arkadaşlar lütfen yardım :(

luteb35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
43
1
Merhaba arkadaşlar 3 buçuk yaşında ikiz oglum var dogumdan sonra bir dönem dogum kontrol hapı kullandım aşırı bulantılarım oldugundan bıraktım o gündem beri eşim korunuyor daha önce adettim bir kaçgün gecikmeli olsada düzenli oluyordu geçen ay adetim 2 gün sürdü! Akıntılarım çogaldı normalmidir yoksa gebelik belirtisimi çok korkuyorum lütfen yardım!..:KK43:

Merhaba arkadaşlar 3 buçuk yaşında ikiz oglum var dogumdan sonra bir dönem dogum kontrol hapı kullandım aşırı bulantılarım oldugundan bıraktım o gündem beri eşim korunuyor daha önce adettim bir kaçgün gecikmeli olsada düzenli oluyordu geçen ay adetim 2 gün sürdü! Akıntılarım çogaldı normalmidir yoksa gebelik belirtisimi çok korkuyorum lütfen yardım!..:KK43:

geçen seneki beni gördüm sende :KK53:

3 yaşında ikiz oğlum vardı ve kızım şimdi 1 yaşında :KK52:

Doğum kontrol hapı zamanından önce bırakıldığında ara kanama yapar diye biliyorum. 2 gün süren kanama regl değil de d.kontrol hapından kaynaklanan bir kanama olabilir.

Emin olmamakla birlikte eşiniz korunuyorsa hamile olduğunuzu pek sanmıyorum. Stres ya da ilaç kaynaklı bir gecikme yaşıyor olabilirsiniz.

Emin olmak için yine de bir test yapmanızda fayda var.

şu anda gecikme söz konusu değil sadece en son hastalığım 2 gün sürdü ve ara sıra bulantılarım oluyor özellikle akşamları ve akıntım çoğaldı!

mevsimsel bir surumda olabilir adetinizin kısa sürmesi. mevsim geçişlerinde normal böyle durumlar. siz yine de test yapın içiniz rahat etsin

X