- 8 Nisan 2023
- 38
- -4
- 1
- 27
- Konu Sahibi zehra kayams
-
Gittim fakat idrar kan ver dedi sonucumu hafta sonu oldugundan kaynakli acil.doktoruna gosterdm.hic bi sknti yok dedi ultrasonlada bakti kendi doktorumda yarin crp sonucumu kendi doktoruma.gostericem.sadece acl.doktoruna gosterdim .Umarim bi care bulunur artikBurda manasız yorum yapanlara aldırış etmeyin tekrar farklı bi doktoragidin risk almayın ne olur ne olmaz
Evet kan sonucunuzda herhangi bir şey yokAnlamsiz ?
Yani Herhangi bi problem yokmu demek istiyorsunuz
İnşallahGittim fakat idrar kan ver dedi sonucumu hafta sonu oldugundan kaynakli acil.doktoruna gosterdm.hic bi sknti yok dedi ultrasonlada bakti kendi doktorumda yarin crp sonucumu kendi doktoruma.gostericem.sadece acl.doktoruna gosterdim .Umarim bi care bulunur artik
Acil doktoruda oyle soylediEvet kan sonucunuzda herhangi bir şey yok
Gece gunduz surekli agriyor agridan kivraniyorum resmen doktor karin içi yapisikligi olabilir dedi baskada bi care yokmuş bunun icinAcil doktoruda oyle soylediama bu kadar siddetli ve uzun sureli agrinin bi sebebi olmali ikinci gebeligim bu ilkinde asla bu tarz agrilar yasamamistim
Doktorunuz bir şey yok diyorsa yoktur yani siz int bakmayın başınız Ağrisa kanser diyor böyle şeylerde doktorunuzu dinleyin boş yere sıkıntıya girmeyinArkadaslar crp sonucum 7.85 cikti ama acil doktoruna gosterdim bisey yk dedi ama.normalde 0-5 arasi olmasi gerekior fazlasi enfeksion demekdir yaziyor internette bn 2 haftadir karin agrisi cekiyorum siddetli ama.bi care bulamiyorum resmen artk ölmek istercesine oturup agliyorum.nolur biriniz birsey soleyin
Bende 2 ay bitene kadar yoğun sancılar çektim yerleşme ağrısı denildi sıkıntı etmeyinAcil doktoruda oyle soylediama bu kadar siddetli ve uzun sureli agrinin bi sebebi olmali ikinci gebeligim bu ilkinde asla bu tarz agrilar yasamamistim
Aşiri sanci seklinde giriyor agrilar aglayacak durumdayim ... Oglum var iş guc yemek hicbisey yapamiyorum.dokuz ay nasil dayanacagi.Bende 2 ay bitene kadar yoğun sancılar çektim yerleşme ağrısı denildi sıkıntı etmeyin
Aşiri sanci seklinde giriyor agrilar aglayacak durumdayim ... Oglum var iş guc yemek hicbisey yapamiyorum.dokuz ay nasil dayanacagi.Bende 2 ay bitene kadar yoğun sancılar çektim yerleşme ağrısı denildi sıkıntı etmeyin
Panik degil bu ağrim var ağrim.Atesiniz varmi,veya gripmisiniz ?
Benim yasadigim ulkede 0-8 arasi.
8-12 filan olsa bile endiselenmiyor doktorlar.
Bosuna panik yapiyor olabilirsiniz . Hatta yapiyorsunuz
Sizinde gece gunduz karin agriniz olmusmuydu pekiAşiri sanci seklinde giriyor agrilar aglayacak durumdayim ... Oglum var iş guc yemek hicbisey yapamiyorum.dokuz ay nasil dayanacagi.
Cidden çok zor biliyorum üç kez düşük yapıyorum diye hastaneye gittim kanama olmadığı sürece sıkıntı olmadığını soylenilip eve gönderildim yapılacak birşey yok denildi umarım rabbim kuvvetini verirAşiri sanci seklinde giriyor agrilar aglayacak durumdayim ... Oglum var iş guc yemek hicbisey yapamiyorum.dokuz ay nasil dayanacagi.
Evet bende ole ama sizinde gece gunduz farketmeksizin agriomuydu karniniz bide mideniz bulaniomuydu smdi 7 bucuk haftaligim banada ole dio doktorlar ama sanki farkliymis gbi geliorCidden çok zor biliyorum üç kez düşük yapıyorum diye hastaneye gittim kanama olmadığı sürece sıkıntı olmadığını soylenilip eve gönderildim yapılacak birşey yok denildi umarım rabbim kuvvetini verir
Evet gece gündüz fark etmiyordu ben mide bulanmasini yaşamadım her hamilelik farklı olur kendinizi rahatlatın bol bol dinlenin uzanın umarım bir an önce geçer ben iki ayı atlatana kadar yaşadım umarım sizinki çabuk geçerEvet bende ole ama sizinde gece gunduz farketmeksizin agriomuydu karniniz bide mideniz bulaniomuydu smdi 7 bucuk haftaligim banada ole dio doktorlar ama sanki farkliymis gbi gelior
Umarim .. Yani gunde agirmadigi 3-4 saat tek oluyirEvet gece gündüz fark etmiyordu ben mide bulanmasini yaşamadım her hamilelik farklı olur kendinizi rahatlatın bol bol dinlenin uzanın umarım bir an önce geçer ben iki ayı atlatana kadar yaşadım umarım sizinki çabuk geçer
Kum varmiş megersem oyuzdenmiş bu sancilar ama.su iciyorum bolbolb hala agriyorDoktorunuz bir şey yok diyorsa yoktur yani siz int bakmayın başınız Ağrisa kanser diyor böyle şeylerde doktorunuzu dinleyin boş yere sıkıntıya girmeyin
Geçmiş olsun rabbim acilen sifani verir inşallahKum varmiş megersem oyuzdenmiş bu sancilar ama.su iciyorum bolbolb hala agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?