Arkadaşlar nolur görüşlerinizi söyleyin, boşanmak üzereyim

Size neden bu kadar öfke duyuyor ? Nasil bu hale geliyor evlilikler..arada anlatmadiklariniz var mi? Evde huzursuzluk,surekli bir soylenme hali de erkekleri alkole eve gelmemeye tesvik ediyor.(kesinlikle tasvip etmiyorum) ama cevremde nerde kendisini alkole vermis adam gorsem karilari mutsuz,huzursuz,soylenenler.

Aranıza yeni katıldım. İnanınki çok mutsuzum. 15 yıldır evliyim. İyi bir işim var. Çalışan ekmeğini kazanan bir anneyim. Eşim bundan 4 ay önce beni evden kovdu. Tartışma nedenimiz, eve sabaha karşı alkollü olarak gelmesi. İstediği saatte gelip istediği saatte evden çıkmak istemesi. ( Evlendiğimizden bu yana tek sorunumuz bu ) Bekar hayatı istiyorum ben, defol git dedi. Bende o sinirle 11 yaşında olan kızımı alıp evden çıktım ve ailemin yanına gittim. Bir ay boyunca ailemde kaldım. Bu süreçte çocuğunu sadece iki kez gördü. Aramadı sormadı. Çocuğum bu durumdan çok etkilendi, eve dönmek istedi. Bir gün onu aradım. Çocuk durumdan çok etkileniyor, görüşelim dedim. Bir sürü bahane sonrası kabul etti. Görüştük. Çocuk etkileniyor dedim. Ben onunla konuşurum, o nasıl istiyorsa öyle yaparız dedi. Ertesi gün çocuğunu aldı konuştu. Kızım da bir arada yaşamak istiyorum demiş. Telefon etti bana. Çocuk öyle istiyor, eve gel dedi, gittik. Yavrumun mutluluğu için.

10-15 gün birlikteydik. (Ev arkadaşı gibi. Zaten yaklaşık 7-8 yıldır öyleyiz. İlgisiz, ruh gibi. Çalışıyor, geziyor,yiyor ve yatıyor.) Sonra yine bir gün arkadaşlarıyla çıktı, alkol almalar, eve gelince defol git istemiyorumlar, yine başladı. Ben buyum, işine geliyorsa dedi. Bende işime gelmiyor dedim. Bekar hayatı istiyorum, defol git diyor. Gitmiyorum dedim, sen defol git. Ben yavrumla burada yaşayacağım sen git dedim. İlk defa böyle bir şey duydu. Şok oldu. Ne yapacağını bilemedi. Bir kaç saat sonra da çıktı gitti. Ailesiyle yaşıyor, annesi beni olay olduktan sonra iki kez aradı. Sen alttan al, içer gezer gelir evine falan. Bende daha ne kadar sabredeceğim, çocuğum çok etkileniyor. Gezmesin demiyorum,içmesin demiyorum. Her şeyi ayarında yapsın diyorum tek istediğim bu dedim. O da,sen onu evden kovmuşsun, gururu kırılmış, inat ediyor, sen eve çağır dedi. Rica etti, eşini ara dedi. Bir kere daha alttan al dedi. Dinledim, aradım. Aramaz olaydım, eşim küfür etti, gelmem o eve dedi. Sen onursuzsun, gurursuzsun hala o evde oturuyorsun,defolup gitmedin. Senin sesini bile duymak istemiyorum, bundan sonra o eve öldürseler girmem, herşey bitti dedi. O günden sonra onunla hiç görüşmedim, aramadım sormadım. Kızımı arıyor, konuşuyor, birlikte vakit geçiriyorlar. Eve gelmiyor. O telefon sonrası ailesi sesiz, kimseden çıt çıkmıyor. Herkes izliyor. Ailesi çekip, sen ne yapıyorsun oğlum demiyor. Kardeşleri ilgisiz. Benim ailemde bekle bakalım, zaman herşeyin ilacı diyor. Delirmek üzereyim. Ne eşimin umurunda ne de bir başkasının.
Üzgünüm, bir yanda kızım, bir yanda uğruna harcanmış 15 yıl evlilik ve emeklerim. Boşanma davası açmadı.Niye açmıyor anlamıyorum. Hergün ne olur geri gelir mi gelmez mı, ben mi dava açsambitirsem mi, bitirmesem mi bilemiyorum.
Seviyor muyum, hayır. Ama evliliğiminde bitmesini istemiyorum. Onun ise umrunda değil. Nolu bana yol gösterin, çok kötüyüm. :KK43:((
Bu da koca mı şimdi :işsiz:
Çok istiyorsa bekar hayat yaşamayı
İstediğini verin davayı siz açın
Boşayın gitsin :sopa:
Yazık etmeyin kendinize koca demeye dilim varmıyoooo
Allah aşkına boşayın bu adamı :bicak:
Zaten paranızı kazanıyorsunuz
Defedin gitsin.çocuğunuzda alışacak bu duruma zamanla.
Allah yardımcınız olsun:KK19:

