Arkadaslar moralim bozuk lutfen insanca dalga gecmeyenler yazsin

Moonlight 273839

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
70
3
1
24
Arkadaşlar 3 gün önce sevgilimle bir ilişki yaşadık ama öyle bir ilişki değil surtunme ile tam sürtmedi bile sadece 1 2 defa değdi sperm de yoktu belki sadece zevk suyu vardı ve reglimden önce oldu bunlar şimdi ikimizde reglimi bekliyoruz stres yaptık ve ben stres yaptıkça gecikiyor reglim .. test aldım yarın sabah yapicam ama hamile kalacağımı da düşünmüyorum bir sekilde değme ile bu kadar kolay olamaz yani değil mi yardımcı olun lütfen stresten midem bulanıyor artık

daha 3 gun once olmus, testte nasil ciksin?
hamile falan degilsin sende cok iyi biliyorsun.
lutfen sen dalga gecmeyi bırak

Arkadaşlar 3 gün önce sevgilimle bir ilişki yaşadık ama öyle bir ilişki değil surtunme ile tam sürtmedi bile sadece 1 2 defa değdi sperm de yoktu belki sadece zevk suyu vardı ve reglimden önce oldu bunlar şimdi ikimizde reglimi bekliyoruz stres yaptık ve ben stres yaptıkça gecikiyor reglim .. test aldım yarın sabah yapicam ama hamile kalacağımı da düşünmüyorum bir sekilde değme ile bu kadar kolay olamaz yani değil mi yardımcı olun lütfen stresten midem bulanıyor artık

Bu stresi böyle yaşayacağına, bunu yapmadan önce düşünmeliydin. Ayrıca, sevgilim diyorsun ve evli olmadığın birisiyle bu kadar yakın temas kurman?? Tabi bu bizi asla ilgilendirmez ama, yapmayın Allah aşkına yapmayın! Hamile olmayı bırak, enfeksiyon bulaştıysa ya? Ya da daha kötüleri de var söylemek istemiyorum! Bir de insanlar bu kadar bebek olması için mücadele ederken senin sorduğun soruya bak? Reglin gecikirse gidersin eczaneye test alır yaparsın, için rahat etmiyorsa gidersin hastaneye kan testi yaptırırsın!

Back
X