Arkadaşlar oksapar iğne kullananlar

Ben iğneyi göbekten yapıyorum. Çok geniş bir morarma olmuyor çok şükür ama nokta nokta yaptığım yerler görünüyor. Hiç iz kalmadan yapabilen var mı? İlk başladığımda hemşire yapmıştı ve onda yeri bile belli değildi

Oksapar iğne yi göbekten yapıyorum ben de ama cok acıyor gerçekten. Ne kadar süre kullanılacak bilgisi olan var mı acaba ben dün transfer olup dün başladım

Oksapar iğne yi göbekten yapıyorum ben de ama cok acıyor gerçekten. Ne kadar süre kullanılacak bilgisi olan var mı acaba ben dün transfer olup dün başladım

En az aciyan yer gobek yapis tarzinizla.ilgilidir aci. Igneyi ok saplar ve cok hizli saplayin ve ilaci hemen verin yavas yavas verirseniz aciyor. Sonrasinda hizlica cekip kolanyali pamuk bastirin yapmadan oncede kolonyali pamukla silin. Kolonyagini soguk tutarsaniz aci konusunda yardimci olur.

Ben 1 yildir kullaniyorum ama benim riskili pihtilasmam var. Tedbir amacliysa bi sure sonra biraktirir doktorunuz

Tesekkür edetim cok gecmiş olsun size de deneyecegim inşallah dediklerini yapacagım

Kızlar bende corasprn içiyodum , kese göründü , oskapara basladık fakat kesede kanama oldugu için aspirini kestık , iğne yeterli gelirmi böyle bi durumu yasayan varmı ?

Kızlar bende corasprn içiyodum , kese göründü , oskapara basladık fakat kesede kanama oldugu için aspirini kestık , iğne yeterli gelirmi böyle bi durumu yasayan varmı ?

Ikisi beraber kanamayi artirir. Benimde lekelenmem oldugunda aspirini kesmistik. Her turlu kanama potansiyelinde.aspirine ara verilir

Reactions: Mgt
Kizlar size bi sorum olacak.. 8 haftalik hamileyim elhamdülillah ikinci kez bi kucuk kanamam oldu bu sekiz haftalik surecte tup bebek tedavisi gordum ve
Gunde

1 coraspin
Sabah 2 estrofem
Aksam 2 estrofem
Sabah aksam gliffor
Sabah oksapar ignesi
Aksam prolutex ignesi
Follik asit gunde bir
Aksamlari crinone jel kullaniyorum

Kanama geldigi icin doktorum bana bugunden itibaren coraspirin ile oksapari biraktirdi korkuyorum kan pihtim olcak diye sizce birakmaliyim bana akil verin

Valla arkadaşım bende tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Perşembw gecesi büyük bir kanamayla acile gittim benimde doktorum oksapar ve aspirini kesti ama 2 3 gün sonra kanaman olmazsa başlarız demişti benimde aklıma geldi şimdi hemşireye yazdım doktora sorup dönecek bakalım

Rabbim cumlemizinde bizimde kucagimiza almayi nasip etsin canim.. peki baska ilac kullaniomusun

Rabbim cumlemizinde bizimde kucagimiza almayi nasip etsin canim.. peki baska ilac kullaniomusun
Amin canım. Valla tüp bebek doktorum kullanmasın demiş şimdi cevap geldi kadın doğum doktoru kullaN başla dedi ne yapacağımı bilemedim.
evet , estrofem sabah akşam 2 şer adet
Crione jel sabah akşam
Prednol
Kullanıyorum canım

Bende cok sordum doktoruma kullanmayi da dusundum sonra dedim simdi kullanip pisman olmak var.. prednol ignemi oluyor..
Hayirlisi Rabbimden

Bende cok sordum doktoruma kullanmayi da dusundum sonra dedim simdi kullanip pisman olmak var.. prednol ignemi oluyor..
Hayirlisi Rabbimden
Canım şimdi ben kadın doğumcu mu aradım ikisi de aynı hastanede zaten o da en son tüp bebek doktorun gördü kullanma diyorsa kullanma muayeneden sonra ben karar veririm Yazmış yani bende kullanmayacağım. Eğer kullan derse 1 hafta sonra muayenem zaten prednol kortizon hap bağışıklık için canım

Rabbimden hayirlisi canim.. sabirla beklicez insAllah doktorlarin bir bildigi vardir..bel agrisi veya baska agrilarin oluyormu sendede

Rabbimden hayirlisi canim.. sabirla beklicez insAllah doktorlarin bir bildigi vardir..bel agrisi veya baska agrilarin oluyormu sendede
Evet canım oluyor özellikle kanamayı yaşadığım gün çok fazlaydı hatta doktorum gece hastaneye geldi ve bel ağrım olduğunu söylediğimde bu hiç iyi değil dedi. Biz bel ağrısı istemeyiz dedi perşembeden beri de baya ağrıyordu bugün hafifledi biraz biraz var genede sana da mı kan sulandırıcı dan olabilir dedi bi de kesenin altında kanama alanı varmış öyle dedi doktorum bana sanırım onun içinde kullanmamı istemiyor

Bana oyle bise demedi yani nerden geldigini bel agrisinin.. ben bide cok yatiorum agri oldugunda sanirim cok yatmakta ii dgl

Bana oyle bise demedi yani nerden geldigini bel agrisinin.. ben bide cok yatiorum agri oldugunda sanirim cok yatmakta ii dgl
Canım bana hiç kalkmayacaksın dedi doktorum sadece tuvalet için kalk ayağının altına yüksek birşey koy yat dedi ben Perşembeden beri WC hariç hiç yerimden kalkmadım

Merhaba ben beş haftalık gebeyim. Bir yıl üstüne gebe kaldım doktor garantiye alalım dedi. Pihtilasma testi yapılmadı doktorun bu iğneyi vermesi normal mi bilemedim çok arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…