- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
nasıl ya? öncekı konusmaları kım goruyorkı? hepsı gercek malesefkı
kimse gormuyor whatsapp in kendisinin gorme okuma hakki vardi onceden tum konusma gorusmeleri simdi yeni yeni sifreleme getirdiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki 2 yıllık sevgilin ve 7 aylık nişanlın değilmiş gibi sana hiç bir saygısı yok ve sana değer vermiyor istemiyorsan yapmaz ve sen azcık ona taviz verdiysen yazık. Ne desende bu hep devam edicek sonunda senide ayartıp ve sen sırf o üzülmesin diye oranı açıp atacaksın kendine iradene sahip çık ve asla de her dediğinde yapmam de isterse kızsın küssün.Ben kac kez bu yuzden kavga ettım sen benı sevmıyorsun yanımda olmuyorsun dıyo en azından bu sekılde benı tatmın et dıyo kızıyo küsüyo suratı dusunce cok kötu olyorum
normal ve sağlıklı bireylerin sex apmadı normal tabi bu bizim ülkemizde ve dinimizce uygun degıl ki bayanlar bu konuda daha dikkatliyiz. nişanlanmadan önce böyle yapıyormuydu?
birde kimseyle olmadysa bu kadar cürret niye ? ayrıca karsınızdaki bi erkek nefsıne hakim olması zor konuşarak çözün yoksa baskalarıyla yapar
normal ve sağlıklı bireylerin sex apmadı normal tabi bu bizim ülkemizde ve dinimizce uygun degıl ki bayanlar bu konuda daha dikkatliyiz. nişanlanmadan önce böyle yapıyormuydu?
birde kimseyle olmadysa bu kadar cürret niye ? ayrıca karsınızdaki bi erkek nefsıne hakim olması zor konuşarak çözün yoksa baskalarıyla yapar
ya ne aklıma geldi,
yıllar önce, daha lisede falanız sanırım.
bir arkadaş demişti ki (ne ergenmişiz iğğğğğğğ);
bir erkeği çıplak hayal ettiğinde(ya da gördüğünde mi demişti) miden bulanmıyorsa, ona gerçekten aşıksındır.
ha ha,
konu sahibi ne diyorsun?
ne işle meşgül nişanlınız
Sanki 2 yıllık sevgilin ve 7 aylık nişanlın değilmiş gibi sana hiç bir saygısı yok ve sana değer vermiyor istemiyorsan yapmaz ve sen azcık ona taviz verdiysen yazık. Ne desende bu hep devam edicek sonunda senide ayartıp ve sen sırf o üzülmesin diye oranı açıp atacaksın kendine iradene sahip çık ve asla de her dediğinde yapmam de isterse kızsın küssün.
Migdem bulanmıyor ama garip gelıyor onun gıbı bırınden ben hıc böyle seyler beklemezdım
içindeki canavar dışarı çıkmışSevgılıyken böyle degıldı hatta ılk öpüsmemıs bıle 8 ayda falan oolmustu cok efendı duruyordu
Yahu zaten sizin bir seks yasantiniz yok mu? Sanirim bir birlesme olmuyor ama nisanlınız sevismenin sonunda rahatlamıyor mu?
E bundan da güc alıp istiyor olabilir. Adam masturbasyon yapıcak, sizinle yapmak istiyor kısacası. He daha nişanlısınız dunyanın binbir türlü hali var ayrılırsanz eger başınıza is acabilir atacağınz fotograflar. Bundan cekinmeniz gerekli bence.
Yoksa insan sevdigi kisiyle sanal sex de yapabilir eger sartlar müsait degilse, neden sapık olsun ki. Siz ona atın diye o da size atıyordur. Adamın libidosu tavan tabi orasi ayrı.