Arkadaşlar nolur görüşlerinizi söyleyin, boşanmak üzereyim

Çocuğunuz aynı evde sürekli bir birine hareket eden kavga eden anne babayla yaşamaktansa boşanmış istediğinde babasını gören onunla vakit geçiren bir çoçuk olmaktan daha çok mutlu olur çalışıyorsunuzda kimseye ihtiyacınız yok allahın size bir kereye mahsus verdiği hayatı başkasının altında ezilmek için harcama

Protokolü, boşanma davası açtığım dilekçeyi verirken yaptık. Ek olarak,dosyaya eklendi.
Benim eşim avukat durumunuzdan bahsettim. Dedi ki: Protokolü imzalamış olsanız dahi hakim huzurunda yani duruşmada bu orotokolü onayladıklarını ve beyan etmedikleri sürece anlaşmalı boşanma protokolünün her hangi bir bağlayıcılığı olmycaktır. Bunlara dikkat edin.

Sakin hakkinda vazgeçme canim.
Sakin. Seni sindiriyor.
Ben almanyada avukatim. Ama yukardaki arkaşin yazdığı gibi protokol sizi bağlamaz.
Gerekirse çekişmeli boşanın. Ben şahsen hep çekişmeli boşanmanın yandaşıyım. Eger çift 2 seneden fazla evli kaldi ise

Evet orada hata yaptım :KK43: Benim ilk düşündüğüm, çocuğumun velayetiydi. O da, velayet sende olsun, deyince sevindim. Diğer maddeleri düşünemedim. :KK43:
Pardon cevap biraz geç yazdım. Velayet tabi sende diyecek, sorumsuz, çocukla uğraşamaz. Biz evi beraber almamıştık, o yüzden hak idda etmedim ama siz beraber almışsınız, o evde sizin de hakkınız var, ben olsam alırdım hakkımı.hatta kabahatlerini somut deliller ile kantilayip üstüne tazminat bile alirdiniz, bugüne kadar iyi yaşamış valla, bekar hayatı,karışan görüşen yok,baskı yok,sorumluluk yok,yemiş içmiş,eşyası utulenmis,canı isteyince gelmiş gitmiş tatlı hayat ooohhh. Arada kavga gürültü yapıp sinirini de çıkarmış,iyi valla biz de bulalım sizin gibi bir tane.

Benim eşim avukat durumunuzdan bahsettim. Dedi ki: Protokolü imzalamış olsanız dahi hakim huzurunda yani duruşmada bu orotokolü onayladıklarını ve beyan etmedikleri sürece anlaşmalı boşanma protokolünün her hangi bir bağlayıcılığı olmycaktır. Bunlara dikkat edin.

Protokolü, onaylamadığımı söyleyeceğim. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Sakin hakkinda vazgeçme canim.
Sakin. Seni sindiriyor.
Ben almanyada avukatim. Ama yukardaki arkaşin yazdığı gibi protokol sizi bağlamaz.
Gerekirse çekişmeli boşanın. Ben şahsen hep çekişmeli boşanmanın yandaşıyım. Eger çift 2 seneden fazla evli kaldi ise

Haklısınız. Acaba hakkımdan vazgeçip, önüme mi baksam diye çok düşündüm. Çünkü o kadar bıktım ki, yüzünü dahi görmek istemiyorum. Sizlerin yazdıkları sayesinde bu fikrimden vazgeçtim. Protokol şartlarını kabul etmeyeceğim. Çocuğum için savaşacağım. Büyüdüğünde, eğitim masrafları için kullanırım. Belki üzerine biraz ekleyip, kızıma bir ev alırım. Savaşacağım.
İlginiz için teşekkür ederim.

Sizinle hmn hmn aynı şeyleri yaşıyoruz bizde kavga ettik eve gelme dedim esyalarini alıp gitti ben evde kaldım kızım ile birlikte hala donmedi bnmde evden cikasim yok bosanma olduktan sonra cikarim herhalde

Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç. Birbirimizden destek alıp, atlatacağız inşallah.
Sayfada kimseyi tanımıyoruz ama sağolsun herkes birbirine yardımcı oluyor.
Ben kararımı verirken zorlandım, sayfa da yapılan yorumlar beni kendime getirdi.
Görüş açımı genişletip, eski öz güvenimi tekrar kazanmama yardımcı oldular.
İyiki varlar, bu vesile ile herkese teşekkür ediyorum

Hemde çok zor birde onlar gibi soğuk kalabilsek hiç takmasak kafaya vurdumduymaz olabilsek ne iyi olurdu Rabbim sizinde yardımcınız olsun hakkimizda hayırlısı inşallah

Back
X