Doğuma Hazırlık Arkadaslar oglusuma isim bulamadim yardimci olun :-(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cgrcgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
99
1
28
Merhabalar arkadaslar,
oglusuma isim bulamadim :( esim ve kayinvalidem kayinpederimin adi olsun yani ali olsun diyorlar :s bende bir turlu istemiyorum ali adini gicik kaptim soguttular beni beynimi yikadilar ali ali ali diye diye karnimda "alim oglusum" diye seviyor esim cok sinirim bozuluyor.. cekici ve aliden daha guzel bi isim bulan arkadaslarim yazar misiniz ;( yoksa aliye kurban gidicez :-( ben yağız olsun diyorum sizce nasil ? sizde ornek yazarsaniz sevinirim..

yağız ismi aliden daha güzel cnm evt ama ben kaan ve tlga isimlerini de çok seviyorum şahsen :)

Merhabalar arkadaslar,
oglusuma isim bulamadim :( esim ve kayinvalidem kayinpederimin adi olsun yani ali olsun diyorlar :s bende bir turlu istemiyorum ali adini gicik kaptim soguttular beni beynimi yikadilar ali ali ali diye diye karnimda "alim oglusum" diye seviyor esim cok sinirim bozuluyor.. cekici ve aliden daha guzel bi isim bulan arkadaslarim yazar misiniz ;( yoksa aliye kurban gidicez :-( ben yağız olsun diyorum sizce nasil ? sizde ornek yazarsaniz sevinirim..

e canım ali yağız koy çok uyumlu ve her ikinizinde gönlü olur :)

bakalim saygideger kayinvalidemiz kabul edecekmi yagizi.. sanki onlarin cocugu ilk defa bi evladim olucak birakmiyolar ismini ben seceyim ..

iyi de 9 ay karnına taşıcak olan sensin hastalığına sağlığına çocuğunun her saniye yanına olcak olan sensin çocuğuna ismini vermek senin en doğal hakkın kimseden izin alman gerekmez ki alma da içinen geldiği gibi yap ileride çok pişman olursun benim annemde dedemi dinlemiş zamanında ben de o isim mağdurlarınan biriyim :D
bu arada çağın,çağan,aras,uras,ayaz,ege,aytuğ(sevgilimin ismi:)))) güzel isimler bence :) ege ali ya da ali ege de uyumlu

iyi de 9 ay karnına taşıcak olan sensin hastalığına sağlığına çocuğunun her saniye yanına olcak olan sensin çocuğuna ismini vermek senin en doğal hakkın kimseden izin alman gerekmez ki alma da içinen geldiği gibi yap ileride çok pişman olursun benim annemde dedemi dinlemiş zamanında ben de o isim mağdurlarınan biriyim :D
bu arada çağın,çağan,aras,uras,ayaz,ege,aytuğ(sevgilimin ismi:)))) güzel isimler bence :) ege ali ya da ali ege de uyumlu

eevet canim ama annemiz iste bisey denir mi :s:s:s çağın güzelmiş veya çağan

tuğberk , tuna , aras , mina :D mina kız içinde kullanlyo erkek içinde :D şahsen ben bebeğim olursa erkek olursa tuğberk düşünyorm :D

Benim oglumun adini babasi Aras koydu ama ben cagan yada poyraz diyordum malesef benim istedigim olmadi bunlarida dusunebilirsin

sen aliden daha güzel,çekici ,karizmtik ismi bulsan eşini ikna edebilecek misin? hiç sanmıyorum eşin senin fikrini bile sormamış....
ama sen iki isim yap kimsenin içinda kalmasın
mert ali
yağız ali
eymen ali
eren ali
ersel ali
ensar ali

Ali 1. Yüce, ulu, yüksek. 2. Orun bakımından en üstün
alinin anlamıda çok güzel bence,evet çok duyulmuş isim ama manevi değeri çok yüksek diye düşünüyorum...
siz bence bakış açısını değiştirin,,
kayınvaliden,eşin emrivaki yaptğı için istemiyoosun ama hz aliyi düşün,onun hayatına bi göz at derim,olmadı iki isim ver içinde kalmasın

ali ege
ali yağız
ali demir
ali batın
ali baran
ali deha
ali beraat.........

