arkadaşlar humana içtim rezene içiyorum doktor ısrarla yetmiyo diyor diyet mamayı da doktor verdi çok kusuyordu günde 3 litrede su içiyorum sizce başka doktora gitmeli miyim birde anne sütü alan çocuklar ayda kaç kilo alıyo dokto kiloya bakyo sizinkiler nasıl neolur yazın
arkadaşlar bebeğin nasıl doyduğunu anlamıyorum emiyo ya emerken uyuyor bırakıyorum uyanıyo tekrar meme derken başlıyo ağlamaya bu seferde mama veriyorum ancak ozaman susuyo ve uyuyor bazen mama bitince bile ağlıyo anlayamadım ama bazen de emiyo uzun süre sesini çıkarmıyo o zaman doydu diyorum doğru mu birde emerken yutkunma sesi gelir dediler her emmesinde ölemi
internette iştah açıcı diyo kapılara sığsmıyaz bu gidişle adında farklılık olmasınhanimlar sutu yetmeyene cemenotu.
buradaki adi fenugreek ve mucize bir bitki. zaten yazin arattirin inanilmaz sonuc alirsiniz. aksma kadar ac kalsaniz bile cesme gibi sut geliyor. bebek kusmuyor. problemleri sona eriyor.
ben yurtdisindayim hap seklinde satiliyor. gunde 2 serden 6a ten aliyorsun ve herkes super memnun. dua ediyorlar. TR ye gelirken 20-30 kutu getirecem yanimda. 1 sene emzirmeye yetecek kadar.
kesinlikle deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?