• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar nolur yardımcı olun🥺

nurcann123

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
184
46
13
21
Sabah uyandım çamaşırımda kahvrengi lekeler vardı ama hiç bir ağrım sancım falan yok olmadıda neden olabilir çok korkuyorum uygulamaya göre 6+3 günlük hamileyim daha doktora gitmedim 1 hafta sonra randevum vardı korkuyorum böyle bir şey yaşayan varmı? Devamı gelmiyor bakıyorum birşey yok

Sabah uyandım çamaşırımda kahvrengi lekeler vardı ama hiç bir ağrım sancım falan yok olmadıda neden olabilir çok korkuyorum uygulamaya göre 6+3 günlük hamileyim daha doktora gitmedim 1 hafta sonra randevum vardı korkuyorum böyle bir şey yaşayan varmı? Devamı gelmiyor bakıyorum birşey yok
bende 8+1 günlük hamileyim cinsel ilişki sonrası birkaç gün kanama normalmiş doktor sorun olmaz demişti bana

Kanama alanı olabilir, devlet acile gidersen birşey vermezler ama özele gidersen progestan başlatırlar muhtemelen, kahverengi çok problem değil ama tedbirli olmakta fayda var

bu dönemde yerleşme kanaması değildir bu yüzden kahverengi tehlikeli olmaz ama progestan fitil verirler bence evde kanama devam etmesini beklememelisiniz.

Lekelenme normal olabilir ayağını uzat dinlen sancın yokmuş zaten çok endişelendiysen doktora git en fazla progestan yazarlar ama bir problem olduğunu sanmıyorum canım

Çok teşşekkür ederik canım doktor randevum 1 hafta sonra bir kere geldi hala bişey yok inşallah da olmaz
Lekelenme normal olabilir ayağını uzat dinlen sancın yokmuş zaten çok endişelendiysen doktora git en fazla progestan yazarlar ama bir problem olduğunu sanmıyorum canım

Back
X