Tüp Bebek Merkezleri Arkadaşlar Maya'ya gitmeye karar verdim;Anatolia mı Maya mı derken?

miss_capraz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
283
0
296
Çorum
şimdi mayayyı tercih ettim umarım hayırlı olur tedavi görenler varsa teknikleri anlatın biraz bizim sperm sorunumuz var yaptıranlar varsa bu sebepten lütfen olumlu olumsuz cvp verin nisanda başlıyorum

selam canim cok güzel bi karar verdin bende maya gebesiyim...
bu benim ikinci tüp bebek denemem ilkini almanyada yaptirdim biraz bosdu ikinci icin bende mayayi sectim ve ALLAHA binlerce sükür olsun hamileyim,egerki sperm sorununuz varsa zaten cana maxc tedavisiyni önerecekler istersen bi mayanin sitesini gir ordan biligi al bu tedavi hakkinda,benim esimdede sperm sorunu vardi ve ALLAHA sükür bizim bebisimiz tutundu annesine...ALLAH yolunu acik etsin canim ve daima yardimcin olsun

canım çok sağol allah bebeğinle mutlu hayat sürmenizinasip etsin darısı biz olmayanlara eşinin sperm sayısı kaçtı benim eşimde 5 milyon sanırım ama olmuyo 3.tip bebek denemem olcak tşk ederim

canim bizimki 2 mil. ama ALLAHA sükür kurban oldum bu defa layik gördü bize bebis sahibi olmayi ve tutdu...
sen misafirhanedemi kalcaksin??

merhaba arkadaslar bende mayayı dusunuyorum asuman canım ALLAH bebegını kucana almayıda nasıp etsın ıns darısı bıze mayayı anlatırmısın mesela mısafırhanesı nasıl doktorları ılgılılermı yoksa bazı merkezler sırf para tuzagı arkadaslar kararsızım ama ıcımden hep maya gecıyo oraya gıtmemı soyluyo hıslerım bızımde erkek faktoru 12 mılyon sperm hareket az bıraz asılama oldum 3 kez negatıf oldu malesef vardır bır hayır ALLAHIMIN bı bıldıgı vardır ıns tup bebekte pozıtıf olur EVLAT HASRETI CEKMEK COK ZOR allahım hepımıze sabır versın tez zamanda bebeklerımıze kavustursun ıns arkadaslar bırbırımıze dua edelım

canim ALLAH hepimizin hakinda hayirlisini versin,merkez cok harika bi yer hepisi cok ilgileniyor hemsireler olsun doktorlar olsun cok ilgili önce ALLAH sonra adnan hocamin sayesinde hamile kaldim ben...
ben misafir hanede kalmadim canim benim kayinvaldem ankarada yasadi icin biz onun orda kaldik ama bi tanidimdan duydum o bakmis misafirhansine cok temiz dedi...
hemsireler harika benim bi sorunum olmusdu ve hemsiremi aramk zorunda kaldim buda gecen saat 11deydi yani demek istedim her konuda harika bi merkez.....

kalcak yerim var sayılır ama misafirhanelerinide görmek isterim asuman dua et bizi olurmu çok ihtiyacım var anne olmak istiyorum bilgileri olanlar lütfen yazın yumurtaların kalitesi için bişey yedinizmi neler yaptınız bekliyorum sağol asuman

asuman transferden sonra dönmememmi gerekiyor sen nasıl yaptın almanyadan ankaraya kaç aylık hamilesin ne zaman döndün çok sordum demi ben 5.günü falan dönmek isterim evime ilk denememde dönmedim tutmadı ikincide döndüm tutmadı nae yapsam ankara çorum kısa mesafe ama bilemiyorum

tsk canım bılgılerın ıcın ne kadara mal oldu acaba tedavın raporsuz ne tutarkı raporsuz olucam ben miss capraz sen ne zaman baslıyosun tedavıye ben temmuz ALLAHIM nasıp ederse bısey cıkmazsa yerım olmadıgı ıcın mısafırhane yada otelde kalırım herhalde

canım yumurta kalıtesı ıcın ben asılama oldugumda hergun ıncır yemıstım 2 tane baskada bısey yemedım doktorum asılama tutmazsa tup bebek ıcın yumurtaların cok ıyı demıstı bana ben tup yaptırdıgımdada yıcem

merhaba, bebeis asuman bende seni merak ediyordum sonuc ne oldu diye. çok sevindim. allah tamamına erdirsin insallah. hayırlı olsun..
bende iyiki mayaya gitmişim diyenlerdenim. eşimde sayı azdı ve morfoloji bozuktu. sonsuz şükürler olsun ki önce allah sonra adnan hocasayesinde şimdi 19 haftalık oğluma hamileyim. ordan cok memnun kaldım her acıdan. birkaç sene içinde doğal yollarla olmazsa kardeş için gene oraya gideceğim kesinlikle.

bende adetimin gelmesini bekliyorum.inşallah bir dahaki haftaya orda başlıyorum tedaviye.benim oraya ikinci gidişim.ilk gidişimde hamile kaldım ama kaybettim bebekleri.inşallah bu sefer he şey yolunda giderde yine gebe kalırım ve bu sefer benimle kalırlar.tekrar gittiğime göre sanada şiddetle tavsiye ediyorum.sen ne zaman başlayacaksn?belki görüşürüz

selam kizlar hepimizin ayri ayri hikayeli var ama hepimizin hedefi ayni ANNE olmak ALLAH herkese nasip etsin...

ben transferden sonra daha 14 gün ordaydim ben zaten senelik izinimi alip gitmisdim tedavi görmeye vede transferden bir gün sonra esimle birlikte disari gezmeye bile ciktik cünkü merkezdende dediler transfer günü ve o geceyi dinlenerek gecirip normal yasantiniza döne bilirsiniz diye,ama tabi agrim sizim oldu zaman ya cikmadim yada bi yerde oturdum dinlendim vede ALLAHA sükür hamileyimmm..
masraf olarak benimki biraz fazla tutmus ola bilir cünkü ben daha ilac kulanmak zorundayim ama simidye kadar ödedimiz rakam
2140 tl merkeze
285 tl macx
1200 tl civari ilaclar ama dedim gibi benim ilaclarim daha kulanimda o yüzden fazla tutdu biraz...

kizlar ALLAH hepimizin yardimcisi olsun,egerki imkaniniz varsa burdan arkadas edinin ve destek olun birbirinize benim tedavi dönemimde burdan toplam olarak 5 kizdik ve cok destek olduk birbirimize sadece 1 tanemiz gebe olamadi ama oda insallah ikinci denemesinde olcak....

Back
X