Arkadaslar neden bana kimse yorum yazmıyor

Bu konuya neden hepimiz yazdık acaba içinde yazdığın hiçbir öğe yok

Ama dünden beri 2 kere Paylastim 1 Allahin kuluda cevap vermedi
Bazen aynı anda çok fazla konu açılınca birkaçı arada fark edilemeyebiliyor.
Ben dün görmemiştim mesela. Bu konuyu görünce diğer konularına baktım ama dün görsem de bir şey yazmazdım çünkü o bahsettiğin hastane hakkında hiçbir bilgim yok çünkü İstanbuldayım.
O hastaneyi bilmeyenler de aynı sebepten yazmamıştır

Bende Ankaralıyım ama o hastane gitmedim konunuzu gördüm bu yüzden cevap yazmadım. Belki bu yüzdendir. Devlet hastanelerinde genelde kime denk geliosan o muayene ediyor. O yüzden doktor tavsiyesi olacağını pek sanmıyorum. Genel bi soru sorsanız daha çok cevap alırsınız. Mesela çocuk tedavisi göreceğim etlik Zübeyde hanım nasıldır memnun olan varmı ya da doğumu orda yapcam memnun olan fikri olan varmı gibi.

Hayıt suyu içebilirsin, soğan kürü yapabilirsin. İncir kürünü bazı pcoslulara önermiyorlar tahlillerini yaptıktan sonra netten araştırarak öğrenebilirsin. Allah şifa versin.

Zübeyde hanım hastanesini sormuşsun sanırım, bir tanıdığım iki bebeğini de orada saglıklı dünyaya getirdi. Bir sıkıntı yaşamadı. Lakin dr ismi bilmiyorum.

Ama dünden beri 2 kere Paylastim 1 Allahin kuluda cevap vermedi
Benim ablam Zübeyde hanımda doğum yaptı 6 7 yıl evvel hiç hatırlamıyorum nasıldı. Büyük doğumla ilgilide çok fazla Suriyeli varmış diye duydum.

İyi de yavrucuğum herkesin bilgisi olabilecek bir soru sormamışsın ki niye trip atıyorsun insanlara? Yani Ankara'da herhangi bir doğum hastanesi ile ilgili bilgi istesen yazan olurdu ama belli bir hastanede belli bir tedavi gören kişilerden bilgi istemişsin. Belli ki istediğin kriterlerde biri üye değil ya da görmedi. Herkes sizi tanımıyor yani uyuzluğuna cevap yazılmıyor gibi bir durum olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…