“Evliliğimin bitmesini istemiyorum” sözünü hiçbir zaman anlamadım. Adamın sana, çocuğuna, eve faydası yok. İnsanlığa faydası kalmamış ama evliliğin bitmesini istemiyormuşsun. Şu ülkede güçlü, dirayetli kadınlar görmeyi o kadar çok istiyorum ki. Umarım kendi iradenizle boşanır, mutlu olursunuz. Ne diyelim.

Hiç üzülme canım...tıpış tıpış döner evine kedi gibi miyavlar kapında..

Ne anası çeker bu saatden sonra ne başkası.
Bekar yaşıcakmış! Peh peh peh...Zaten alemde o bekar kalsa diye duaya çıkmıştı.Alkol alan sorumsuzlaşmış bir adamı kimse istemez malesef.takma kafana nolacak diye.sen kızınızla gez toz keyfini çıkar evinin.

Boşamaz o adam seni..küsmüş sadece hepsi bu.Bırak burnu sürtünsün biraz.

Alkol tedavisine yönlendirsin kv.denler.

“Evliliğimin bitmesini istemiyorum” sözünü hiçbir zaman anlamadım. Adamın sana, çocuğuna, eve faydası yok. İnsanlığa faydası kalmamış ama evliliğin bitmesini istemiyormuşsun. Şu ülkede güçlü, dirayetli kadınlar görmeyi o kadar çok istiyorum ki. Umarım kendi iradenizle boşanır, mutlu olursunuz. Ne diyelim.

Boşanma davam devam ediyor. İlk önce anlaşmalı boşanmaydı. Mahkeme oldu, davam çekişmeliye döndü.

Hiç üzülme canım...tıpış tıpış döner evine kedi gibi miyavlar kapında..

Ne anası çeker bu saatden sonra ne başkası.
Bekar yaşıcakmış! Peh peh peh...Zaten alemde o bekar kalsa diye duaya çıkmıştı.Alkol alan sorumsuzlaşmış bir adamı kimse istemez malesef.takma kafana nolacak diye.sen kızınızla gez toz keyfini çıkar evinin.

Boşamaz o adam seni..küsmüş sadece hepsi bu.Bırak burnu sürtünsün biraz.

Alkol tedavisine yönlendirsin kv.denler.

ne alaka şimdi? Başlık sahibi içindeki boşluğu kapatmak için burdan destek almak için yazmış. Evet biraz zayıf görünüyor yaşadığı sıkıntılardan dolayı ama küçümser tarzda yorumları da haketmiyor.

Sinir oluyorum sırf beğeni almak için bu tarz yorum yapanlara
Bende konu açanı ti ye almak daha da ezmek bak ben böyle güçlüyüm böyle iyiyim sen zayıfsın demek için yaxılan yorumlar çogu
Yada reel hayatında yapamadıgı şeyleri klavye delikanlıgı yaparak hayalini yazarak ego tatmini yapmak amaç
Ben kk da ki çogu kadının gerçekten birer meslek sahibi veya çalışan kadın olduguna inanmıyorum çünkü çalışan insan dakikalar ayırıp forumlara yazamaz çalıştım bir dönem oradan biliyorum
Her üyeyi katmıyorum ama çogu kendi zayıflılığını mutsuzlugunu burada yokmuş gibi yansıtarak ve kendi gibi zayıf kadınları görünce hırslarını almak için yorum yazıyorlar eski Kk dan eser kalmamış malesef
Kk yı çok seviyorum ama yönetim üyelik iptali uygulamalı seviyeyi aşan veya sürekli polemik yaratanlara

Son düzenleme:
Ben çok üzüldüm canım, bazen hala içim yanıyor. Kızım ona düşkün ama yavrum bana hiçbir şey demiyor. 1 hafta sessizce bekliyor, babası gelsin onu alsın diye.

Hiç pişman değil yaptıklarından, evi, eşyaları, her şeyi ona bırakıp gittim ya, dört dörtlük düzenine devam ediyor. Eski halinden bin kat iyi. Çünkü istediği hayat o. Niye mutsuz olsun ki.
Annesi ona hiç kıyamaz 40 yaşında adamı pış pış uyutur neredeyse :) Yemeğini yapar, kıyafetlerini yıkar onun mutluluğu için çabalar.

