Arkadaşlar nolur yardım edin!

Sağol canım. Teşekkürler.bazi arkadaşlar da keşke sizin gibi böyle yazsalar.benim.düşük riskim olduğu için endişe ettim açıkçası.cok teşekkür ederim..
Seni çok iyi anlıyorum canım 3 kere üst üste düşük yapan biri olarak söylüyorum çok zor yaşamayan bilmez bende senin gibi sürekli takip ediyorum kendimi ister ewham ister kötü psikoloji ister mız mız lik densin benim için önemli değil ama takip etmek zorundayim 3 düşügumde de hamile hissederken bi anda hersey normallesti sanki adet olmusumda bitmiş gibiydi şimdi de mecbur kendimi dinliyorum yine mi aynı şeyi yasiorum acaba diyerek :( suan diğer hamileliklerimden farklı düzgün bi kese gördük yolk saç görüldü bebeğin kalp atışları için bekliyorum goguslerimde hassaslik ve bulantilarim war bi an goguslerimin gerginliği geçse acaba mi diorum bi süre sonra geri gelio mutlu oluyorum bulantım basladiginda okadar mutlu oluyorumki ewet diorum bu sefer sağlıklı bi hamilelik geçiriyorum yasamayan anlamaz düşük riski olmayan anlamaz malesef:( senin için rahat olsun bende ayniyim belirtilerim zaman zaman kaybolup geri geliyo canım. ..

Benimde belirti olarak basladi gogus hassasiyetim ilk hafta devam etti.suan siz sorunca dikkat ettim de benim de biraz sönmus sanirim o kadar acimiyor artık

Adet zamanlarinizda olamamanın etkisiyle de şişkinlik artabiliyor sonra geçince azaliyor kızlar kuruntu yapmayın kendinize pozitif düşünün pozitif olsun... Sakınan göze çöp batar demişler serbest birakin kendinizi koyverin gitsin.. Düşük tehlikesi her gebelikte olur benimde kanamam oldu yattım 10 gün o kadar dikkat ediyordum halbuki.. Sonra döndüm isime agir kaldırma eğilme kalkma hoplama zıplama oraya çıkma oradan inme diyip duruyorlar pesimden ama ben ne kadar dikkat etsem o kadar ters gidiyordu herşey ondan bıraktım gitti normal yaşantıma devam ediyorum herseyde güzel gidiyor çok şükür...

Seni çok iyi anlıyorum canım 3 kere üst üste düşük yapan biri olarak söylüyorum çok zor yaşamayan bilmez bende senin gibi sürekli takip ediyorum kendimi ister ewham ister kötü psikoloji ister mız mız lik densin benim için önemli değil ama takip etmek zorundayim 3 düşügumde de hamile hissederken bi anda hersey normallesti sanki adet olmusumda bitmiş gibiydi şimdi de mecbur kendimi dinliyorum yine mi aynı şeyi yasiorum acaba diyerek :KK43: suan diğer hamileliklerimden farklı düzgün bi kese gördük yolk saç görüldü bebeğin kalp atışları için bekliyorum goguslerimde hassaslik ve bulantilarim war bi an goguslerimin gerginliği geçse acaba mi diorum bi süre sonra geri gelio mutlu oluyorum bulantım basladiginda okadar mutlu oluyorumki ewet diorum bu sefer sağlıklı bi hamilelik geçiriyorum yasamayan anlamaz düşük riski olmayan anlamaz malesef:KK43: senin için rahat olsun bende ayniyim belirtilerim zaman zaman kaybolup geri geliyo canım. ..
Aynen canım. Benim.yasayan bilemez.tek.duamiz bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza almamız bebeğim.

Back
X