zatennn ( 3 gun once degil. Sonra

adetten 3 gün snra ilişkiye girdin ama sonra öbür adetin de zamanında geldi diyorsun. adetin gelmiş. üstüne görme dediğin şey normal adet gibi olmaz. zaten üstüne görme olayı geç döllenme olayında olur. yine de 1 kan tahlili ver ama birşeyin yok takma o kadar

Evet adetimi gordum.. cok tesekkur ediyorum ayrica iliski olmafi .. icime girmedi

Adetten 3 gün önce hiç korunmasız normal ilişkiye bile girsen hamile kalmazsın. Kaldı ki öyle bir şey de olmamış. Boşa kaygılanıyorsun. Hamile kalmak o kadar kolay değil. Ama böyle devam ederse hamile de kalırsın bekaretin de gider buralarda "yardım edin kanadı acıdı kızlığım bozulmuş mudur nerde diktirtebilirim" diye başlık açarsın. Ahlak bekçiliği geri kafalılık ile suçlanabilirim ama bu iki yüzlü bir toplumda yaşadığımız gerçeğini değiştirmiyor, bu ülkede evlilik öncesi ilişkiler kadınları mağdur ediyor.

Cok haklisiniz ders oldu bana ... 2 dakikalik zevke bu endise degmiyor. 3 gun once degil sonraa

Cok haklisiniz ders oldu bana ... 2 dakikalik zevke bu endise degmiyor. 3 gun once degil sonraa

Yanlış görmüşüm. O dönemde hamile kalma olasılığı var ama düşük bir ihtimal. Bir buçuk ay olmuş zaten bu zamana kadar 2. adetini görmezdin. Üstüne görme denilen şey de normal adetten daha kısa ve daha az oluyor. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…