Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebrn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
5
2
6
36
Benim üçüncü evliligimi yaptım üç çocuğum var ve yine bir bebek sahibi olmak istiyorum ne yapmaliyim

ilişki yaşamak
Sağlık sorunu varsa tedavi olmak .

iliski yaşıyorum zaten zaten geçen ay başladık calismalara

iliski yaşıyorum zaten zaten geçen ay başladık calismalara
Genelde 1 sene olmaması normal diyorlar ama isterseniz önce kadın doğuma gidin hormon vs tahlillerine bakilsin birde nasip gerçekten ne kadar macunlar ilaçlar vs kullanilsa da nasipte varsa oluyor

Haftada 2 3 iliski
Vitamim mineral ve kan gibi eksikleriniz varsa tamamlamak
Hormon kist yumurtlama icin genel muayene
Birde hayit otunu tavsiye ederim
Gerisi takdiri ilahi

Resmen dalga geçmek için açılmış konu 😒 Hanımefendi, 3 çocuğunuz varmış zaten Allah uzun ömür versin . Bence siz bize söyleyin ,nasıl hamile kaldınız ? Hayır yani burda daha bir tane bile çocuk sahibi olamamış , uzun süredir bekleyen onca kadın varken , şu sorduğunuz soru nedir yani ?? (Bu arada Allah'a şükür ,var bir evladım )

Resmen dalga geçmek için açılmış konu 😒 Hanımefendi, 3 çocuğunuz varmış zaten Allah uzun ömür versin . Bence siz bize söyleyin ,nasıl hamile kaldınız ? Hayır yani burda daha bir tane bile çocuk sahibi olamamış , uzun süredir bekleyen onca kadın varken , şu sorduğunuz soru nedir yani ?? (Bu arada Allah'a şükür ,var bir evladım )
Düşündüğüm yorum:) Biz fikir alalım 3 çocuk varmış maşallah:)

Benim üçüncü evliligimi yaptım üç çocuğum var ve yine bir bebek sahibi olmak istiyorum ne yapmaliyim

Burdaki herkesten daha tecrubeli gibisin 3 cocugun varmis neyi soruyorsun

Back
X