Bir de anlaşmalı boşansaydım çok daha mutlu olacaktı! (Ama son anda protokol şartlarını kabul etmediğim için dava çekişmeliye döndü) Bu kadar rahat vermeyeyim dedim. Zaten davadan sonrada, bana boşanmadım diye sinir oldu,telefon rehberine varana kadar her yerden beni sildi. Davaya kadar, çocukla ilgili bir şey olduğunda konuşuyordu dava sonrası asla benimle iletişime geçmedi. Yokmuşum gibi davranıyor. Bende öyle.
Allah'ın adaleti büyük. Herkes yaşattığını yaşasın.

Aranıza yeni katıldım. İnanınki çok mutsuzum. 15 yıldır evliyim. İyi bir işim var. Çalışan ekmeğini kazanan bir anneyim. Eşim bundan 4 ay önce beni evden kovdu. Tartışma nedenimiz, eve sabaha karşı alkollü olarak gelmesi. İstediği saatte gelip istediği saatte evden çıkmak istemesi. ( Evlendiğimizden bu yana tek sorunumuz bu ) Bekar hayatı istiyorum ben, defol git dedi. Bende o sinirle 11 yaşında olan kızımı alıp evden çıktım ve ailemin yanına gittim. Bir ay boyunca ailemde kaldım. Bu süreçte çocuğunu sadece iki kez gördü. Aramadı sormadı. Çocuğum bu durumdan çok etkilendi, eve dönmek istedi. Bir gün onu aradım. Çocuk durumdan çok etkileniyor, görüşelim dedim. Bir sürü bahane sonrası kabul etti. Görüştük. Çocuk etkileniyor dedim. Ben onunla konuşurum, o nasıl istiyorsa öyle yaparız dedi. Ertesi gün çocuğunu aldı konuştu. Kızım da bir arada yaşamak istiyorum demiş. Telefon etti bana. Çocuk öyle istiyor, eve gel dedi, gittik. Yavrumun mutluluğu için.

10-15 gün birlikteydik. (Ev arkadaşı gibi. Zaten yaklaşık 7-8 yıldır öyleyiz. İlgisiz, ruh gibi. Çalışıyor, geziyor,yiyor ve yatıyor.) Sonra yine bir gün arkadaşlarıyla çıktı, alkol almalar, eve gelince defol git istemiyorumlar, yine başladı. Ben buyum, işine geliyorsa dedi. Bende işime gelmiyor dedim. Bekar hayatı istiyorum, defol git diyor. Gitmiyorum dedim, sen defol git. Ben yavrumla burada yaşayacağım sen git dedim. İlk defa böyle bir şey duydu. Şok oldu. Ne yapacağını bilemedi. Bir kaç saat sonra da çıktı gitti. Ailesiyle yaşıyor, annesi beni olay olduktan sonra iki kez aradı. Sen alttan al, içer gezer gelir evine falan. Bende daha ne kadar sabredeceğim, çocuğum çok etkileniyor. Gezmesin demiyorum,içmesin demiyorum. Her şeyi ayarında yapsın diyorum tek istediğim bu dedim. O da,sen onu evden kovmuşsun, gururu kırılmış, inat ediyor, sen eve çağır dedi. Rica etti, eşini ara dedi. Bir kere daha alttan al dedi. Dinledim, aradım. Aramaz olaydım, eşim küfür etti, gelmem o eve dedi. Sen onursuzsun, gurursuzsun hala o evde oturuyorsun,defolup gitmedin. Senin sesini bile duymak istemiyorum, bundan sonra o eve öldürseler girmem, herşey bitti dedi. O günden sonra onunla hiç görüşmedim, aramadım sormadım. Kızımı arıyor, konuşuyor, birlikte vakit geçiriyorlar. Eve gelmiyor. O telefon sonrası ailesi sesiz, kimseden çıt çıkmıyor. Herkes izliyor. Ailesi çekip, sen ne yapıyorsun oğlum demiyor. Kardeşleri ilgisiz. Benim ailemde bekle bakalım, zaman herşeyin ilacı diyor. Delirmek üzereyim. Ne eşimin umurunda ne de bir başkasının.
Üzgünüm, bir yanda kızım, bir yanda uğruna harcanmış 15 yıl evlilik ve emeklerim. Boşanma davası açmadı.Niye açmıyor anlamıyorum. Hergün ne olur geri gelir mi gelmez mı, ben mi dava açsambitirsem mi, bitirmesem mi bilemiyorum.
Seviyor muyum, hayır. Ama evliliğiminde bitmesini istemiyorum. Onun ise umrunda değil. Nolu bana yol gösterin, çok kötüyüm. :KK43:((
İçki almadgı dönemler nasıl ?
Halamın eşi içki içince değişiyordu
20 yıldan sonra tam boşanma evresinde kuzenim evlilik danışmanına götürdü anne ve babasını
Eniştemin ilk sözü karım beni hiç sevmedi olmuş
Evet halam eniştemi sevememişti hiç sevgi ve şefkat göstermemişti malesef 3 yıl boyunca destek aldılar 5 yıldır da mutlular

