şu olumsuz düşünceleri bir kenara bırakalım,
stresten uzak durun, iyi beslenin ve bolca dinlenin
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah prensesi, sakin olun
Ben haftalardır kasılma hissediyorum ama doktorumun sözünden çıkmadım dinlen yat dedi, doğum iznine ayırdı erkenden çalışmama yürümeme izin vermedi... Sende doktorunu dinlersen sıkıntı olmaz fazla yürüme , iş yapma , evde bir hafta dinlen en azından sıkılsanda durdur kendini , merak etme geçecektir bu durum.. Nst de sancılar eğer düzenli değilse korkulacak bir durum yok o konuda içini ferah tut...
geçmiş olsun.benim kuzenimde erken doğum riskiyle hergün hastaneye gitti kontroller yapıldı.bi süre hastanedede kaldı ama sakin davrandı.yani korkmayın panik yapmayın.hisseder bebeğiniz.dr dinleyin bol bol dinlenin.Allah yardımcınız olsun ve sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.
sizede cok gecmis olsun.dinleniyorum zaten yeteeki kuzum iyi olsun.
Yeri dar geliyodur hareket edemiyodur belki
Saka bi yana saglikla hayirla alin insallah kucaginiza
Teşekkür ederim :) , stres yapmayın gerisi gelir zaten hep güzel şeyler düşünmeye çalışın, bide bebeğinizle konuşun devamlı bunlarda sizi rahatlatır epey... İnşallah hayırlısıyla zamanında sıkıntısız bir doğum olur sizinki... :)
sakin olmaya calisiyorum ins becerebilirsem.
kuzeniniz dogum yaptimi peki..
yaptı ve çok sağlıklı bir bebeği var maşallah
Dinlenmeye calis. Bildigim kadariyla devamli bi sanci degilse bi sey olmaz.
Insallah her sey gonlunce olur
Oncelikle evladiniz.hayirlir olsun. Evet hastanede kalsaniz.soze yapacaklari sadece serum ve kasilmalari onleyici ilac verirler ve.ostirat. Siz.simdi.hic.stres yapmayin sakin.yorulmayin. Bol bol.dinlenin ve.hamileliginizin.keyfini cikarin. Yarin nst baglayacaklarmis zaten . Benim 26 . Haftada sancilarim baslamisti . 39 +2 de.dogum yaptim.. Bebeginizin.hareketlerini takip edin.. Sancilariniz olur yada bi kac tane.hissederseniz doktorunuza.gidin.. 28. Haftada.minikte olsa.sancilar onemlidir ama kendinize dikkat ederseniz hersey yolunda gider.. İnsallah bebeginizi saglikla.kucaginiza alirsiniz..yalanci dogum sancilari olabilir dediler.
yatirsak bizde suan sivi alimi ve istirahat ettiricez dediler. cunku sancilar az az gozukuyo dedi.aksam cok sanci olursa bekleme tekrar gel dedi. yarin kontrole cagirdi.
Canım Allah yardımcın olsun bir şey yoktur inşallah. Moralini bozma emin olmadan.
Oncelikle evladiniz.hayirlir olsun. Evet hastanede kalsaniz.soze yapacaklari sadece serum ve kasilmalari onleyici ilac verirler ve.ostirat. Siz.simdi.hic.stres yapmayin sakin.yorulmayin. Bol bol.dinlenin ve.hamileliginizin.keyfini cikarin. Yarin nst baglayacaklarmis zaten . Benim 26 . Haftada sancilarim baslamisti . 39 +2 de.dogum yaptim.. Bebeginizin.hareketlerini takip edin.. Sancilariniz olur yada bi kac tane.hissederseniz doktorunuza.gidin.. 28. Haftada.minikte olsa.sancilar onemlidir ama kendinize dikkat ederseniz hersey yolunda gider.. İnsallah bebeginizi saglikla.kucaginiza alirsiniz..
Onemli olan iyi sekilde takipte olmaniz erken.dogum tehdidi genellikle. İyi istirahatle ilaclarla kontrol edilen bir sıkıntidir.. Stres hic yapmayin..cok tsk ederim. ins benim kuzumda sizinki kadar durur. cok korkuyorum. stres yapmamaya calisiyorum. ins yarin hayirli ve guzel haberler alirim...
Her halde kendini cok yormussun bu aralar umarim agrilarin bu yuzden. Dualarim seninle canim, ferah tut kalbini, pizitif dusun. Insallah yarin iyi haberlerini paylasirsin bizlerlesuan belim ve kasiklarim cok agriyo. ins bisey olmaz kizlar nolur dua edin ins..
Her halde kendini cok yormussun bu aralar umarim agrilarin bu yuzden. Dualarim seninle canim, ferah tut kalbini, pizitif dusun. Insallah yarin iyi haberlerini paylasirsin bizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?