Arkadaslar mrb benim 14 aylik erkek bebegim var

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
14 aylik bebegim geceleri hic uyumuyo saat basi emmek istiyo.gunduzleride uykuyla arasi yok.ne yapabilirim.milupanin gece cayinida veriyorum fayda etmiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kolaylik versin, henuz orada degilim ama oraya dogru gidiyorum bende, nasil emzirmeyi birakicam bilmiyorum, geceleri acliktan kalktigini dusunmuyorum, tek istedigi anne sevgisi anne kokusu bence ama bu sekilde boluk porcuk uykularla daha ne kadar dayanilir bilemiyorum, zor!

Aşk olsun

Oncelikle Rabbim size hayirli kolay bi dogum nasip etsin.fogun bebeginizide babasina ve size bagislasin
Anne olmak cok zormus bunu oglum dogdugunda anladim.asiri hareketli.sadece sabah 5 ten 8e kadar uyuyo bu ara desem yeridir.sanirim azi disleri cikiyo dediler.en iyi halleri su an karninizdaki halir:)

Aradaki "fogun" yazili kelimeyi yanlislikla yazmisim farkinda olmadan:)

Yatarken yoğurt yedirseniz ?
Eğer çoğunlukla sizi emiyirsa büyümüş artık doymuyor sık sık etmek istiyor olabilir. Yatmadan önce çorba yoğurt yedirmeyi deneyin

Yatmadan ayran iciriyorum.corba yediriyorum bazen gece icin olan kasik mamalarindan veriyorum ama banamisin demiyo artik doktora goturmeyi dusunuyor

Dusunuyorum

sizi anlıyorum işiniz zor ama emzirmeye azaltarak devam edin allah sabır versin

Tskkr ederim evet saglik ocagindaki hemsiremizde oyle dedi almemeyi azaltirsan yemeklere yonelir diye bide bu yolu deneyelim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…