- 18 Ekim 2019
- 291
- 63
- 18
- 28
- Konu Sahibi Semihayaqmur
Kizlar mkyajsiz cirkinim bide 23 yasindayim burun kenarlarimda nazobial cizgiler olustu alnım da da ince cizgiler dogumdan sonra yaptircam dolgu kafam cok bozuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu şekilde kendini beğenmeyen insanlara çok kızıyorum, hep söylüyorum insan önce kendini keşfetmeli. Çirkin değilsin, kusur gördüğün yerler olabilir çok normal, aynaya baktığında kendini beğenmen için birşeyler yaptırabilirsin. Dolgu, botox, estetik... Bununla kimse seni yargılayamaz. Yani kaşlarınla oynayabilirsin, micro kaş yaptırabilirsin, veya saç rengini değiştirirsin, cildine düzenli bakımını yaparsın. Ölü derilerden arındırmak için peeling, canlandırmak için maske, nemlendirirsin. Dudaklarını canlandırırsın, hiç makyaj yapmadan bakım yapayım diyorsan evde otururken rimel sürmek yerine kirpiklerine vazelin sürersin bi maskara fırçasıyla, yine bakım yapmış olursun. Siyah noktalarını temizlersin, temiz bi cildin olur. Sen kendini seversen herşey olur.. iz varsa yüzünde sivilce vb. Madecassol kullanırsın, gözeneklerin açıksa bununla ilgli tonik yaparsın. Ama lütfen çirkinim demeyin, lütfen..Kizlar mkyajsiz cirkinim bide 23 yasindayim burun kenarlarimda nazobial cizgiler olustu alnım da da ince cizgiler dogumdan sonra yaptircam dolgu kafam cok bozuk
Resim atasam bakarsaniz hak verirsinizBen bu şekilde kendini beğenmeyen insanlara çok kızıyorum, hep söylüyorum insan önce kendini keşfetmeli. Çirkin değilsin, kusur gördüğün yerler olabilir çok normal, aynaya baktığında kendini beğenmen için birşeyler yaptırabilirsin. Dolgu, botox, estetik... Bununla kimse seni yargılayamaz. Yani kaşlarınla oynayabilirsin, micro kaş yaptırabilirsin, veya saç rengini değiştirirsin, cildine düzenli bakımını yaparsın. Ölü derilerden arındırmak için peeling, canlandırmak için maske, nemlendirirsin. Dudaklarını canlandırırsın, hiç makyaj yapmadan bakım yapayım diyorsan evde otururken rimel sürmek yerine kirpiklerine vazelin sürersin bi maskara fırçasıyla, yine bakım yapmış olursun. Siyah noktalarını temizlersin, temiz bi cildin olur. Sen kendini seversen herşey olur.. iz varsa yüzünde sivilce vb. Madecassol kullanırsın, gözeneklerin açıksa bununla ilgli tonik yaparsın. Ama lütfen çirkinim demeyin, lütfen..
Tamam ama mesela neyden şikayetçisin. Burnun mu, dudakların mı, yoksa cildin mi yani yüzünün teni mi, kırışıklık mı...R
Resim atasam bakarsaniz hak verirsiniz
Durun resim atayim bakinTamam ama mesela neyden şikayetçisin. Burnun mu, dudakların mı, yoksa cildin mi yani yüzünün teni mi, kırışıklık mı...
TamamDurun resim atayim bakin
lekeden cizgilerden
Tamam ama mesela neyden şikayetçisin. Burnun mu, dudakların mı, yoksa cildin mi yani yüzünün teni mi, kırışıklık mı...
Dogru ama sorunlu cilt olunca bakim degil makyajli guzel gorunuyos7n ama makyaj yapmıyorum ev icinde zatenEeee ne demişler zorla güzellik olmaz estetikle olur
Şaka bi yana bakımlı olan her kadın güzeldir![]()
Attim
Valla bn hamileyim simdi yuzumde hic makyaj yok ama gormuyomusin cirkinim yuzumu gormedinizmiBacım senin derdin yok kendine dert arıyorsun maşaAllahın var valla![]()
Attim resimTamam ama mesela neyden şikayetçisin. Burnun mu, dudakların mı, yoksa cildin mi yani yüzünün teni mi, kırışıklık mı...
Valla burun kenarimdaki cizgiler kafami cok bozuyo hamileyim üzülme k istemiyorum ama eminim siz bna bin cekersiniz cok guzelsinizdir bn niye boyle yuzum lekeli kırışıgim olustu daha 23 yasindayim oturup bazenm agliyorum yeminleYok valla çok güzelsin makyajlı olmadığın halde hemde![]()
Allah seni neypmasın kız
Ya acaba seni hamilelik hormonlarımı böyle yaptı duygusal anlamda yani gerçekten takıntı yaptığın gibi bişeyin yokValla burun kenarimdaki cizgiler kafami cok bozuyo hamileyim üzülme k istemiyorum ama eminim siz bna bin cekersiniz cok guzelsinizdir bn niye boyle yuzum lekeli kırışıgim olustu daha 23 yasindayim oturup bazenm agliyorum yeminle