Arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_pembe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol tatlım ama sabrımında bi sınırı var artık eşimede söyleyemiorum acı çekmektense aldırmak istiyorum çünkü eğer aldırmazsam döveceğini söyledi :( (kaynanam dövdürücekmis) (:1shok:!)

nasıl yani. siz bebeği aldırmazsanız kaynananız dövdürtecekmiymiş sizi. hemen polise gidin arkadaşom. resmen tehdit ediliyorsunuz,, siz.
kadın cani bence

Allah Allah o nasıl söz öyle dövdürmek falan.:1shok: İnsanlıktan çıkmış bunlar.
Aldırsan da doğursan da böyle cani insanlarla hayatını sürdürebilecek misin?
Önce bunu düşünmen lazım.
Onlar sadece bebeği değil, seni de gözden çıkarmışlar.
Anne olma hakkını kimse elinden alamaz gerekli yerlere şikayetlerini yaparsın ama çocuk doğsa da bunların elinden çok çekersin gibi durum var.
Allah kolaylık versin.

Arkadasim sen sunu bi bastan anlat bi ya, nasil bir isdir bu, saka gibi ya inanasim gelmiyo, daha neler duyucam su kk da:umursamaz:

nekadar kötü olursa olsun bi kaynana, sadece bayildin diye dogmamis bir bebege nasil kiyabilir resmen katillik ya:mymeka:

hem ona neymis bakabilicenmi bakamicanmi, o da sözde bakmis büyütmüs bir cocuk, büyüttügü cocuga bak , kendi cocugunu annesinin lafina uyarak öldürmek istiyor, bumu yani böylemi cocuk yetistiriliyokaydirigubbakcemile

ben olsam sakadanak söylerdim yüzüne senin yetistirdigini gördük
ben dogurucam sana da gösterecem nasi yetistirilir bakilir cocuk diye :sifatina tüküren smili:

ne bicim bi aile ya :mide bulanti smili::bbo:

naadar sinirlendim yinekötükedihüso

bukadar aciz olmayin su kocalariniza kaynanalariniza artik yeter vallahi

Valla şaşkınlıkla okudum.Canım eşini karşına alıp konuşacaksın.kayananın yanındanda uzaklaşacaksınız.Böyle şeymi olurmuş..Kadına bak ya...kafamçokkarıştı
Gerekirse eşine resti çekeceksin...madem bu şekilde tavır alıyor sende gemileri yak be güzelim...Anladığım kadarıyla eşinde eğitimli.Kızma ama ne eğitimliymiş maşallah....Anasından eğitimli..Ayyy çok sinirlendim kusura bakmayın...kötükedihüso

Kuzum senin ailen yok mu neden söylemiyorsun onlara????

yuhhh yok artık yaa ailecek psikolojik sorunlu bunlar heralde!

Bu arada seni neden dövtürtecek çocuğu düşürmek için mi dövdürtecekmiş.Düşünceye bak hainliğe bak hamile kadın dövülürmü.Resmen sen aldırmazsan biz icabına bakarız demek bu.Ben olsam gider savcılığa dilekçe veririm başıma bir iş gelirse sebebi bu kadındır.:oklava::oklava::oklava::oklava:

Konu sahibi arkadasimim lutfen birazdaha acik yazarmisin!!
bunlarin senle alip veremedikleri ne?
neden cocguna bakamiyacagini dusunuyorlar?
yasin kac?
resmi nikahla evlimisiniz?
ailen yokmu?
citdi bir hastaliginmi var bayilmayin dusmeyin sebebi ne hamilelikmi ??
yani durup dururken bu akilarindan suphelendigim insanlar bu cocugu aldir yoksa seni dogeriz diye ne hakla diyorlar??
cok yarim yamalak yazilar yaziyorsun aydinlatamiyorsun bizleri cevaplarsan sevinirim..

bu arkadaşın yaşadığı yer samsun du bi anda istanbul olmuş mesleği amirdi ev hanımı olmuş eğitim durumu yüksek lisanstı lisans olmuş inanmayın arkadaşlarrrrr

eşin ve sen istiosanız ona neden laf söylemek düşüyor anlamadım

kusura bakmayin ama arkadaslar sacmalaik dolu bir konu bana hic inandirici gelmedi mantik disi seyler yazmis arkadasimiz gece adam tutup dogduruyorlar ve bebegi dusuyor kurtaj icin hastaneye bile gitmiyor arkadas oturmus bize iki kelime iki kelime yazi yaziyor ay sinir oldum bosuna neden insanlari mesgul etmeye calisiyorlar anlamiyorum bazi konular var senaristlere tas cikariyorlar valla pes :olmaz:

kusura bakmayin ama arkadaslar sacmalaik dolu bir konu bana hic inandirici gelmedi mantik disi seyler yazmis arkadasimiz gece adam tutup dogduruyorlar ve bebegi dusuyor kurtaj icin hastaneye bile gitmiyor arkadas oturmus bize iki kelime iki kelime yazi yaziyor ay sinir oldum bosuna neden insanlari mesgul etmeye calisiyorlar anlamiyorum bazi konular var senaristlere tas cikariyorlar valla pes :olmaz:

valla bende saçmalık olduğunu düşünüyorum CADIARZUbirde diğer bi konu açıp bebeğini kaybettiğni kayınvaldesinin adam tutup dövdürdüğünü söylüyor:1shok:e o zaman bebeğini kaybedene kadar dayak yiyorsan nette işin ne ya yatakta yada karakolda olman gerekmezmi be arkadaşım:umursamaz:ilginç gerçekten umarım gerçek değildir zaten ama burda insanların iyi niyetini suistimal etmekte ayrıca ayıp.....

ne diyorum kizlar biliyormusunuz, bunu gercekten cok merak ediyorum, buna benzer bir cok sacma sapan konular aciliyor inanmak icin aptal olmak gerek ama o kadar iyi niyetliyizki hem cinslerimize yakistiramiyoruz ne sacmaliyorsunuz demeyi , bu konu sahibi arkadaslarin pskolojini cok merak ediyorum maksatlari ne olabilir? neden bu tarz senaryolar yazama ihtiyaci istiyorlar? aslinda bunu aciklayacak bir baslikta toplansalar cok aydinlatici olur !! diye dusunuyorum ve gercekten cok merak ediyorum

Allahtan araştırmacı kk kadınlarımız varda bazı konuları ayırt edebiliyoruz sayelerin de.Şaka gibi neden yapıyorlar hiç anlamıyorum.

simdi bosu bosunami üzüldüm ben o kaaar küfür saydim icimden:hulya:

Back
X