• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar ne yapayım sizce ?

ben istemediğimi sürekli belli ettim aileme. evlenirim siz rezil olayım diye ama emin olun boşanıp geleceğim bu eve dedim. yani çocuğa değil aileme baskı kurdum istemediğime dair. sonunda anneme ben sözü atıyorum dedim ayrıldım. çok korktum üzerime gelecekler diye ama aksine konu orada kapandı bir daha asla açılmadı. akrabalarımda arkamda oldular.
bende dün anneme açtım konuyu ve artık ağlaarak istemedimi söyledim eğer zorla verirsenizde dedim giderim ama geri gelirim dedim oyle daha mı iyi olsun dedim tamam kızım dedi :KK14:AMA babama daha soylemedım

sarhoştum hatırlamıyorum deseydin :KK67:
o yüzük parmagına takılıo. kapının önüne koyup gitmediler dimi.
seversin zamanla:KK69:

cnm bende görücü usulü evlendim ..
zamanla alıstım ve sevdim .. :KK37:
iyi bir insansa tanı ve zamana bırak ..
sözlenme için acele edilmiş ..
hemen nişan yada düüğün yapmayın ..:KK51:
ama bu insanla olmaz diyosanda ayrıl ..
ikinize de yazık etmeyin .. :KK25:
onlar herşeyde acele ediyorlar ve eminim düğündede acele edrler hem ben sevmiyorum yani sevemiyorum cok çalıştım sevmeye ama olmadı ne onu üzmek istiyorum ne de kendimi ama evlenirsemde hiç rızam olmayacak ...:KK61::KK61:

onlar herşeyde acele ediyorlar ve eminim düğündede acele edrler hem ben sevmiyorum yani sevemiyorum cok çalıştım sevmeye ama olmadı ne onu üzmek istiyorum ne de kendimi ama evlenirsemde hiç rızam olmayacak ...:KK61::KK61:

cnm aceleye ne hacet ..
istemiyorsan ayrıl olmaz böyle ..

bende dün anneme açtım konuyu ve artık ağlaarak istemedimi söyledim eğer zorla verirsenizde dedim giderim ama geri gelirim dedim oyle daha mı iyi olsun dedim tamam kızım dedi :KK14:AMA babama daha soylemedım
ben babama söyleme işini anneme bıraktım. o yüzük parmağımdan çıkınca sanki nefes aldığımı yeniden yaşadığımı hissettim. zamanla ailende sana hak verecektir. rabbim hakkında hayırlısını versin canım

ben babama söyleme işini anneme bıraktım. o yüzük parmağımdan çıkınca sanki nefes aldığımı yeniden yaşadığımı hissettim. zamanla ailende sana hak verecektir. rabbim hakkında hayırlısını versin canım
ben 1 aydır takmıyorum yüzükleri çıkardım tamamen takmak dahi içimden gelmiyor herşeyi göze aldım yani nolursa olsun bu iş bitecek çünkü en günden güne eriyorum artık düşünmekten:KK12::KK12:

şimdi nasılsın peki sen iyi misin ayrıldıktan sonra mutlu oldun dimi

şimdi nasılsın peki sen iyi misin ayrıldıktan sonra mutlu oldun dimi
Tabimi mutlu olmaz mıyım ? Diyorum ya sende kendimi gördüm. Sakın devam etme. Kimseyi düşünme bu senin hayatın 3 5 kişiyle kavgalı olsan da emin ol ayrıldığına bir gün bile pişman olmayacaksın.

ben 1 aydır takmıyorum yüzükleri çıkardım tamamen takmak dahi içimden gelmiyor herşeyi göze aldım yani nolursa olsun bu iş bitecek çünkü en günden güne eriyorum artık düşünmekten:KK12::KK12:
Ayyyyy bende öleydim işe gittiğimde yüzüğü çıkarıyordum. Kimseye söylemek bile istemiyordum. Düğün ne zaman sorularını duyunca ağlamak geliyordu içimden. Cocuğu kendimden soğutmaya çalıştım olmadı. Üzüntüden zayıfladım. Sinirli mutsuz biri oldum çıktım. Ne zamanki sözü attım nefes aldığımı hissettim. Bazen insanın elinde olmuyor bazı şeyler eli kolu bağlanıyor.

Nisan ne zaman peki? Eger gercekten yapamam diyorsan isler daha ciddilesmeden bitir cunku ablanin nisanindan sonra sira seninkine gelecektir.

Back
X