- 14 Mart 2025
- 1.111
- 165
- 38
- 25
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Yarın yapasım geldi ya çıkmazsa da üzülmüyvemBence 3 gun kala falan yapin testi yaniltici olabiliyor
Evet hatta 15 gün önceden olurdınormalde 1 hafta kala adet belirtilerim olurmuydu?
Şimdi az önce az akıntım geldi beyaz şeffaf gibi karışıknormalde 1 hafta kala adet belirtilerim olurmuydu?
Bende öyle öğrenmiştim hamileliğimi.Evet hatta 15 gün önceden olurdı
Bu benim 3. Denemem ama pek ümitli değildim açıkçası ama adet ağrısı vs belirti başlamayınca da acaga olabilir mi ben farklı mı yasıyorukmdiye düşündüm umarım gebeyimdir yarın erken gebelik testi yapcam yarın 6 gün kalıyor ama tabi çıkmaya da bilirBende öyle öğrenmiştim hamileliğimi.
Hiç bir belirtim yoktu. Adet günümün üstünden 1 hafta geçtikten sonra evde test yapmıştım
Büyük ihtimalle çıkmaz. Çok erken daha.Bu benim 3. Denemem ama pek ümitli değildim açıkçası ama adet ağrısı vs belirti başlamayınca da acaga olabilir mi ben farklı mı yasıyorukmdiye düşündüm umarım gebeyimdir yarın erken gebelik testi yapcam yarın 6 gün kalıyor ama tabi çıkmaya da bilir
Peki nasıl Öğrendiniz ne zaman test yaptınız şüphe varmıydıBüyük ihtimalle çıkmaz. Çok erken daha.
Bende ilk gebeliğimde öyle hissetmiştim. Her ay ağrıyan göğüslerim,kasıklarım da tık yoktu.
Evet istiyorduk zaten.Peki nasıl Öğrendiniz ne zaman test yaptınız şüphe varmıydı
Aaaaa öyle mi siz baya geç öprenmıssınız anladım benimde işte hafiften sol kaşıkta ağar oluyor ara ara sonra geçiyor tek belirti buEvet istiyorduk zaten.
Adetim 1 gün geçti test yaptım çıkmadı. 3. Gün yaptım çıkmadı. Sonra ümidi kestim. 1 hafta falan belki biraz daha fazla gecikince tekrar yaptım çok silik çizgiyle öğrendim. Doktor geç döllenme demişti.
Hakkında hayırlısı olsunAaaaa öyle mi siz baya geç öprenmıssınız anladım benimde işte hafiften sol kaşıkta ağar oluyor ara ara sonra geçiyor tek belirti bu
Merhaba , ayın 3 ünü ve 4 ünü değerlendirdin mi ve düzenli adet olur musunArkadaşlar merhaba planlı bir gebelik sürecindeyim üçüncü ayım çok fazla değerlendirmedim.
Adetime yedi gün kaldı adet belirttim ve gebelik belirtisi yok sadece iki gündür sol kısımda çok hafif rahatsız edici değil ağrı hissediyorum bu kadar.
Akıntılarım kesildi 2.3 gün önceye kadar vardı.
Yarın sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama hamile olduğumu da düşünmüyorum.
Elimde bu test var paylaşıyorum.
Son adet tarihim 20 Nisan birkaç gün değerlendirdim 26/28/30 Nisan ve 2/4/5 Mayıs ama benim çatlamam 5 Mayıs’ta olabilir 6 7 8 9 da değerlendirebilirdim ama eşim burada yoktu.
Ondan dolayı hamile olduğumu da düşünmüyorum ama umarım vardır bekliyorum
Evet 2/4 değerlendirdim bide 5 evet düzenli günü gününe olurMerhaba , ayın 3 ünü ve 4 ünü değerlendirdin mi ve düzenli adet olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?