Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buram buram fake kokusu alıyorum.
Onun haricinde, nişanlınızla sizin Oranızın buranızın fotosunun tasası bize düşmedi zannımca. Kolaylar gele.
İyakşamlar.
Sana normal mi geldi arkadaşım bi de konu açtım yorum alayım diyo yaa hey Allahım ne günlere kaldık...
Ciplak vucudunun komple resmini atiyor sadece pipisini mi? Baskasininkini atiyor olmasin![]()
vala keşke sormasaydın ya şimdi cvp vericek iyyy iğrençççMevzu kaç cm miş bu arada
Kalkik mi atiyo inik miArkadaslar 8 aylık nısanlıyım nişanlımı cok sevıyorum yakısıklı karıyerı herseyıyle hayallerımdekı adam 2 yıl cıktık sonra nısanlandık kısmetse yaza dugun olacak ama utanarak soyluyorumkı kendısı cınsellıge asırı düşkün ve bız yüzeysel sevısme falan yasıyoruz ama whatsapta bazen cinsel organını cekıp atıyo ve bendende bunu isıyor ben ıstemedgımdede küsüyo falan :\ artık korkmaya basladım sapıkmı dıye.. Daha önce kımseyle yatmamıs ve yemın ettı cok secıcıymıs ancak asık olupta beraberlık dusunebılırmıs onu tanıyan arkadaslarımda onaylıyo cok secıcı bır adam dıyo ..Benı tek dusunduren cınsel organını cekıp atması vıdeo falan atıyo sızce bu normalmı? yoksa sapıkmı kendısı? bu arada ben 24 kendısı 28 yasında
Arkadaslar konum bırebır gercek neden yalan söylım öyle olsa cok daha sacma sapan seyler yazardım bu normalmı degılmı bunu anlamaya calısıyorum ama durum bu vıdeolar resımler ve bendende bunu ıstıyor
Hayır kendısınınkını vıdeo falanda var neden atıyo onuda anlamadım aten
Nerden anliyosun onunki oldugunu? Kenarinda bir ben mi varHayır kendısınınkını vıdeo falanda var neden atıyo onuda anlamadım aten
ay kızlar midem kalktı yaa sormayın söyle garip sorular valla bayılcammmm![]()
Nerden anliyosun onunki oldugunu? Kenarinda bir ben mi var![]()