• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen yardım... :(((

Aaayyy gerildim o kv ne gidip " hanım abla sen nasıl bir kişiliksin şakamısın ya git kendi evinde kal kadın sana daha ne desin gelmemen için anla biraz yahu " diyesim var sarsa sarsa... Allahııımmm böyleleri anlamaz anacım . Hem gelcen kızın evine hadi gel tamam. Ama usulca durmuyomuş ki herşeye karışma bilmişlik yapma kızdan izinsiz misafir ne demek ya. Kimisi yazmış kendi annen olsa bunu düşünürmüydün valla kimse kusura bakmasın annelerimizin baş üstünde yerleri var eşimin annesi de anne benimkide. Gelsinler gerekirse kalsınlar ama herşeye karış herşeye muhalefet et olmaz kendi annemde olsa anne karışma lütfen derim hatta kendi annese daha rahat dersin ama kv olunca işler değişiyo işin içine bide eşin giriyo tartışma giriyo. Benim kv gelse valla hiç bir zararı olmaz severim de kendisini hiçbişeyime karışmaz gel ge git git kadının yapısı o napcan. Ama böyleleri yok bacım çekilmez sen iyisimi açık açık gelme anne de. Ay Sanane yahu kış ayında bebek tedavisi mi olur töbe töbe ya. Çok sinir oldum ben amma uzun yazmışım :)))

Boyle bi durumda acik oynamak en manyikli yoldur bence..
Kiriliyosa da kirilsin ne dusunuyorsan soyle bence
Zaten zor ayirmissin evini, her seyine karisiyormus hakedene haddini bildir senin canin yok mu yazik yaa
Bunu yapmazsan hep uzulen sen olacaksin herseye basini egme tavrini koy
Belli ki evinde gozu var kadinin...
Esine soyle halletmezsen ben aci konusurum de ne bilim yaa
Ba lanet kv ler eslerimizden bile sogutuyolar iste o lanet golgeleri yetiyor..

Benim basimada geldi boylebisey ama 4 hafta kaldilar. Sabah gec kalktim, aksam erken yattim tv kanalini dehistirdim inada, gezmek isyeyince bu sogukta cikmam ben dedim butun randevularimi ozamana ayarladim bide grip numarasi ha bide israrla akraba ziyaretine gittik o 4 haftanin harici 1 hafta bide kocamla booool bol kavga :)) inanmazsin 6 ay bebek icin ugrastik o ay hamile kaldim ama sonucta 3 yil oldu daha gelmediler ;)

Aaayyy gerildim o kv ne gidip " hanım abla sen nasıl bir kişiliksin şakamısın ya git kendi evinde kal kadın sana daha ne desin gelmemen için anla biraz yahu " diyesim var sarsa sarsa... Allahııımmm böyleleri anlamaz anacım . Hem gelcen kızın evine hadi gel tamam. Ama usulca durmuyomuş ki herşeye karışma bilmişlik yapma kızdan izinsiz misafir ne demek ya. Kimisi yazmış kendi annen olsa bunu düşünürmüydün valla kimse kusura bakmasın annelerimizin baş üstünde yerleri var eşimin annesi de anne benimkide. Gelsinler gerekirse kalsınlar ama herşeye karış herşeye muhalefet et olmaz kendi annemde olsa anne karışma lütfen derim hatta kendi annese daha rahat dersin ama kv olunca işler değişiyo işin içine bide eşin giriyo tartışma giriyo. Benim kv gelse valla hiç bir zararı olmaz severim de kendisini hiçbişeyime karışmaz gel ge git git kadının yapısı o napcan. Ama böyleleri yok bacım çekilmez sen iyisimi açık açık gelme anne de. Ay Sanane yahu kış ayında bebek tedavisi mi olur töbe töbe ya. Çok sinir oldum ben amma uzun yazmışım :)))

ayy güldüm valla bende böyle sarsa sarsa gelmeeeeeeeee diyesim var olmuyo ama .. yaa evi var burda herşeyi kurulu kalsın i,şte offf off ne çektim be kaynanadan sinir şimdiden başladı.

