Arkadaşlar merhaba

Gokkusagisavascisi

❤️🧡💛💚💙💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
22
9
Arkadaşlar bana lütfen yardım edin.. Henüz daha öok yeniyim bu sitede ama eşimle daha yeni kavga ettik boşanmayı düşünüyoruz sebebi annesi!! evdelendiğimizden beri sürekli eşimi yanına istiyo hep onun yanında kalsın kazandığı para ona harcansın istiyo lütfen yardım edin be yapmalıyım ayrıca adetim 5 gün gecikti lütfen bişey söyleyin

İkimizde istedik. Eşim annesine bakmayı istemediğimi düşünüo annesinin bize verdiği zararın farkında değil?!! Hamilelik testi yaptım ama sonuç negatifti

Regl stres nedeniyle gecikmiş olabilir. Kayınvalidenizle ilgili sorunlarınıza birkaç örnek verirseniz daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz belki.

Kocamı seviyrm ama zor bi hayatı var ablaları kötü şeylerle uğraşıyo annesininse umurunda değil evlenmeden önce hiç bilmiyordum bilsem evlenmezdim eşim gerçktn çok ii biri ama annesine aşırı düşkün .. Annesi bizdeyken eve hep zarar veriyo sürekli arkasını temizliyorm ve sürekli acıktığını söyleyip bişey yemio çay istiyo çay getirirken birden ayran dio sora vazgeçip kahve istiyo napcamı şaşırdım

X