• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen yardım... :(((

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yorularınız için. genel herkes eşin konuşssun demiş ama ben eşimle konuştum bikaç gün kalır gider dio o hep iyi düşünür. söylemez herhalde ve böyle bişey söylersek bizi topa dizer valla benim çıkar yolum yok gibi yaa napcam kaç ay önceden steresi aldı beni eşimle de aram bozulsun istemiyorum offff.. çok sevdiğim eşimden soğutuyolar beni. allahım bizlere istemediğimiz şeyleri yaşatmasın (amin)

ya ben anlamıyorum böle insanları yaa kızı şimdiden strese sokmuşlar bi çekin elinizide oğlunuz bi mutlu olsun bi oda yaşasın evliliğini ne işiniz var her dk vıcık vıcık oluyorsunuz madem ayrı olamıyordunuz keşke evlendirmeyeydiniz oğlunuzu valla ne yalan söylim ben gel benimle yaşa desem kayınvalideme 4 günde evim der gider.. yokmu eşinin bi kız kardeşi allah ona da versin kendi bi kayınvalidede böle evinden çıkmayan her dk yüz göz olan vıcık vıcık görsün eee tabi cnm oda haklı oğlunun evi sen gelinsin gelir paşalar gibi oturur başköşeye gelinde hizmet etsin dursun.... yazık..

bu kayınvaildeler ne meraklı gelin ve oğlu ile yaşamaya, ben anlamıyorum. cidden anlamıyorum... insanın kendi evi varken git rahat rahat evinde kal. kimse kimsenin huzurunu bu kadar uzun süre bozmaya hakkı yok. herkesin yaşantısı ayrı. değil 2,5 ay 15-20 gün bile fazla. Annemin bir lafı vardır. bıktırmadan tatlı tatlı dozunda olmalı herşey diye. çokta doğru bir laf.

Eşinizin annesine söylemeside çok çok zor. şu duruma bana göre tek çare kalıyor. telefonda konuşurken anne babamı bırakıp bu kadar uzun süre ayrı olmak olmaz. yazık adam ne yer ne içer. Eee seninde evin var burda ama tek başına sende ne yapıcaksınki. bizde kal desem evim çok küçük 3-4 gün olsa idare edilir ama 2,5 ayda bu şekilde olmaz. gibi imalı ve istemediğinizi hissettirecek şekilde konuşun. tabi yapabilirseniz :)

bu kayınvaildeler ne meraklı gelin ve oğlu ile yaşamaya, ben anlamıyorum. cidden anlamıyorum... insanın kendi evi varken git rahat rahat evinde kal. kimse kimsenin huzurunu bu kadar uzun süre bozmaya hakkı yok. herkesin yaşantısı ayrı. değil 2,5 ay 15-20 gün bile fazla. Annemin bir lafı vardır. bıktırmadan tatlı tatlı dozunda olmalı herşey diye. çokta doğru bir laf.

Eşinizin annesine söylemeside çok çok zor. şu duruma bana göre tek çare kalıyor. telefonda konuşurken anne babamı bırakıp bu kadar uzun süre ayrı olmak olmaz. yazık adam ne yer ne içer. Eee seninde evin var burda ama tek başına sende ne yapıcaksınki. bizde kal desem evim çok küçük 3-4 gün olsa idare edilir ama 2,5 ayda bu şekilde olmaz. gibi imalı ve istemediğinizi hissettirecek şekilde konuşun. tabi yapabilirseniz :)

ben hep ima ediyorum ama oda hep anlamamazlıktan gelio

Böylesiyle baş edilmez.
Ayrı eve çıkmışsınız ama o henüz kabullenememiş demek.
Eşin diyemiyor, kendi anlamıyor ne olacak peki.
Bu gidişle her sene kışı sizde geçirecek.
1+1 evde 3 kişi.
Ne gerek varsa.
İçim daraldı , Allah yardımcınız olsun ne diyim

buldumm ben napcanııı sen git 3 ay onda kal cidden... yada de ki bizim ev müsait değil yani ufak rahat edemeyiz nasıl olsa aynı şehirdeymiş evinizz senin evinde kalalım de üzerine git bu şekil belkide o senden kaçar bölelikle.. ayy 2 yıl beraber yaşadınız die bunun mu intikamını alıyo ne :52::52:

Sizi eşiniz düşünmezse kvdeniz hiç düşünmez.
2 defa boşanma aşamasına getirmiş sizi,
hala daha kendi evi dururken gelip kalacağım diyorsa,
eşiniz de buna müsaade ediyorsa suçu kvde de değil ,
eşinizde aramalısınız...