Ben çok üzüldüm canım, bazen hala içim yanıyor. Kızım ona düşkün ama yavrum bana hiçbir şey demiyor. 1 hafta sessizce bekliyor, babası gelsin onu alsın diye.

Hiç pişman değil yaptıklarından, evi, eşyaları, her şeyi ona bırakıp gittim ya, dört dörtlük düzenine devam ediyor. Eski halinden bin kat iyi. Çünkü istediği hayat o. Niye mutsuz olsun ki.
Annesi ona hiç kıyamaz 40 yaşında adamı pış pış uyutur neredeyse :) Yemeğini yapar, kıyafetlerini yıkar onun mutluluğu için çabalar.

Bir de anlaşmalı boşansaydım çok daha mutlu olacaktı! (Ama son anda protokol şartlarını kabul etmediğim için dava çekişmeliye döndü) Bu kadar rahat vermeyeyim dedim. Zaten davadan sonrada, bana boşanmadım diye sinir oldu,telefon rehberine varana kadar her yerden beni sildi. Davaya kadar, çocukla ilgili bir şey olduğunda konuşuyordu dava sonrası asla benimle iletişime geçmedi. Yokmuşum gibi davranıyor. Bende öyle.
Allah'ın adaleti büyük. Herkes yaşattığını yaşasın

Allah'ın adaleti büyük. Herkes yaşattığını yaşasın.

Üzülme demek uzaktan kolay elbet ama sen yinede üzülme canım kızına sarılı kokla.seni iyileştirecek tek şey evladın.
Allah meşakatsiz atlama gücü versin bu zor günlerini...dilerim herşey tam istediğin gibi olur.

Olumsuz yorumlarada takılma sakın onlar her konuda bik bik bik. Ötüyorlar ego tatmini heralde trişkadan yani sallamayın.

Bencede evlilik diye birsey kalmamis. Kizinizin yasida buyukmus calisiyorsunuzda gayet guzel gecinebilirsiniz kizinizada pedegog destegiyle durumu izah edebilir anlamasini saglayabilirsiniz. Boyle yasayarak daha cok etkilenecektir emin olun cocukken guveni sarsilmis psikolojisi bozuk olarak yetisicek

Ama var ya takdir ettim gerçekten seni canım. Burda herkes eşimle kavga ettim beni kovdu anamın evine gittim. Yok küstüm babamın evine gittim yazıyor ya ben deliriyorum. Yahu evden neden giden siz oluyorsunuz bırakın onlar defolsun gitsin yani. Sen eeeennn doğrusunu yaptın. Bak gururuna dokunmuş beyfendinin bak bak bak. Kendi kovunca güzel. Sen kovunca yüzsüz mü oldun. Hiçbir şey de olmadın.

Ayrıca sen şimdi çocuk için ayrılmıyorsun ya o çocuğun büyüdüğünde anne neden bu adamla ömrünü harcadın diyecek sana. Sen ona senin için dediğinde de asla kendisini affetmeyecek. Bunu yaşayan bir çocuk olarak söylüyorum. Babam annemi aldatıp annem ve babam kavga ettiğinde eğer annemin önüne geçip gitme nolur boşanma demeseydim bu adamdan kurtulacaktı. Belki ben o zaman babamı daha çok severdim. Neden çünkü senelerce annemi sevmeyen ve annemin de sevmediği ama birbirlerine katlanmaya çalışan iki insana tanık oldum. Büyüdükçe babam hatalı olduğu için ondan nefret ettim. Ayrılsalardı ikisi de kendi hayatında olurdu ve babamı o zaman affederdim..

Vicdanım asla rahat değil benim. Sende çocuğuna iyilik yapmıyorsun.

eeee sen adam dava acmıyo diye sence ne düsünüyosun askındna ölüyo falan mı tamam sen zaten evindesin cocugunda var ac davanı bak rahatına yuva dedigin kavram cok yanlıs ne yuvasi adam küfretmis icmis bilmemne sen hala icsin icmesin demiyorum demissin ne icmesi arkadasım cocugum dyosu babası ickici ou böyle hatırlaması mı daha güzel yoksa haftada 1 görüsmesi mi

Back
X