Arkadaşlar lütfen yorum yaparmısınız

Hahahahaha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1.111
165
38
25
Arkadaşlar merhaba planlı bir gebelik sürecindeyim üçüncü ayım çok fazla değerlendirmedim.
Adetime yedi gün kaldı adet belirttim ve gebelik belirtisi yok sadece iki gündür sol kısımda çok hafif rahatsız edici değil ağrı hissediyorum bu kadar.
Akıntılarım kesildi 2.3 gün önceye kadar vardı.
Yarın sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama hamile olduğumu da düşünmüyorum.
Elimde bu test var paylaşıyorum.
Son adet tarihim 20 Nisan birkaç gün değerlendirdim 26/28/30 Nisan ve 2/4/5 Mayıs ama benim çatlamam 5 Mayıs’ta olabilir 6 7 8 9 da değerlendirebilirdim ama eşim burada yoktu.
Ondan dolayı hamile olduğumu da düşünmüyorum ama umarım vardır bekliyorum

Eklentiler

• IMG_7500.webp
    IMG_7500.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 61
Bende öyle öğrenmiştim hamileliğimi.
Hiç bir belirtim yoktu. Adet günümün üstünden 1 hafta geçtikten sonra evde test yapmıştım
Bu benim 3. Denemem ama pek ümitli değildim açıkçası ama adet ağrısı vs belirti başlamayınca da acaga olabilir mi ben farklı mı yasıyorukmdiye düşündüm umarım gebeyimdir yarın erken gebelik testi yapcam yarın 6 gün kalıyor ama tabi çıkmaya da bilir

Bu benim 3. Denemem ama pek ümitli değildim açıkçası ama adet ağrısı vs belirti başlamayınca da acaga olabilir mi ben farklı mı yasıyorukmdiye düşündüm umarım gebeyimdir yarın erken gebelik testi yapcam yarın 6 gün kalıyor ama tabi çıkmaya da bilir
Büyük ihtimalle çıkmaz. Çok erken daha.
Bende ilk gebeliğimde öyle hissetmiştim. Her ay ağrıyan göğüslerim,kasıklarım da tık yoktu.

Peki nasıl Öğrendiniz ne zaman test yaptınız şüphe varmıydı
Evet istiyorduk zaten.
Adetim 1 gün geçti test yaptım çıkmadı. 3. Gün yaptım çıkmadı. Sonra ümidi kestim. 1 hafta falan belki biraz daha fazla gecikince tekrar yaptım çok silik çizgiyle öğrendim. Doktor geç döllenme demişti.

Evet istiyorduk zaten.
Adetim 1 gün geçti test yaptım çıkmadı. 3. Gün yaptım çıkmadı. Sonra ümidi kestim. 1 hafta falan belki biraz daha fazla gecikince tekrar yaptım çok silik çizgiyle öğrendim. Doktor geç döllenme demişti.
Aaaaa öyle mi siz baya geç öprenmıssınız anladım benimde işte hafiften sol kaşıkta ağar oluyor ara ara sonra geçiyor tek belirti bu

Arkadaşlar merhaba planlı bir gebelik sürecindeyim üçüncü ayım çok fazla değerlendirmedim.
Adetime yedi gün kaldı adet belirttim ve gebelik belirtisi yok sadece iki gündür sol kısımda çok hafif rahatsız edici değil ağrı hissediyorum bu kadar.
Akıntılarım kesildi 2.3 gün önceye kadar vardı.
Yarın sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama hamile olduğumu da düşünmüyorum.
Elimde bu test var paylaşıyorum.
Son adet tarihim 20 Nisan birkaç gün değerlendirdim 26/28/30 Nisan ve 2/4/5 Mayıs ama benim çatlamam 5 Mayıs’ta olabilir 6 7 8 9 da değerlendirebilirdim ama eşim burada yoktu.
Ondan dolayı hamile olduğumu da düşünmüyorum ama umarım vardır bekliyorum
Merhaba , ayın 3 ünü ve 4 ünü değerlendirdin mi ve düzenli adet olur musun

ben 28 günde bir adet olurum 14. Gün yumurtam çatlar bunu Ovulasyon testleriyle de ölçtüm senin muhtemelen ayın 3ünde çatlamış 4. Gün ilişkin olmuş tutma ihtimali yüksek eğer bi sağlık sorunuz yoksa. Şüpheli ilişkinin üzerinde 10 gün geçmiş erken gebelik testinde çıkabilir eğer geç döllenme yok ise . Allahım sağlıkla hamile olmayı ve kucağına almayı nasip etsin

Kızlar benim 1 hafta öncesinde su gibi şeffaf akıntım oldu kasıklarımda ve belimde ağrılar var herhangi bir adet belirtim yok normalde çok şiddetli olur önceden başlar ve 1 gün gecikti

Back
X