• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar ne yapayım sizce ?

bekle bekle nereye kadar biraz daha beklerseniz kendinizi nikah masasında bulursunuz ne olup bittiğini anlamadan sözleniverdiğiniz gibi.
işte gerçekten hiç konuşmak istemiyorum arıyor içime sinipte açmak istemiyorum artık düşünmekten kafayı yiyecem baştan o kadar acele ettiler ki takalım yüzükleri sözlenincede irbirlerini tanırlar dediler :KK43:

işte gerçekten hiç konuşmak istemiyorum arıyor içime sinipte açmak istemiyorum artık düşünmekten kafayı yiyecem baştan o kadar acele ettiler ki takalım yüzükleri sözlenincede irbirlerini tanırlar dediler :KK43:

çocuğu kendinden soğutum onun ayrılmasıı sağlasan :KK51:

Kesinlikle beklemek çare değil mutsuz olacağından eminsen bu isi bir an önce bitir derim bir insani için istemiyosa kesinlikle bu evlilik olmamali keşke sözden önce birseylerler yapip is uzamasaydi is burada sana dusuyo ailenin ikna etmen lazim :KK43:

Kesinlikle beklemek çare değil mutsuz olacağından eminsen bu isi bir an önce bitir derim bir insani için istemiyosa kesinlikle bu evlilik olmamali keşke sözden önce birseylerler yapip is uzamasaydi is burada sana dusuyo ailenin ikna etmen lazim :KK43:
ailemi bir şekilde ikna etmeye çalısacagım ama amcamla babam birbirine düşman olurlarsa hani bak işte kızına falan attı yüzüğü cocuk oyuncamı bu derlerse :KK43::KK43:babama laf soylensin istemiyorum

inanın bende bilmiyorum ailem iyiler mesleği iyi fala diyo ya sanki ben mesleği ile evlenicem olmuyo yapamıyorum telşefonda bile konusmak istemiyorum onun ailesi her şeyi o kadar aceleye getirdiler ki ...
Alla alla var bu işte bişi, neden aceleye getirmek istesinler ki bu kadar..
Sen dedin mi hiç ona bu acele neden diye :KK67:

Alla alla var bu işte bişi, neden aceleye getirmek istesinler ki bu kadar..
Sen dedin mi hiç ona bu acele neden diye :KK67:
dedim ne oluyo yani niye bu kadar acele ediyorlar biribirmize zaman tanısınlar dedim ne blim dedi bana bişey söylemiyorlar en son benimde haberim oluyor dedi

çocuk oyuncagi olmasini istemiyorlarsa eğer senin de fikrini alacaklardı akraba evliliği tamamen karsiyim artik kişinin kendi fikri önem ki tabi sende babama laf gelsin istemiyosun ben olsam bende istemedim bir nevi kendini feda etmiş olacaksın ailen için ama evlendiğini düşün evliliğinde sorun olduğun sebebi sizsiniz diyebilirsin sebebi onlar olur eğer evlilik olursa vicdan azabini sen değil onlar ceker unutma yada bu konuyu sozlune acacaksin direk muhattabi o ikiniz ortak karar verirseniz kimse birşey diyemez ama seviyor diyor sun bilemedim :KK64:

Allah yardımcın olsun dicem sadece ama fazla uzatmadan aileni ayrılmaya ikna etmeye çalış.
saolun inşallah bu olaydan sağ salim çıkarım inşallah herkes çok üzülecek belki ama onunla bir ömür ben devam ettircem yani sonuçta ben kendim yanmış olacam karsımdakı kısıyıde daha fazla üzmek ve haksızlık etmek istemiyorum o benle ilgili hayaller kurarken bundan vazgecmesini saglamam lazım

çocuk oyuncagi olmasini istemiyorlarsa eğer senin de fikrini alacaklardı akraba evliliği tamamen karsiyim artik kişinin kendi fikri önem ki tabi sende babama laf gelsin istemiyosun ben olsam bende istemedim bir nevi kendini feda etmiş olacaksın ailen için ama evlendiğini düşün evliliğinde sorun olduğun sebebi sizsiniz diyebilirsin sebebi onlar olur eğer evlilik olursa vicdan azabini sen değil onlar ceker unutma yada bu konuyu sozlune acacaksin direk muhattabi o ikiniz ortak karar verirseniz kimse birşey diyemez ama seviyor diyor sun bilemedim :KK64:
aslında bende ona bu konuyu acmak istiyorum hani .bak olmuyor yapamıyorum seni sevmeye çalıştım ama olamdı sevemiyorum allahım hakkında hayırlısını versin dicem konusucam ama bekle diyorlar sonucta kendisi burda degil tahini doğuya çıktı orada görev yapıo ve biz sözlendikten sonra 2 kere görüştük sonrada görev yerine gitti öyle aramızda pek işey yasanmadı

Doğu dedin görev dedin aklim karisti simdi bu durumda konuşkan zor tabi yuzyuze konuşmak lazim herşeyden önce senin bu duygular ini az da olsa biliyor mu farkında mi peki .:KK64:

Belki anlamak istemiyordur seni sevdiği için bende erkek arkadasimi basta sevemedim isinamadim ama zamanla çok sevdim her şey için zaman gerekli bence biraz olsun olumlu sevebilecegin taraflar ini gör derim ben:KK68:

dedim ne oluyo yani niye bu kadar acele ediyorlar biribirmize zaman tanısınlar dedim ne blim dedi bana bişey söylemiyorlar en son benimde haberim oluyor dedi
Hmm ozaman bu aile siz ewlenince de her şeye müdale ederlerr..
En sonda sizin haberiniz olur :KK51:

Back
X