ali kesin konacak diyosan ali yağız en uyumlusu benim arkadaşımın ismi ve iki isimiyle hitap ederiz ayşegül gibi yani bütünleşiyo isim ama diğer isimlerde ya ilk isim ya ikinci isim kullanılıyo sen de ali yağız diye alıştırırsın öyle kalır :)

bende hamileyim .yağız ismini koyacağım bencede ali yagız cok güzel olur
her tarafında isteiği olmuş olur.bizde yagız utku ismine karar verdik şimdilik ama daha 3 ay var

Ali bence bir erkeğe konulacak en güzel isimlerden birisi. Hayalimdi hatta oğlum olursa adını Ali koymak ama erkek arkadaşımın nefret ettiği dayısının ismi olduğu için asla olmayacak diyor. :( Arkadaşların söylediği gibi Ali ismi başına ve sonuna bir isim dah eklenince çok karizmatik duruyor. Mert Ali örneğin.. Bence yalnızca Ali koyacak olsanız bile üzülmeyin. Hiçbir ismi küçümsememek adına örnek vermiyorum ama abuk sabuk bir isim de olabilirdi kayınpederinizin ismi.

Rüzgar, Çağan, Kayra, Kaya, Ege, Çınar
Ama eşiniz ve ailesi müsade edecek mi :26:
Sizde alıştırma yapın, başbaşa olduğnuzda oğlumm, x'im diye kendi takdığınız isimle seslenin..

sen aliden daha güzel,çekici ,karizmtik ismi bulsan eşini ikna edebilecek misin? hiç sanmıyorum eşin senin fikrini bile sormamış....
ama sen iki isim yap kimsenin içinda kalmasın
mert ali
yağız ali
eymen ali
eren ali
ersel ali
ensar ali

Ali 1. Yüce, ulu, yüksek. 2. Orun bakımından en üstün
alinin anlamıda çok güzel bence,evet çok duyulmuş isim ama manevi değeri çok yüksek diye düşünüyorum...
siz bence bakış açısını değiştirin,,
kayınvaliden,eşin emrivaki yaptğı için istemiyoosun ama hz aliyi düşün,onun hayatına bi göz at derim,olmadı iki isim ver içinde kalmasın

yok canim sormasi degil biz zaten cocuk olmadan once hep dusunurduk bi oglumuz bi kizimiz olsa ne koyalim diye hic babamin adi falan dememisti bana kayinvalidem kiskirtti biraz :s yoksa o da istedi yagizi ama arayi bozmamak icin yagiz ali dusunuyorum

Rüzgar, Çağan, Kayra, Kaya, Ege, Çınar
Ama eşiniz ve ailesi müsade edecek mi :26:
Sizde alıştırma yapın, başbaşa olduğnuzda oğlumm, x'im diye kendi takdığınız isimle seslenin..

canim oyle sesleniyorum zaten ;-) esim kirmaz beni ama annesinede bisey diyemez onuda anliyorum..

Ali bence bir erkeğe konulacak en güzel isimlerden birisi. Hayalimdi hatta oğlum olursa adını Ali koymak ama erkek arkadaşımın nefret ettiği dayısının ismi olduğu için asla olmayacak diyor. :( Arkadaşların söylediği gibi Ali ismi başına ve sonuna bir isim dah eklenince çok karizmatik duruyor. Mert Ali örneğin.. Bence yalnızca Ali koyacak olsanız bile üzülmeyin. Hiçbir ismi küçümsememek adına örnek vermiyorum ama abuk sabuk bir isim de olabilirdi kayınpederinizin ismi.

kucumsemiyorum ben alide guzel tabii ama benim fikrimi sorsalar evet derdim yagiz ama ne zamandir istiyoruz biz yagiz olsun diye o yuzden sıkıntı yaptım

Back
X