Arkadaşlar napıcam bilmıyorum

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
eşim yurtdışında yaşamak isityor bense Türkiye . Türkiye su an biraz karışık parti davaları malum insanlar gergin ve iş konusu vs gelişmiş bir ülkeye gitmek istiyor ama gidersek ıkı yıl tatile gelmeden yaşayabılırx siz olsanız napardınjz of istemıyorum

Bazen kimin ahını aldım dıyorum ama boyle olacağını bilemezdim ki :( bilsem yaparmıydım

neden ıstemıyorsun kı benım ve emınım bı cok kısının malesef kosa kosa gıdecegı bı ımkan yurtdısı
hatta geçen esıme dıyorum cocukları dil konusunda ıyı sevıyeye getırelım nolur nolmaz

neden ıstemıyorsun kı benım ve emınım bı cok kısının malesef kosa kosa gıdecegı bı ımkan yurtdısı
hatta geçen esıme dıyorum cocukları dil konusunda ıyı sevıyeye getırelım nolur nolmaz
Vatan gibi hıc bu yer olmaz zaten yaşadım daha önce sevmıyorum ama eşim biraz yabani o kalır Yaşar benım gibi ailem ailem diye ağlamaz maalesef . Dua edin bana hayırlısyla türkıyede kalalım dıe İnşAllah Aminnnnn

Vatan gibi hıc bu yer olmaz zaten yaşadım daha önce sevmıyorum ama eşim biraz yabani o kalır Yaşar benım gibi ailem ailem diye ağlamaz maalesef . Dua edin bana hayırlısyla türkıyede kalalım dıe İnşAllah Aminnnnn
insallah allah gonlune gore nasıp etsın esının ıs ımkanı nasıl turkıyede

eşim yurtdışında yaşamak isityor bense Türkiye . Türkiye su an biraz karışık parti davaları malum insanlar gergin ve iş konusu vs gelişmiş bir ülkeye gitmek istiyor ama gidersek ıkı yıl tatile gelmeden yaşayabılırx siz olsanız napardınjz of istemıyorum
Allah gönlünüze göre versin
Bizinde aile baglarimiz cok kuvvetli degil bende yurtdisina gktmek isgemezdim ama suda bi gercdk ki esinizin tereddutlerinin gitmek istemesinin hakli gerekcdleri var

Şimdilerde durumu olan herkes nasil giderim nereye gidebilirim derdinde banada artik duygularimizla ddgil mantigimizla yasayacagimiz bir devirddyiz gibi geliyor

Insanin kendi vatani gibisi yok. Turkiyeyi asla degismem hic bir yere, hele aileden uzak olmak o kadar zorki. Cocuklar bile yalniz buyuyor burda bi anne baba sevgisi yetmiyo, ne dayi,amca ,hala ,teyze ,kuzen kimse yok.. yapayalniz buyuyecekler. Kultur farkli, yemekler, insanlar hersey yabanci size, yillarda gecse alisamiyacaksiniz. Cocuklar iki kultur aradinda buyuyecek. Yurt disindavyasamak zorunda olan biri olarak hic kimseye tavsiye etmiyorum, burdaki arkadaslarimin cogu bu fikirde. Hakkinizda hayirlisi olsun.

giderdim.

Insanin kendi vatani gibisi yok. Turkiyeyi asla degismem hic bir yere, hele aileden uzak olmak o kadar zorki. Cocuklar bile yalniz buyuyor burda bi anne baba sevgisi yetmiyo, ne dayi,amca ,hala ,teyze ,kuzen kimse yok.. yapayalniz buyuyecekler. Kultur farkli, yemekler, insanlar hersey yabanci size, yillarda gecse alisamiyacaksiniz. Cocuklar iki kultur aradinda buyuyecek. Yurt disindavyasamak zorunda olan biri olarak hic kimseye tavsiye etmiyorum, burdaki arkadaslarimin cogu bu fikirde. Hakkinizda hayirlisi olsun.
tamam siz donun yerinize biz gecelim :)

yasarsın. aile aile dedıgım sen ve esin. dıgerleri senin onceki ailen...

Nereye gitmek istiyor eşiniz? Yurt dışı tek seçenek olursa en azından, Italya, Güney Fransa gibi, hem Türkiye'ye yakın, hem daha sıcak kanlı insanların olduğu yerlere gitmeyi deneyin.
Amerika, Avustralya gibi Anglo-Saxon zihniyetin hakim olduğu yerlerde, sizin benim gibi insan sevenin mutlu olması zor. Kocam bana yeter ya da lüks AVMler, kocaman arabamız var diyenler için pek sorun olmuyor.

Bazen kimin ahını aldım dıyorum ama boyle olacağını bilemezdim ki :KK43: bilsem yaparmıydım

Ah alınca böyle oluyorsa, ben de bir ah alayım. :)

Eşim de ben de hep konuşuruz, yurt dışına gitsek, şuraya taşınsak etsek diye. İnternetten sürekli diğer ülkeleri, şehirleri araştırırız.

Tabi nasıl bir hayat yaşamak istediğinizle de alakalıdır. Yurt dışındaki hayat size zor görünüyorken, bize yaşanılası geliyor.

Giderdim. Ama sevmediğin bir adamla yaşayacaksın.
Kimse geleceği göremiyor, bende geriye dönsem neler neler yapmazdım. Tedavi görmen gerek bu geçmişe takıntın yüzünden bu 1.
10 sene sonra da keşke 2017 de boşansaydım / çocuk olmadan boşansaydım dersin bu 2.
Herhald dul kalmaktan korkuyorsun diğer konularına verilen yanıtları takmadığına göre bu da 3.
Birde DUL ne demekse artık.
Vatan gibi olmaz. Türkiye çok güzel ama Türk insanını düşününce kesin giderdim diyorum.

Bazen kimin ahını aldım dıyorum ama boyle olacağını bilemezdim ki :KK43: bilsem yaparmıydım

neyi yapar mıydınız?

açıkçası eşiniz sanki kaçar gibi nereye gidiyor...

başka ülkeye gitsek daha mı iyi?

bizim de yurtdışı planlarımız var çalışmak için ancak amacımız sizinkinden farklı.

gitmek istediğimiz bölgedeki insanlara faydalı olabilmek hem de türkiye'ye döndüğümüzde kendi çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak...

Bindik bir alamete gidiyoruz nereye belli değil modundasınız. Hayatınızdaki sorunları en başta eşinize karşı duyduğunuz hisleri yoluna koyabildiniz ? Sorunları öteleyerek sadece bir yığın haline getirirsiniz. Sonra karşınıza dağ gibi çıkarlar. Eşinizle iyiyseniz tüm yollar yürünebilir gelir korkmaz bir kadın gelecekten.

gitmem.

Öncelikle herşeyin hayırlısı olur sizin için. Bizde eşmin okulu sebebiyle yurtdşndayz. İki sene çok uzun bi süre değil. Ama siz zaten önceden tecrübe etmişsinz zor geliyorsa inş hayrlsıyla kalırsnz diyelim. Vatan gibisi yok. Ne kadar karşklk olsada insan ülkesnde olmak istiyor. Bende gün ay yıl sayıyorum. Ne aile ne başka bişeyi özlüyor insan. Sadece vatanımın toprağında olayım diyormm:)

Back
X