- Emoji Skoru
- 43
- Puanlar
- 96
sevişmekten bahseden ben değilim dikkatinizi çekerim. ben sevişmekten bahsetmem, sevişirim.
ben bekaretten bahseden, "kızlık zarı" diktirmekten bahseden, seksi günah addeden kişilere bir şeyler açıklamaya çalışırken "sevişme" kelimesini kullanıyorum, iyi okursanız.
iyi bakın bakalım, sizin de saymış olduğunuz toplumdaki bütün eğriliklerin altından cins ve cinsellik çıkmkıyor mu?
kadının başlık parasıyla mal gibi satılması,
tecavüze, tacize uğrayan milyonlarca insan,
sevgilisi oldu diye diri diri gömülen genç kızlar,
erkek arkadaşıyla sinemaya gitti diye infaz edilenler,
öz abisi tarafından tecavüze uğrayıp sonra da aile meclisi tarafından kurşuna dizilenler,
ailesi evlatlıktan reddetmesin diye "kızlık zarını diktirmeyi" planlayanlar...
ne bunlar?
biz bunları konuşuyoruz bunları. senin, sizin tek derdiniz, gözünüze çarpan "sevişme" lafıysa... boşuna konuşuyoruz o zaman zaten.
ben bekaretten bahseden, "kızlık zarı" diktirmekten bahseden, seksi günah addeden kişilere bir şeyler açıklamaya çalışırken "sevişme" kelimesini kullanıyorum, iyi okursanız.
iyi bakın bakalım, sizin de saymış olduğunuz toplumdaki bütün eğriliklerin altından cins ve cinsellik çıkmkıyor mu?
kadının başlık parasıyla mal gibi satılması,
tecavüze, tacize uğrayan milyonlarca insan,
sevgilisi oldu diye diri diri gömülen genç kızlar,
erkek arkadaşıyla sinemaya gitti diye infaz edilenler,
öz abisi tarafından tecavüze uğrayıp sonra da aile meclisi tarafından kurşuna dizilenler,
ailesi evlatlıktan reddetmesin diye "kızlık zarını diktirmeyi" planlayanlar...
ne bunlar?
biz bunları konuşuyoruz bunları. senin, sizin tek derdiniz, gözünüze çarpan "sevişme" lafıysa... boşuna konuşuyoruz o zaman zaten.