• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor?

eylulll_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2024
16
-5
1
25
arkadaşlar geçen günlerde sevgilimle oturuyorduk ve birden çok sinirleneceğim bir şey yaptı kalabalık bir ortamda dayak attım ve bağırdım gittim ve arkamdan geldi daha sonra oturduğumuz yere doğru yürüdük tekrar oturduk kendisi dedi kalkmamız gerekli buradan ve kalktı ben kalkmadım daha sonra gözden kayboldu ve beni aradı gelir misin diye ancak duymadım aradan 1 dakika sonra yaşça büyük bir adam geldi gel seni götüreyim tarzında konuştu reddettim daha sonra sevgilime tekrar yazınca adam anında kaçtı ve 15 20 dakika aradık bulamadık bu durumda kim suçlu ve nasıl yaklaşabilirim teşekkürler.

Son düzenleme:
Olayi anlamadim yasca buyuk adam geldi gidelim dedi sende gittin mi?
Sevgilin de hala sana "seni koruyamadim" mi diyor?
Ikiniz de hic normal degilsiniz
Lutfen ayrilmayin ve piyasadan cekilin
Kimsenin basini yakmayin
Bi kafenin kosesinde takilmaya devam edin 🫣
hayır gitmedim gitmedim bir adam geldi bir yere gidelim vs dedi o sırada sevgilime yazdım yazdığımı görünce kaçtı adam direkt

Dayak atmak ne ya. Kadın veya erkek fark etmez ne demek bu. Ben erkek arkadaşının yerimde olsam şikayetçi olurdum. Ya da siz birbirinizi bırakmayın en iyisi tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali. En azından başkalarının başı yanmaz

Back
X