Benim basimada geldi boylebisey ama 4 hafta kaldilar. Sabah gec kalktim, aksam erken yattim tv kanalini dehistirdim inada, gezmek isyeyince bu sogukta cikmam ben dedim butun randevularimi ozamana ayarladim bide grip numarasi ha bide israrla akraba ziyaretine gittik o 4 haftanin harici 1 hafta bide kocamla booool bol kavga :)) inanmazsin 6 ay bebek icin ugrastik o ay hamile kaldim ama sonucta 3 yil oldu daha gelmediler ;)

ayy gelmesinler zaten öyle uzun sürelii. yok arkadaş ben stres hamile falan kalamam çünkü bi yakamdan düşmüolar..

Boyle bi durumda acik oynamak en manyikli yoldur bence..
Kiriliyosa da kirilsin ne dusunuyorsan soyle bence
Zaten zor ayirmissin evini, her seyine karisiyormus hakedene haddini bildir senin canin yok mu yazik yaa
Bunu yapmazsan hep uzulen sen olacaksin herseye basini egme tavrini koy
Belli ki evinde gozu var kadinin...
Esine soyle halletmezsen ben aci konusurum de ne bilim yaa
Ba lanet kv ler eslerimizden bile sogutuyolar iste o lanet golgeleri yetiyor..

evet bu çok mantıklı eşime ya sen söyle yoksa ben söylerim herşey daha kötü olur diyeyeim. oda bilir benim patlamam çok kötü olur içimden canavar çıkıyo sanki... hep eşime denk geldi bu halim valla yine böyle olurum falan diyeyim..

canım eşini karşına alıp konuşmalıısn..ne kadar sıkıntın varsa anlatmalıısın...içindekılerı gizleyıp saklamadan..kendını yıyecegıne söyle onu yesın bu dert bıraz..evet kımse aılesını atmaz..ama dayalı döşelı evı var..kocası var..bakılacak durumda degıl.canı sıkılmş sana kaynanalık yapmak ıstıyor heralde.sen eşinle konuş.senın muhattabın eşin..direk söyle..kırmadan kavga etmeden anlat..üzüldüm adına..ah bu kaynanalar:4:

madem daha sizinle konuşup açık açık gelicem dememiş, siz laf arasında bir yolunu bulup bir akrabanızın size yatılı gelip kalmak istediğini ama sizin ders çalışacağınız için değil akrabayla, kendi annenizle bile birlikte kalamayacağınızı söylediğinizi bir şekilde ifade etseniz.. gerçi lafı oraya getirmek de hayli zor ama:)) belki eşiniz bir yolunu bulur söyler böyle bişey, annesinin kalbini kırmadan??

canım eşini karşına alıp konuşmalıısn..ne kadar sıkıntın varsa anlatmalıısın...içindekılerı gizleyıp saklamadan..kendını yıyecegıne söyle onu yesın bu dert bıraz..evet kımse aılesını atmaz..ama dayalı döşelı evı var..kocası var..bakılacak durumda degıl.canı sıkılmş sana kaynanalık yapmak ıstıyor heralde.sen eşinle konuş.senın muhattabın eşin..direk söyle..kırmadan kavga etmeden anlat..üzüldüm adına..ah bu kaynanalar:4:

eşimle geçen gün konuştuk sakin sakin eşim bizde kalmaz kalsa bile 1 2 gün kalır gider evinde kalır evi var dio. ama ben eşimden daha iyi tanıyorum annesini. yüzsüz ve düşüncesiz bi kadındır. kv nin annesi bile kızından illallah edio kızım sen üzülme o gelince ben gel bende kal derim dio ama bilmiyorum. herşey eşimde bitio ben kendimi yememle kalırım eşim bunu halletmezse ben hiç halledemem çünkü anlayışlı bi kadın deil. rabbim yardım etsin. lütfen dua edin gelmesin gelse bile evinde kalsın benim düzenimi bozmasın lütfen dua istiyorummm arkadaşlarr

