arkadaslar nolur bakin...

beta123

allahim bana yeter...
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
113
87
38
35
arkadaslar 28+5 gunluk hamileyim.
2 gundur kizimin hareketlerini hissetmiyordum..
sabah dr a gittik esimle. ultrason bakildi. kizim iyi ama nst de sancim cikti. 2 kere nst yapildi.ikisindede cikti.
moralim cok bozuldu. kuzum daha cok kucuk.
dr dogsa bile artik yasayacak durumda. eve git istirahat et bol sivi tuket dedi.yarin tekrar kontrole cagirdi.
ben cok korkuyorum bu aylarda dogumun gerceklesmesinden.
lutfen beni rahatlatacak seyler soyleyin. rabbim meleklerimizi korusun...

Fikir sahibi degilim Alah yardimciniz olsun, yavrunuzu sag salim kucaginiza alirsiniz umarim.

öncelikle strese girmemeye çalışın.olumlu düşünün,hrşey güzel olacak diye düşünün..stres sancıları daha da fazlalaştırır..
dünlenin ve hiçbirşey düşünmeden olumluya odaklanın..
ancak bildiğim kadarıyla hastanede gözetim altında tutuyorlar bu tür durumlarda..sancı sıklığı ,bebeğin durumunu kontrol ediyorlar.
sizi neden eve gönderdiler acaba?

Nst de tek tük sanci cikmasi bir sey ifade etmez. Sancıların duzenli olmasi ve anlamli siddette olmasi lazim. Bu durumda kasilmayi önleyici ilac baslayabilirler. Tedbiren yorulmamak ve ayakta kalmamak iyi olabilir senin icin canim.

Ben 6.5 aylık doğmuşum, elin içine anca sığıyormuşum... Bozma moralini de bebiş etkilenmesin. Bol bol meyve hüplet, umarım sağlıklı zamanında alırsın kucağına.

Amann dogmasin daha cok erkennnn insallah saglikla kucaginiza alirsiniz is felan yapmayin yatip dinlenin

Bebeğin iyiymiş işte gönlünü ferah tut. Nst´de sancı hep çıkar. Bende çıkıyordu ben hiç hissetmiyordum.
Doktorun dediklerini uygula kesinlikle, bol bol dinlen.

Bol bol istirahat et dinlen stres yapma geçmiş olsun.

yalanci dogum sancilari olabilir dediler.
yatirsak bizde suan sivi alimi ve istirahat ettiricez dediler. cunku sancilar az az gozukuyo dedi.aksam cok sanci olursa bekleme tekrar gel dedi. yarin kontrole cagirdi.

Hemen doğumun olacağını duşunmeyin, dr.un dediği gibi stres yapmayın, dinlenin ve bol sıvı tuketin. Erken ya da vaktinde doğum önemli değil, sağlıkla almanız önemli. Vaktinde doğum yapıpta bebeği zehirlenen anneler var. Rahatlamayı deneyin. Her bebeğin vakti farklı. Kolay doğumlar nasip olsun :)

Bebeğin iyiymiş işte gönlünü ferah tut. Nst´de sancı hep çıkar. Bende çıkıyordu ben hiç hissetmiyordum.
Doktorun dediklerini uygula kesinlikle, bol bol dinlen.

evet iyi cok sukur kizim.
birde ben cok yuruyus yapiyodum. dr artik kendini yorma dedi.
ben agrilari ara ara hissediyorum. ondan korkuyorum zaten..

cok dogru soyluyosunuz. rabbim saglikla sihhatle huzurla yavrularimiza kavustursun ins. cok saolun..

Nst de tek tük sanci cikmasi bir sey ifade etmez. Sancıların duzenli olmasi ve anlamli siddette olmasi lazim. Bu durumda kasilmayi önleyici ilac baslayabilirler. Tedbiren yorulmamak ve ayakta kalmamak iyi olabilir senin icin canim.

ya ilk gebelik olunca bilemiyo insan.
hep en kotusu geliyo insanin aklina.
dinleniyorum simdi..
yarin ins sanci vs cikmaz...

geçmiş olsun.benim kuzenimde erken doğum riskiyle hergün hastaneye gitti kontroller yapıldı.bi süre hastanedede kaldı ama sakin davrandı.yani korkmayın panik yapmayın.hisseder bebeğiniz.dr dinleyin bol bol dinlenin.Allah yardımcınız olsun ve sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.

Yeri dar geliyodur hareket edemiyodur belki

Saka bi yana saglikla hayirla alin insallah kucaginiza

Ben 6.5 aylık doğmuşum, elin içine anca sığıyormuşum... Bozma moralini de bebiş etkilenmesin. Bol bol meyve hüplet, umarım sağlıklı zamanında alırsın kucağına.

amin canim saol. valla bunlari duymak iyi geliyo.
cok korktum aglayarak ciktim dr dan esim korkudan ne oldu bile diyemedi...

şu olumsuz düşünceleri bir kenara bırakalım,
stresten uzak durun, iyi beslenin ve bolca dinlenin
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah prensesi, sakin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…