• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞLAR NE OLUR BİR BAKIN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eltiniz isterse her gün içsin sizi ilgilendiren bir durum yok. O evde iki kişi yaşıyorsunuz evinizde içki içilir/içilmez kararını kocanızla birlikte vermelisiniz. Çocuğun yanında içilsin istemiyorsanız bunu da eşinizle ortak bir karar vermelisiniz. Neyine bu kadar şok oldunuz onu zaten anlamadım. Eşinizi birlikteyken veya evlendikten sonra tanıyamadınız mı?

Valla hayatım eltinin nerde ne kadar içtiği seni ilgilendirmiyor. Sen o ortamda olmak istemiyorsan olmazsın. Eşine sözün geçiyorsa onun o ortamda olmasını engellersin. Yani mesele eltim değil sana sen göreceksin diyen eşin. Bu arada elti sizi yakın görmüş biraz dedikodu yapmış, siz hiç dedikodu yapmıyor musunuz? Eğer rahatsızsanız o sohbete katılmasını olur biter.

Çocuğunuz olduğuna göre evleneli olmuş epey. Şunu anlamadım ben ilk kez mi içki içiliyor evinizde? Daha önce hiç içilmedi mi?

Kayınvalideniz yemeğe çağırmış zaten, siz önden kayınvalidenize gidin çocuğunuzla beraber, (hem yardım ediyorum ayağı yaparsınız) onlar da gidip içiyor mu ne yapıyorlarsa yapsınlar gelsinler.

Hayır ben içki sevmeyenlerin inatla içen adamla evlenmesini anlamıyorum. Alkolü severim. Düzenli de içeriz. Bana orda içme burda içme diye baskı kurulmasını da kabul etmem.
Siz istemiyorsanız ona göre evlilik yapın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X