Fikir sahibi degilim Alah yardimciniz olsun, yavrunuzu sag salim kucaginiza alirsiniz umarim.
öncelikle strese girmemeye çalışın.olumlu düşünün,hrşey güzel olacak diye düşünün..stres sancıları daha da fazlalaştırır..
dünlenin ve hiçbirşey düşünmeden olumluya odaklanın..
ancak bildiğim kadarıyla hastanede gözetim altında tutuyorlar bu tür durumlarda..sancı sıklığı ,bebeğin durumunu kontrol ediyorlar.
sizi neden eve gönderdiler acaba?
Bol bol istirahat et dinlen stres yapma geçmiş olsun.
Bebeğin iyiymiş işte gönlünü ferah tut. Nst´de sancı hep çıkar. Bende çıkıyordu ben hiç hissetmiyordum.
Doktorun dediklerini uygula kesinlikle, bol bol dinlen.
Hemen doğumun olacağını duşunmeyin, dr.un dediği gibi stres yapmayın, dinlenin ve bol sıvı tuketin. Erken ya da vaktinde doğum önemli değil, sağlıkla almanız önemli. Vaktinde doğum yapıpta bebeği zehirlenen anneler var. Rahatlamayı deneyin. Her bebeğin vakti farklı. Kolay doğumlar nasip olsun :)
Nst de tek tük sanci cikmasi bir sey ifade etmez. Sancıların duzenli olmasi ve anlamli siddette olmasi lazim. Bu durumda kasilmayi önleyici ilac baslayabilirler. Tedbiren yorulmamak ve ayakta kalmamak iyi olabilir senin icin canim.
Ben 6.5 aylık doğmuşum, elin içine anca sığıyormuşum... Bozma moralini de bebiş etkilenmesin. Bol bol meyve hüplet, umarım sağlıklı zamanında alırsın kucağına.
Amann dogmasin daha cok erkennnn insallah saglikla kucaginiza alirsiniz is felan yapmayin yatip dinlenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?