• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebrn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
5
2
6
36
Benim üçüncü evliligimi yaptım üç çocuğum var ve yine bir bebek sahibi olmak istiyorum ne yapmaliyim

ilişki yaşamak
Sağlık sorunu varsa tedavi olmak .

iliski yaşıyorum zaten zaten geçen ay başladık calismalara

iliski yaşıyorum zaten zaten geçen ay başladık calismalara
Genelde 1 sene olmaması normal diyorlar ama isterseniz önce kadın doğuma gidin hormon vs tahlillerine bakilsin birde nasip gerçekten ne kadar macunlar ilaçlar vs kullanilsa da nasipte varsa oluyor

Haftada 2 3 iliski
Vitamim mineral ve kan gibi eksikleriniz varsa tamamlamak
Hormon kist yumurtlama icin genel muayene
Birde hayit otunu tavsiye ederim
Gerisi takdiri ilahi

Resmen dalga geçmek için açılmış konu 😒 Hanımefendi, 3 çocuğunuz varmış zaten Allah uzun ömür versin . Bence siz bize söyleyin ,nasıl hamile kaldınız ? Hayır yani burda daha bir tane bile çocuk sahibi olamamış , uzun süredir bekleyen onca kadın varken , şu sorduğunuz soru nedir yani ?? (Bu arada Allah'a şükür ,var bir evladım )

Resmen dalga geçmek için açılmış konu 😒 Hanımefendi, 3 çocuğunuz varmış zaten Allah uzun ömür versin . Bence siz bize söyleyin ,nasıl hamile kaldınız ? Hayır yani burda daha bir tane bile çocuk sahibi olamamış , uzun süredir bekleyen onca kadın varken , şu sorduğunuz soru nedir yani ?? (Bu arada Allah'a şükür ,var bir evladım )
Düşündüğüm yorum:) Biz fikir alalım 3 çocuk varmış maşallah:)

Benim üçüncü evliligimi yaptım üç çocuğum var ve yine bir bebek sahibi olmak istiyorum ne yapmaliyim

Burdaki herkesten daha tecrubeli gibisin 3 cocugun varmis neyi soruyorsun

Back
X