ya ben anlamıyorum böle insanları yaa kızı şimdiden strese sokmuşlar bi çekin elinizide oğlunuz bi mutlu olsun bi oda yaşasın evliliğini ne işiniz var her dk vıcık vıcık oluyorsunuz madem ayrı olamıyordunuz keşke evlendirmeyeydiniz oğlunuzu valla ne yalan söylim ben gel benimle yaşa desem kayınvalideme 4 günde evim der gider.. yokmu eşinin bi kız kardeşi allah ona da versin kendi bi kayınvalidede böle evinden çıkmayan her dk yüz göz olan vıcık vıcık görsün eee tabi cnm oda haklı oğlunun evi sen gelinsin gelir paşalar gibi oturur başköşeye gelinde hizmet etsin dursun.... yazık..

inan cnm bende anlamıyorum. kendi kızıda var 2 buçuk yıllık evli evi ayrı hergün daha kv ile anlaşamaz çıkar çıkar anasına gelir. benim yanımda bile otururlar kızın kv sine atarlar. bıktım yaaa bıktım uykularım kaçıyo...

Sizi eşiniz düşünmezse kvdeniz hiç düşünmez.
2 defa boşanma aşamasına getirmiş sizi,
hala daha kendi evi dururken gelip kalacağım diyorsa,
eşiniz de buna müsaade ediyorsa suçu kvde de değil ,
eşinizde aramalısınız...

eşimede kızdığım yönler var ama bu konu açıldığında eşim nie tek başına gelicen ya gelme yada babamla gel dedi ama bu kadının beyni normal çalışmıo inanın zorla yapışır insana allahım bizi tekrar o kadınla aynı eve sokmasın ne diyeyim (amin) ne olur kızlar dua edin bana nolur

canım hep ima ediyorum geçen gün telde yine dedim.ama anlamıyo yada anlamak istemio eğer yalnız gelirde bizde kalırsa evliliğimiz çıkmaza girer rabbim sesimi duysun bizden evimden uzak ve mesafeli etsin onları (amin)

Böylesiyle baş edilmez.
Ayrı eve çıkmışsınız ama o henüz kabullenememiş demek.
Eşin diyemiyor, kendi anlamıyor ne olacak peki.
Bu gidişle her sene kışı sizde geçirecek.
1+1 evde 3 kişi.
Ne gerek varsa.
İçim daraldı , Allah yardımcınız olsun ne diyim

amin cnm valla bende bilmiyorum ne olacağını... inş. eşim açık açık istemediğimizi söyleyebilir.

buldumm ben napcanııı sen git 3 ay onda kal cidden... yada de ki bizim ev müsait değil yani ufak rahat edemeyiz nasıl olsa aynı şehirdeymiş evinizz senin evinde kalalım de üzerine git bu şekil belkide o senden kaçar bölelikle.. ayy 2 yıl beraber yaşadınız die bunun mu intikamını alıyo ne :52::52:

ayy istemem ben annemin evinde bile rahat edemiyorum kaldı ki onun evinde rahat edicem. allahım onları bize bizide onlara muhtaç etmesin. ayy ne zor bi durum yaa valla gelmesin yada kocasıyla gelip kendi evllerinde kalsın 3 gün oruç tutcam :52:

Madem esin anneci, o zaman ona hic bahsetme bu mevzudan, dogrudan kendin hallet.
Kirmadan nasil söyleyebilirim diye de düsünme,
sizin mutlulugunuzdan daha mi önemli kirilmasi ?

Telefonda acik acik söyleyeceksin o kadar süre yatili agirlayamayacagini
x le bu aralar bebek planlari kuruyoruz, hem kpss hazirlaniyorum stressli bi dönemdeyiz
sen eniyisi mi bizde kalip da canini sikma kendi evinde rahatca kal de..

