- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 158
sen diğer konuda kendin demedin mi, Türkiyedeki erkekler sexten ne anlar diye, ee sen nası doyuma ulaştın o zaman :umursamaz:
valla AIDS, hepatit, frengi, siğil vb. rahatsızlıklar neden bu kadar yaygın acaba, ya da üniversite öğrencileri arasında kürtaj oranı niye artıyor o zaman, ne güzel işte o kızlarımız cinsel doyuma ulaşmışlar daha ne istiyolar demi, ayrıca acelemiz ne onu anlamadım, eğer birini çok seversem önce yatağından geçmem, evliliği de sırf cinsellik için yapmam. cinselliği yaşamadım diye kendimi itici de bulmuyorum, aksine namuslu ve ahlaklı buluyorum, çok özenmeyin böle avrupai şeylere, özendiğiniz şeyler oralarda bolca oluyor ve 12 yaşında anne 15 yaşında baba olan ufacık çocuklar var, ahh ama önemli olan doyuma ulaşmak demi, tabi kusura bakmayın benim gerikafalılığım işte...
ahlaklı olmanın adı gerikafalılık oldu... ben nası evlenmeden çok sevdiği biriyle beraber olan insanları kınamıyosam, siz de beraberlik yaşamamşı kadınları ne hakla kınıyosunuz...
Konu içeriğine kısmen katılsam da bahsi geçen satırların doğruluğu kişiye göre değişir.Önemlilik dereceleride..Ancak bunu hakaret ederek dile getirmek saygısızlık göstergesidir.Saygısız birine de önce konuşmayı öğren sonra yardım bekle derim ben..
Konunu başlığına ithafen..Saçmalamayın dünyayı sizin kurtarmayacağınız kesin.:1ninca:
a.sa.s
benim analdığım
"Türkler,Türk erkeği,Türk kadını,"vs diye söz ediyo
sanırım bu arkadaş Türk değil ve Türklere garezi var sempatiksalakcinni
çünki bi Türk kendi toplumunu bu kadar aşağılamaz