Arkadaşlar nolur yardım edin!

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Arkadaşlar 7 hafta 4 gunluk hamileyim.ya goguslerım. Şişti benim son günlerde indiğini farkettim o eski sisligi yok.agrim kalmadı o kadar.bu normal mi ? Canım sıkıldı...

Arkadaşlar 7 hafta 4 gunluk hamileyim.ya goguslerım. Şişti benim son günlerde indiğini farkettim o eski sisligi yok.agrim kalmadı o kadar.bu normal mi ? Canım sıkıldı...
ilk zamanlar cok şişlik ve agrı olmuyor sonraki haftalarda daha cok şişiyor ve cok acıyor sabah acıyla uyanıyorsun resmen :( takma kafaya herşey yolundadır inş ;)

Canım belirtiler bi artar bi azalır kafana takıp stres yapma kendine

ilk zamanlar cok şişlik ve agrı olmuyor sonraki haftalarda daha cok şişiyor ve cok acıyor sabah acıyla uyanıyorsun resmen :KK43: takma kafaya herşey yolundadır inş :KK66:
Canım. Valla korktum.ya sende böyle olmuş muydu? Ne zaman sismisti?

Canım. Valla korktum.ya sende böyle olmuş muydu? Ne zaman sismisti?
aynen belirtiler bi azalıyor bi çogalıyor bazen bende sanki şişkinliği gitmiş gibi hissediyrm ama snra kızıyrm kendime kuruntu yapma diye,yani ilk haftalar cok şiş degildi hafta hafta ilerledikçe şişmeye başladı

Evet ilk zamanlar çok şiş ve hassastı arada bi azaldı şimdilerde yine şiş canım oluyor öle bulantılarda da oluyordu bazen çok kötüyken bazen çok iyi herşeyi yiyordum. Takma kafana

Kendinizi bu kadar inceleyip kafanızı yormayın lütfen.
Zaman zaman değişkenlik göstermesi cok cok normal.

Evet ilk zamanlar çok şiş ve hassastı arada bi azaldı şimdilerde yine şiş canım oluyor öle bulantılarda da oluyordu bazen çok kötüyken bazen çok iyi herşeyi yiyordum. Takma kafana
Tamam canım. Çok teşekkür ederim sağolun

arkadaşlar, bu kadar stres yapmayın. "arkadaşlar nolur yardım edin!" lik ne var ki bunda? 9 ayı nasıl geçireceksin? vücudunda inanılmaz bir değişim var, her gün yeni bi şey çıkabilir karşına. ben 26. haftamdayım, hala ufak tefek şikayetlerim var, hala bu neden oluyor acaba dediğim şeyler var. ama kafaya takmıyorum. çok abartıyorsunuz.

arkadaşlar, bu kadar stres yapmayın. "arkadaşlar nolur yardım edin!" lik ne var ki bunda? 9 ayı nasıl geçireceksin? vücudunda inanılmaz bir değişim var, her gün yeni bi şey çıkabilir karşına. ben 26. haftamdayım, hala ufak tefek şikayetlerim var, hala bu neden oluyor acaba dediğim şeyler var. ama kafaya takmıyorum. çok abartıyorsunuz.
Canım ama benim düşük riskim var o yuzden korktum böyle azarlamana gerek yok anladın mı? Yardım etmek istemiyorsan yorumda yazma o zaman.ben haftalardır düşük riskiyle karşı karşıyayım.evham yapıyorsam sebebi var.

Kafaya takmamak gerek bunlari.
Taksam benim suan hamile degilim artik galiba diye aglamam lazimdi.
Insanlar daha adet gecikmesinden once goguslerin sistiginden, uclarinin koyulastigindan, damarlarin ciktigindan falan bahsediyor.
23.haftadayim bunlarin hicbiri olmadi.
Tek yasadigim bulanti ve kasik agrisiydi o da suan yok. Karnim dahi cikmadi.
Bebek kipirdamasa hamile oldugumu hatirlamam bile.
Boyle kendinizi dinleyip bosuna hamileliginizi zehir etmeyin.

Insanlar daha adet gecikmesinden once goguslerin sistiginden, uclarinin koyulastigindan, damarlarin ciktigindan falan bahsediyor.
Sağol canım. Teşekkürler.bazi arkadaşlar da keşke sizin gibi böyle yazsalar.benim.düşük riskim olduğu için endişe ettim açıkçası.cok teşekkür ederim..

Sağol canım. Teşekkürler.bazi arkadaşlar da keşke sizin gibi böyle yazsalar.benim.düşük riskim olduğu için endişe ettim açıkçası.cok teşekkür ederim..

Her gebelikte vardir dusuk riski.
Siz kafaniza takip bosuna bebegi de uzmeyin.
Allah'in izniyle bir sey olmaz insallah.

buna o kadar takılma hep aynı şişlikte kalmıyor çünkü benim bu haftamda bile bazen daha dolgunken bazen sönmüş gibi hissediyorum

Back
X