Arkadaslar nişanlım sizce??

melise22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
24
4
1
34
Arkadaslar 8 aylık nısanlıyım nişanlımı cok sevıyorum yakısıklı karıyerı herseyıyle hayallerımdekı adam 2 yıl cıktık sonra nısanlandık kısmetse yaza dugun olacak ama utanarak soyluyorumkı kendısı cınsellıge asırı düşkün ve bız yüzeysel sevısme falan yasıyoruz ama whatsapta bazen cinsel organını cekıp atıyo ve bendende bunu isıyor ben ıstemedgımdede küsüyo falan :\ artık korkmaya basladım sapıkmı dıye.. Daha önce kımseyle yatmamıs ve yemın ettı cok secıcıymıs ancak asık olupta beraberlık dusunebılırmıs onu tanıyan arkadaslarımda onaylıyo cok secıcı bır adam dıyo ..Benı tek dusunduren cınsel organını cekıp atması vıdeo falan atıyo sızce bu normalmı? yoksa sapıkmı kendısı? bu arada ben 24 kendısı 28 yasında

Yeni üye ve ilk konu cinsellik..
Yok canim ne sapigi gayet normal. Biz video yerine hergün görüntülü arayıp konuştuyoruz bizimkileri :confused::KK70:

Anlamadım yani biz normal desek siz normalmiş deyip birbirinize fotoğraf atmaya devam falan mı edeceksiniz

Son düzenleme:
Arkadaslar 8 aylık nısanlıyım nişanlımı cok sevıyorum yakısıklı karıyerı herseyıyle hayallerımdekı adam 2 yıl cıktık sonra nısanlandık kısmetse yaza dugun olacak ama utanarak soyluyorumkı kendısı cınsellıge asırı düşkün ve bız yüzeysel sevısme falan yasıyoruz ama whatsapta bazen cinsel organını cekıp atıyo ve bendende bunu isıyor ben ıstemedgımdede küsüyo falan :\ artık korkmaya basladım sapıkmı dıye.. Daha önce kımseyle yatmamıs ve yemın ettı cok secıcıymıs ancak asık olupta beraberlık dusunebılırmıs onu tanıyan arkadaslarımda onaylıyo cok secıcı bır adam dıyo ..Benı tek dusunduren cınsel organını cekıp atması vıdeo falan atıyo sızce bu normalmı? yoksa sapıkmı kendısı? bu arada ben 24 kendısı 28 yasında
Sapık mı bilmem, ama epey kıt zeka olduğu kesin.

Çekin öyle MMS'ler yollayın artık, başka kimlerde bir kopyası olur siz düşünürsünüz.

hahahaha sapıkkkkkkk kaççççççççççççç :) Fakeeeeeeeeeee

Buram buram fake kokusu alıyorum.
Onun haricinde, nişanlınızla sizin Oranızın buranızın fotosunun tasası bize düşmedi zannımca. Kolaylar gele.
İyakşamlar.

Back
X