- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle gün içinde her an her yerde resim filan yollaması iyi değil ya.
Mesajı bi açıyorsun a-aaa gitti abdest
Sonra da beti bereketi kaçsın tüm günün.
aşık olmadıgı biryle bncede olmaz elizabet varken pis bilmedgi bi tene niye dokunsunAsk olmadan yapmazmıs ama bılmıyorum ne kadar dogru soyluyo
kız o işler internetten olur mu, sonra panama belgeleri gibi konu sahibinin yazışmaları ifşa olmasın.
Normal.Arkadaslar 8 aylık nısanlıyım nişanlımı cok sevıyorum yakısıklı karıyerı herseyıyle hayallerımdekı adam 2 yıl cıktık sonra nısanlandık kısmetse yaza dugun olacak ama utanarak soyluyorumkı kendısı cınsellıge asırı düşkün ve bız yüzeysel sevısme falan yasıyoruz ama whatsapta bazen cinsel organını cekıp atıyo ve bendende bunu isıyor ben ıstemedgımdede küsüyo falan :\ artık korkmaya basladım sapıkmı dıye.. Daha önce kımseyle yatmamıs ve yemın ettı cok secıcıymıs ancak asık olupta beraberlık dusunebılırmıs onu tanıyan arkadaslarımda onaylıyo cok secıcı bır adam dıyo ..Benı tek dusunduren cınsel organını cekıp atması vıdeo falan atıyo sızce bu normalmı? yoksa sapıkmı kendısı? bu arada ben 24 kendısı 28 yasında