arkadaşlar maydonoz suyu hakkında bi sorum var cevaplarınızı bekliyorum :)

zeynep9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
108
1
38
35
İstanbul
arkadaşlar 3 ay sonra nişanım var ve 3-4 kg kadar fazlam var vermem gereken.maydonoz suyunu zayıflamada deneyen ve sonuç alan varmı acaba ? ben bugün başladım çok yorum okudum ve denemek istedim başka faydalarıda varmış.asıl sorum şu olcaktı rondodan geçirilip tüketilmesi gerektiği yazılmış çoğu yerde ama ben suyu kaynatıp içine atıyorum maydonozları sadece suyunu içiyorum acaba rondodan geçirilip maydonoz kürü halinde içildiğinde daha iyi bi sonuç alınırmı yoksa iki demleme yöntemindede aynı sonucumu veriyor ? cevaplarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

arkadaşlar 3 ay sonra nişanım var ve 3-4 kg kadar fazlam var vermem gereken.maydonoz suyunu zayıflamada deneyen ve sonuç alan varmı acaba ? ben bugün başladım çok yorum okudum ve denemek istedim başka faydalarıda varmış.asıl sorum şu olcaktı rondodan geçirilip tüketilmesi gerektiği yazılmış çoğu yerde ama ben suyu kaynatıp içine atıyorum maydonozları sadece suyunu içiyorum acaba rondodan geçirilip maydonoz kürü halinde içildiğinde daha iyi bi sonuç alınırmı yoksa iki demleme yöntemindede aynı sonucumu veriyor ? cevaplarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Canim benim ben gecen sene kullanmiatim bu kuru 6 yada 7 kilo vermistim duzenli bi sekilde uygulayip. Suyuna maydonozlari atip yapmistimvikisindese ayni sonuc sanirim

Maydanozu kaynatip gunde 2 bardak iciyordum AMA regl oldum. Oysa daha 19 gun once regl olmustum,maydanoz suyu regl sokturuyor, dikkatli kullanmakta fayda var.

bende hic oyle etkileri olmadi canm bas donmesi faln yani.bende regl donemimde kullanmistim sadece kanamayi oldukca arttirmisti
Yine de cikkatli olmak lazim kanaatindeyim.Muthis bir regl sokturucymus bunu anlamis bulunmaktayim ama uzuluyorum ki Kadir gecesinde oruc tutamayacagim.

Back
X