madem daha sizinle konuşup açık açık gelicem dememiş, siz laf arasında bir yolunu bulup bir akrabanızın size yatılı gelip kalmak istediğini ama sizin ders çalışacağınız için değil akrabayla, kendi annenizle bile birlikte kalamayacağınızı söylediğinizi bir şekilde ifade etseniz.. gerçi lafı oraya getirmek de hayli zor ama:)) belki eşiniz bir yolunu bulur söyler böyle bişey, annesinin kalbini kırmadan??

denicem cnmm tsk ederim. inş. gelmez gelse bile evinde kalsın yaa ben bu kadının yaşlılığını hiç düşünemiyorumm...

Evin küçük, kayınvalide genç, onun evi dayalı döşeli.

Ya açık açık hiçbirşeyden çekinmeden " bizim ev küçük, siz evinizde kalın bizde sık sık geliriz" diyeceksin yada yapacak hiçbirşeyin olmayacak.

Akrabam geliyor vs ile olmaz. Kadın o akraban, ben ise annenizim derse ne diyebilirsin ?

öncelikle herkese merhabalar.. arkadaşlar benim problemim eşimin annesi... inanın sinirlerim o kadar bozuk ki. düşüne düşüne ağlaya ağlaya içim şişti. eşimin ailesi turistik bi şehirde taşındılar daha 1 olmadı. burada da kurulu evleri var. neyse eşimin annesi bikaç ay sonra buraya gelecek ve kendi evlerinde kalmak yerine bizim evimizde kalmayı planlıo hemde 2 buçuk ay falan ve bana sizde kalcam falan demio sagda solda ben oğlumun evinde kalırım diomuş. arkadaşlar gelsin başımın üstünde yeri var ama 1 gün deil 2 deil bihafta deil. hem dayalı döşeli evi varken 2 buçuk ayy benim evimde nie kalmayı istio. biz 2 sene beraber oturduk ayr eveı çıktığımızdan beri hep bi kışı beraber geçirme çabasında kocasını da şimdi oturdukları yerde bırakacak.ben anlamıyorum yaa ben bebek tedavisi görüyorum ayrıca kpss ye hazırlanıyorum ve bu arada evim 1+1 küçük yani kendimize göre ne olur yalavarıyorum bana bi akıl verin eğer bana sizde kalcam derse nasıl kırmadan istemediğimi söyleyim. telde falan diorum kp i yalnız bırakma falan yok ne yapcam yaa. eşimle ailesi yüzünden çok tartıştık 2 kere boşanma durumuna geldik. eşimi çok seviyorum. inanın şu aralar boşanmayı bile düşünüyorum çünkü gelince evde neler olabileceğini tahmin edebiliyorum düzensiz biridir. bana sormadan evime kaç kere misafir getirdi. ev işi yapmama çamaşır yıkamama bile karışır. daha neler neler. bizi ayrı eve çıkardığında eski kanepelerini vermişti. o günleri unutamıyorum arkadaşlar. ben onlardan maddi veya manevi hiçbirşey istemiyorum. huzurumu bozmasınlar yeter. ne olur bana bi akıl verin tecrübeli olanlar vardır.. :5:

Gerçekten Allah yardımcın olsun zormuş. Allah'tan benim annelerim melek gibi ikisinide asla birbirinden ayırmam ama tabi bu karşılıklı anlayış ve sevgiden geliyor. Allah herkese nasip etsin inşallah. Ben olsaydım ne yapardım die düşünüyorum da cevabım sadece şu gelirdi kalırdı bişi yapmazdım napim oda eşimin annesi sonuçta. Şöyle düşün senin annende gelebilirdi evet sen anlardım diyorsun ama yinede eşin gelmemesi yönünde konuşsa üzülürdün. Boşver tatlım gelsin kalsın gönlünü hoş et Allah sana bunun mükafatını verir.

bizimle daha çok vakit geçirmek istiyorsan sen kendi evine geç biz size gelelim ,bizim ev küçük rahat edemeyiz deyin.

birkaç gün gider sonra kendi evinize kaçarsınız.

