Arkadaslar mide bulantilariniz ne zaman basladi

7. Haftada net olarak başladı ve 3.5aya kdr hayat sanki zindan oldu.. şimdi ara ara bulantı oluyor. Merak etme başlar yakında en güzeli bulantısız hamilelik gerçekten. Hiç bulantısı olmayanlara imreniyorm

Benim 5. Haftada hiçbir şey yoktu. 6. Haftada başladı bulantılar koku almalar tiksinmeler falan. Hala devam ediyor.

6. haftadayım şiddetli baş dönmesi, sürekli uyku hali, iştahsızlık özellikle geceleri uykudan uyandıracak kadar çok mide bulantısı... Sonunu nasıl getiricem diye endişeleniyorum.

7 haftada başlamıştı 8 9 10 da tavan yapmıştı..16 ncı haftada artık hayata dönmüştüm canım..aç kalmamaya dikkat et..kussan da arkasından bir şeyler ye ki zayıf düşme...yanında seni aç bırakmıycak birisi olsun,annen felan ..ayyy canım annem elinden zeytinli ekmek çok yemişimdir..

6.haftadayiz.buzdolabini acamiyorum herseyden tiksindim cok kötüyüm
İnşallah bu günler geçicidir diyorum, sürekli yatıyorum evde ayakta bir kaç dakika dolaşamıyorum bile baş dönmesinden mide bulantısından Yalnız olmak çok zor insan kendine bakamıyor, annem gelecek haftaya

Ilskiden hemen sonra bir kac gun icinde mide bulantisi sizce hamilelik belirtisi olabilir mi

Valla artik o kadar cok bebek istiyom ki en kucuk biseyi hemen acaba diyom... Ne zor yahu hamile kalmak

evet zor ama adetlerin düzenli ise ovulasyon testi kullanabilirsin adetinin den itibaren 10.günde başlıyosun yumurtlama gününde o işi yapıyosun ve oluyo inşallah

5. Haftamdayim bulantilarim ne zaman baslar merak ediyorum sizlerin yogun bulantisi oldumu ve ne zaman oldu acaba
7 haftada başladı hayat bana zindan oldu ne yedim ne içtim hiç kimseyi görmek istemiyordum sürekli uyumak istiyordum şuan
Çok şükür azaldı işallah senin hiç olmaz şimdi yiyebildigin kadar ye canım

5. Haftamdayim bulantilarim ne zaman baslar merak ediyorum sizlerin yogun bulantisi oldumu ve ne zaman oldu acaba
Canim benim ilk belirtimdi bulanti. Gebelik olabilecegi hic aklima gelmemisti ama. Battan 5 6 gun once basladi ve hic gecmeyen bir bulantiydi. Hala da devam ayni yogunlukta. Insallah hic yasamazsin bulantilari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…