Arkadaslar 5 yıllık bi iliskim var internet ortaminda tanistik erkek arkadsm durumu çok iyi arkads çevresi ve sosyal hayatini fazlaca yasayan biri benimle 5 yildir beraber surekli gece gunduZ mesajlasiyoruz beni cok sevdgni soyluyo ama 5 yıl icinde 1 kere bile bulusamadik. Ayni şehirlerde yasiyoruz ama bulusmuyorz. Ne zaman bulusmak istesem kavga çıkarıyo bahane buluyo birbirimizi sadece msnde gördük. Hayır anlamıyorum beni sevmese neden 5 yildir benimle neden bırakmiyo. En son bulusmak istediğimde yine kavga cikardi ve tatile gitti nolur yardim edin kafayi yemek uzereym.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar 5 yıllık bi iliskim var internet ortaminda tanistik erkek arkadsm durumu çok iyi arkads çevresi ve sosyal hayatini fazlaca yasayan biri benimle 5 yildir beraber surekli gece gunduZ mesajlasiyoruz beni cok sevdgni soyluyo ama 5 yıl icinde 1 kere bile bulusamadik. Ayni şehirlerde yasiyoruz ama bulusmuyorz. Ne zaman bulusmak istesem kavga çıkarıyo bahane buluyo birbirimizi sadece msnde gördük. Hayır anlamıyorum beni sevmese neden 5 yildir benimle neden bırakmiyo. En son bulusmak istediğimde yine kavga cikardi ve tatile gitti nolur yardim edin kafayi yemek uzereym.
Tamam sevmiyo madem zaman geçirdi 5 sene neden benimle ustelik gönül eglendirdi desem hic bulusmadik yaşadığım seyin adını bende bilmiyorm sadece yaptigina anlam veremiyorm üstelik cok seviyorum. Hiç gormedigin birini nasil seviyosun demeyin gerçekten seviyorm
Evli barklı çoluklu cocuklu olmasn bir erkek 5 sene niye hiç kız arkadasını görmek istemez birde aynı sehirde ben olsam bes sene degil 5 ay beklemem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu sevmek değil olamaz..
Daha önce hiç erkek arkadaşımız oldu mu? Eğer olmadıysa onun ilgisini aşk sevgi diye adlandırıyo olabilirsin.
Yok bu benim ilk erkek arkadaşım
Bu arada ben 21 yasindayim oda 25
Internetten ailesini arastirdim şirketlerini falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?