- 8 Nisan 2023
- 38
- -4
- 1
- 27
- Konu Sahibi zehra kayams
-
Çok komiksinbirşey
Benim 19 ciktiArkadaslar crp sonucum 7.85 cikti ama acil doktoruna gosterdim bisey yk dedi ama.normalde 0-5 arasi olmasi gerekior fazlasi enfeksion demekdir yaziyor internette bn 2 haftadir karin agrisi cekiyorum siddetli ama.bi care bulamiyorum resmen artk ölmek istercesine oturup agliyorum.nolur biriniz birsey soleyin
Benim 19 cikti
No problem
4 gun siddetli ishal oldu karin agrisi oldu bendedeAnladim ama karnimda siddetli agri var ve herhangi bi neden sebeb yok
4 gun siddetli ishal oldu karin agrisi oldu bendede
Aldigim hamilelik vitamini 2 gun biraktim hersey normale dondu
Tekrar kullanmaya basladim tekrar karin agrisi ishal oldu . Sonra anladimki kullandigim vitaminlerdenmis doktorada soyledim evet olabilir dedi baska vitamine gectim
Sizinde mutlaka baska bi sebep vardir
Karin agrisi sebebiyle gittigimde bana magnezyum.yazdi ama.onuda kullandigigimda hic bi ise yaramadi bende biraktim.kullanmayi ve hala agrilarim devam ediyor bu agrilar beni hayattan soguttu4 gun siddetli ishal oldu karin agrisi oldu bendede
Aldigim hamilelik vitamini 2 gun biraktim hersey normale dondu
Tekrar kullanmaya basladim tekrar karin agrisi ishal oldu . Sonra anladimki kullandigim vitaminlerdenmis doktorada soyledim evet olabilir dedi baska vitamine gectim
Sizinde mutlaka baska bi sebep vardir
Iyi dusunun
Magnezyum hamilelikdeki kramplara iyi geliyor evetKarin agrisi sebebiyle gittigimde bana magnezyum.yazdi ama.onuda kullandigigimda hic bi ise yaramadi bende biraktim.kullanmayi ve hala agrilarim devam ediyor bu agrilar beni hayattan soguttudoktor karin ici yapisikligida olabilir dedi sezeryandan kaynakli doguma kadar surermis bu agrilar dedi
Bende ilk kez duydum ama sebebi bu olabilir ve bi çozumu yokmus doguma.kadar surebilirmis ben bu agrilarla iki haftw dayanamiyorum nasil doguma kadar daayanbilicemMagnezyum hamilelikdeki kramplara iyi geliyor evet
Karin ici yapisiklik ilk kez duydum
Baska doktorada sorun belki baska bi teshis koyarBende ilk kez duydum ama sebebi bu olabilir ve bi çozumu yokmus doguma.kadar surebilirmis ben bu agrilarla iki haftw dayanamiyorum nasil doguma kadar daayanbilicem
İki doktora sordum bir magnezyum yazip yolladi digeri kan ve idrara bakalim dedi ikiside bi cozum. Bulamadi tekrar baska doktorami gitsem bilemedimBaska doktorada sorun belki baska bi teshis koyar
Allah yardimcin olsunİki doktora sordum bir magnezyum yazip yolladi digeri kan ve idrara bakalim dedi ikiside bi cozum. Bulamadi tekrar baska doktorami gitsem bilemedim
Cok sagol 7bucuk haftaligim ikinci gebeligim ilkkin sezeryan olduAllah yardimcin olsun
Kac haftaliksin
Bilmiyorum belki karin buyudukce agri gecer bise diyemiyorumCok sagol 7bucuk haftaligim ikinci gebeligim ilkkin sezeryan oldu
İnşallahh oyuzden dirBilmiyorum belki karin buyudukce agri gecer bise diyemiyorum
Pardon ?Anlamsız derken bu agrilari çekip bu konuda arastirma yapmak her akilli bireyin yapacagi seydir .Crp sonucunuz anlamsız. İnternetten doktorlucuk oynamayın.
Crp sonucunuz anlamsızPardon ?Anlamsız derken bu agrilari çekip bu konuda arastirma yapmak her akilli bireyin yapacagi seydir .
Burda manasız yorum yapanlara aldırış etmeyin tekrar farklı bi doktoragidin risk almayın ne olur ne olmazPardon ?Anlamsız derken bu agrilari çekip bu konuda arastirma yapmak her akilli bireyin yapacagi seydir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?