Arkadaslar mide bulantilariniz ne zaman basladi

Melismail

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
147
63
13
5. Haftamdayim bulantilarim ne zaman baslar merak ediyorum sizlerin yogun bulantisi oldumu ve ne zaman oldu acaba

5.haftadayım. Sanırım bugün ilk bulantımı yaşadım yemek yaparken. Hafif geldi ve gitti. Ama korkumdan yemek yiyemedim. Kahvaltılıklarla geçiştirdim.

6 haftada başladı benim
14 haftama girdim iki gundur çok kotuyum.
Cok istahim acilmisti ve iki gundur dogru durust birsey yiyemez oldum .
Sudan baska birsey icemiyorum

Yaklaşık 10. Haftada başladı yemek yapamıyodum da yiyemiyodumda 4. Ayıma girince bitti ortalama 15. Haftada

Benim 5+3 te başladı hala da var özellikle ac kalirsam sabahlari uyaninca 5dk sonra lavabodayim kusmak icin suan 12 haftalik

5. Haftamdayim bulantilarim ne zaman baslar merak ediyorum sizlerin yogun bulantisi oldumu ve ne zaman oldu acaba
Can'ım ben 7. Haftaya girdim bugün 1 haftadır özellikle akşamları bulanıyordu 2 gündür geceleri uyuyamayacak kadar miğdem bulanıyor

Canım benim bulantım 11. Haftamda başladı ve hala devam ediyor herkesin bünyesi farklı genelde ilk üç ay içinde olur ama benimki 4. Ayıma girerken çoğaldı

3 gebeligimde de kusma bulanti nedir bilmeden gecti. Bunda progestani agiz yoluyla aldigim icincazcik oldu oda 1 hafta surdu gecti.

Merhaba arkadaşlar az evvel test yaptım yükledim pozitif Di mi yanılma payı var Mıdır

Eklentiler

• image.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 306
Bulantım 5. Haftada başladı.8.haftamdayım hala bulanıyorum.hiçbirşey yiyemiyorum. Psiband bileklik aldım hiçbirişe yaramadı. Bebeğimin durumu için iyi diyorlar. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım.

6.haftanın içinde başlamıştı son bikaç gündür azaldı :)

canım benim hiç mide bulantım olmadı, yemekten tiksinme vs de olmadı. sadece bir kaç defa öğürtü geldi o kadar. belki senin de hiç olmaz :)

Benimde 5+3 de başladı 9.haftadayız hala devam ediyor bazen çok kötü oluyorum kendimi hastanede buluyorum bazende normal oluyor . İnş sende olmaz ya da en azla atlatırsın

Bulantılarım 8. haftada başladı. Birkaç haftadır sadece sabahları devam ediyor. Bulantılar yüzünden 5 kilo verdim inşallah sizde olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…