sen yaşamına bak, ders çalışıyormuşsun çekil odana ders çalış, kendini yalnız hissederse belki fazla kalmaz.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Ben de geçen sene kpss ye hazırlanıyordum tam konsantre oldum hedefim 90 almaktı.Evde bile çalışmıyordum kütüphanede çalışıyordum.Eşim 7 kardeşler.Bir gün annem beline baktırcak ben de gideyim dedi 8 saat mesafedeler bana.Sonra ertesi gün aradı beni bize getiriyorum annemi babamı diye.Ben beynimden vurulmuşa döndüm.Çünkü gelince 3 aydan aşşağı gitmezler.Ve öyle de oldu geldiler bütün kış bendeydiler baharı da yarıladılar.kızım 2,5 yaşındaydı.Onu kreşe verdim.dershaneye gidiyordum.evden sabah 7,30 çıkıp akşam 6,30 da geliyordum.Bütün iş bana bakıyor kayınvalide iş asla yapmaz.eşimin bütün sülalesi eve geldi diyebilirim.Hatta yiğeni bile arkadaşını alıp yatıya gelmişti.Düşün görümceler kayınlar eve misafirliğe gelmeyen kalmadı ben kafayı atlatmak üzereydim.Hiç kimsenin yardımı olmadı.Ben kpss mi çalışayım,kızımamı bakayım,kv kp e hizmet mi edeyim,gelen misafire mi,çamaşır,bulaşık yemek çıldırma noktasına geldim buna rağmen eşime bir şey diyemedim.3,5 ay kaldılar ben de.sınava 2 ay kala gittiler.Ben 1 ay evi düzene sokmaya kendimi toparlamaya çalıştım.Hayallerimi yıktılar gittiler.Bundan en çok eşim ve kv kp sorumlu.sınava girdim aslında atanıyordum 26 yı açsam.Eşim istemedi ben kpssyi kazanamamış evde oturan bir öğretmenim.Yazını görünce dedim benim kaderimden.
Sana tavsiyem asla kendinden taviz verme açık konuş olmaz böyle diye.Kararlı ol seni senden başka kimse düşünmez.Herkes kendi keyfine bakar.Sen kaybettiklerinle kalırsın.Bebekte düşünüyorsun sakın ödün verme.Umarım sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın.

Madem esin anneci, o zaman ona hic bahsetme bu mevzudan, dogrudan kendin hallet.
Kirmadan nasil söyleyebilirim diye de düsünme,
sizin mutlulugunuzdan daha mi önemli kirilmasi ?

Telefonda acik acik söyleyeceksin o kadar süre yatili agirlayamayacagini
x le bu aralar bebek planlari kuruyoruz, hem kpss hazirlaniyorum stressli bi dönemdeyiz
sen eniyisi mi bizde kalip da canini sikma kendi evinde rahatca kal de..

hayatım söylüyorum söylüyorum ama anlamıo eşimde yalnız gelmemesi konusunda konuştu ama bizi sallamıyo gibi.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Ben de geçen sene kpss ye hazırlanıyordum tam konsantre oldum hedefim 90 almaktı.Evde bile çalışmıyordum kütüphanede çalışıyordum.Eşim 7 kardeşler.Bir gün annem beline baktırcak ben de gideyim dedi 8 saat mesafedeler bana.Sonra ertesi gün aradı beni bize getiriyorum annemi babamı diye.Ben beynimden vurulmuşa döndüm.Çünkü gelince 3 aydan aşşağı gitmezler.Ve öyle de oldu geldiler bütün kış bendeydiler baharı da yarıladılar.kızım 2,5 yaşındaydı.Onu kreşe verdim.dershaneye gidiyordum.evden sabah 7,30 çıkıp akşam 6,30 da geliyordum.Bütün iş bana bakıyor kayınvalide iş asla yapmaz.eşimin bütün sülalesi eve geldi diyebilirim.Hatta yiğeni bile arkadaşını alıp yatıya gelmişti.Düşün görümceler kayınlar eve misafirliğe gelmeyen kalmadı ben kafayı atlatmak üzereydim.Hiç kimsenin yardımı olmadı.Ben kpss mi çalışayım,kızımamı bakayım,kv kp e hizmet mi edeyim,gelen misafire mi,çamaşır,bulaşık yemek çıldırma noktasına geldim buna rağmen eşime bir şey diyemedim.3,5 ay kaldılar ben de.sınava 2 ay kala gittiler.Ben 1 ay evi düzene sokmaya kendimi toparlamaya çalıştım.Hayallerimi yıktılar gittiler.Bundan en çok eşim ve kv kp sorumlu.sınava girdim aslında atanıyordum 26 yı açsam.Eşim istemedi ben kpssyi kazanamamış evde oturan bir öğretmenim.Yazını görünce dedim benim kaderimden.
Sana tavsiyem asla kendinden taviz verme açık konuş olmaz böyle diye.Kararlı ol seni senden başka kimse düşünmez.Herkes kendi keyfine bakar.Sen kaybettiklerinle kalırsın.Bebekte düşünüyorsun sakın ödün verme.Umarım sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın.

inş yaşamam canım inş. valla ben kv gelmeden kafayı sıyırmak üzereyim gelirse ne olur bilemem.. inş. şu kpssden 80 90 alabirim yaa..

Back
X