2 kerw boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz size çok mu çektiriyor kayınvalideniz?bana kızmayın ama ne biliyim kendi anneniz gelecek olsa kurulu evin var orda kal dermiydiniz? yada eşinizin bunu düşünmesi sizi kırmazmıydı? ana anadır bana göre, ha sizin anneniz ha eşinizin annesi kimse ağaç kavuğundan çıkmıyor ki düzenim bozulcak gelmesin demek bana göre hoş değil, kırıcı olmak istemem öyle olduysam özür dilerim, ama unutmayın ki bugün sizin kayınvalideniz yarın siz kayınvalidesiniz;)

arkadasın kötü yasanmışlıkları ar bu bir..ikincisi tüp bebek tedavisi görüyor psikolojisini sen bilemezsin bu tedaviler bu asamalar yıpratıcı bu iki..

üçüncüsü kpss zor bi sınav öyle günde 1saat calışıp kaynanaya hizmetle sohbetle kazanılmıyor ..

insanları yargılamadan biraz empati yapın lütfen kız evde boş boş oturmuyor bi de ev 1artı1 tüp bebek aşamasında negatif söylenen bir sözle her seyi çöpe gidebilir bu kızın ...
istememkte cok cok haklı hele de kadının evi varken ne lüzumu var gelmesinin...

konu sahibi arkadas diret madem bu kadar kötü bi dönemden geçiyorsun bi de fazlalığa ihtiyacın yok kocana da okut gerekirse burayı kpss kazanmanı istiyorsa ders calışıyor desin biraz yuvasına sahip cıksın bu işler böyle dönmez.

arkadasın kötü yasanmışlıkları ar bu bir..ikincisi tüp bebek tedavisi görüyor psikolojisini sen bilemezsin bu tedaviler bu asamalar yıpratıcı bu iki..

üçüncüsü kpss zor bi sınav öyle günde 1saat calışıp kaynanaya hizmetle sohbetle kazanılmıyor ..

insanları yargılamadan biraz empati yapın lütfen kız evde boş boş oturmuyor bi de ev 1artı1 tüp bebek aşamasında negatif söylenen bir sözle her seyi çöpe gidebilir bu kızın ...
istememkte cok cok haklı hele de kadının evi varken ne lüzumu var gelmesinin...

konu sahibi arkadas diret madem bu kadar kötü bi dönemden geçiyorsun bi de fazlalığa ihtiyacın yok kocana da okut gerekirse burayı kpss kazanmanı istiyorsa ders calışıyor desin biraz yuvasına sahip cıksın bu işler böyle dönmez.

tsk ederim canım. çok doğru söylüyosun artık top eşimde kendi bilir. herşeyi ben taka taka bu hale geldim. dr hiç bi sorunun yok dio ama bebeğim olmuo. 2 kere aşılama yapıldı kv geldi gitti tutmaz ama yinede dikkat et. tutmaz tutmaz die die öyle moralimi bozdu ki aman sunun çocuğu olmamış kocası evlenmiş daha neler neler.. bence kimse eşinin ailesiyle özellikle de annesiyle kötü olmak istemez. ve bana bunları söyleyen kv m 8 yıl çocuğu olmamış....allah yardımcımız olsun taşıyamayacağımız şeylerle sınamasın rabbim bizleri...

tsk ederim canım. çok doğru söylüyosun artık top eşimde kendi bilir. herşeyi ben taka taka bu hale geldim. dr hiç bi sorunun yok dio ama bebeğim olmuo. 2 kere aşılama yapıldı kv geldi gitti tutmaz ama yinede dikkat et. tutmaz tutmaz die die öyle moralimi bozdu ki aman sunun çocuğu olmamış kocası evlenmiş daha neler neler.. bence kimse eşinin ailesiyle özellikle de annesiyle kötü olmak istemez. ve bana bunları söyleyen kv m 8 yıl çocuğu olmamış....allah yardımcımız olsun taşıyamayacağımız şeylerle sınamasın rabbim bizleri...

cnm sana nacizane tavsıye vermek ısterım.bnmde ark vardı sorunun yok dııp gonderıolardı.labaroskopi oldu (dogru yazamadım buyuk ıhtımalle ama anladınz) rahım yollarındakı tıkanıklık varmıs temızledıler sonrasında asılama tuttu.bıde kan pıhtılasman varmı ona baktrdınmı varsa olmuyo cocuk. bu ıkısını netlestr bence.basında bırsuru stres sırf bu streslerden bıle olmayabılır:50::50: valla senın yerınde olsam alırım kocamı karsıma bana bak derım:41: ben burda hem cocuk ıcın hem gelecıgmz ıcın(kpss) bıyerlerımı yırtıyorum.derdim başımı aşmış.annenın konusmaları zaten moralımı bozuyo bıde onunlamı ugrasıcam.kendı evınde kalıcak. ne yap ne et benı muhatab ettırme bu ısı hallet derım yanı. su halıne bak bu kdr stres olmaya uzulmeye degermı bee:50::50: kırılıyosada kırılsın.gelmesın cokta lazım.kımse kırılmasın dıye bızmı ezılecez delirecez bu hayatta???:35::35:

cnm sana nacizane tavsıye vermek ısterım.bnmde ark vardı sorunun yok dııp gonderıolardı.labaroskopi oldu (dogru yazamadım buyuk ıhtımalle ama anladınz) rahım yollarındakı tıkanıklık varmıs temızledıler sonrasında asılama tuttu.bıde kan pıhtılasman varmı ona baktrdınmı varsa olmuyo cocuk. bu ıkısını netlestr bence.basında bırsuru stres sırf bu streslerden bıle olmayabılır:50::50: valla senın yerınde olsam alırım kocamı karsıma bana bak derım:41: ben burda hem cocuk ıcın hem gelecıgmz ıcın(kpss) bıyerlerımı yırtıyorum.derdim başımı aşmış.annenın konusmaları zaten moralımı bozuyo bıde onunlamı ugrasıcam.kendı evınde kalıcak. ne yap ne et benı muhatab ettırme bu ısı hallet derım yanı. su halıne bak bu kdr stres olmaya uzulmeye degermı bee:50::50: kırılıyosada kırılsın.gelmesın cokta lazım.kımse kırılmasın dıye bızmı ezılecez delirecez bu hayatta???:35::35:

cnm herşey yapıldı rahim yollarında falan bişey yok kan pıhtılaşmasıda yok ama bebiş de yok. aynen öyle valla bigün kafayı yerim allah korusun...

birkaç gün kalıp gitmeyeceği çok belli sağda solda oğlumun evinde kalıcam diyormuş, seni saymıyor bile zaten, eşin de artık anlasın bunu yani.
bunun çözümü açık açık gelme demek eşin bunu halletsin annesi ile, 2,5 ay neden kalıyor ki zaten eviniz yakınmış. kendi evinde kalsın istediği zaman da oturmaya gelsin üff içim sıkıldı

arkadaşlar kv yılbaşından sonra gelcem diodu şimdi 1 2 haftaya gelecek sanırım ve ben artık uyku dahi uyuyamıyorum ne yapıcam arıyo ve her aramada ben gelcem gelcem diyo galiba benimde gel bizde kalırsın dememi bekliyo sanırım yoksa niye bu kadar ısrarla diyo. yaa ne saçma kp orda bu bizim olduğumuz yerde olacak amaçları ne anlamadım. benm babam annemi bi geceliğine dahi hiçbir yere göndermez..off niye böyle oluyo rabbim ne olur yardım et ne olurrrr...

Back
X