Arkadaşlar onu sevdim kürtaj olmamı istedi

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
Arkadaşlar 2 yıllık bir ilişkim var başlarda gerçekten çok seviyordum taki bana büyük bir kötülük yaptı 1buçuk yıl oldu yakinlastik ilişkiye girmedim ama kendini tutamadi ve hamile kaldım bende ilişkiye girme korkusu olduğu için defalarca belirttim ama biraz ileriye doğru gidince kendini tutamadı dediğim gibi sonra zorla bebeği aldirmami istedi 1 yıl oldu bebegimi hala unutamadim onunla konuşunca bebegime ihanet ediyo gibi hissediyorum ona karşı sevgim bitti bekledim beni böyle kimse almaz evlenemem diye sizce ne yapmalıyım

Evlenmek icin okulum var diyor ama birlikte olmaya devam ediyor cocugu aldirdiktan sonra da birlikte olmaya devam ettiniz muhtemelen arkadasin dedigi gibi bu adamla bu sekilde devam etme daha fazla acilar yasamamak icin bi an evvel ayril

Kendine kötülük etme canim, nefsini ve duygularini bir kenara koyup kendin icin en iyi olan karari ver. Batti balik yan gider diyip pes etme, vazgecme kendinden. Sahsi fikrim o kisiyi hayatindan cikarman lazim. Seninlevir gelecek dusunuyormus gibi gelmedi bana. Daha cok canin acimadan bir karara var. Allah yardimcin olsun cuma gunu hurmetine.

Yalniz bu konu bdv konusu bence. Moderatorler daha iyi bilir gerci.
O okypete

Evlenmek icin okulum var diyor ama birlikte olmaya devam ediyor cocugu aldirdiktan sonra da birlikte olmaya devam ettiniz muhtemelen arkadasin dedigi gibi bu adamla bu sekilde devam etme daha fazla acilar yasamamak icin bi an evvel ayril
Bende öyle düşünüyorum allah inşallah acı mi görür

Kendine kötülük etme canim, nefsini ve duygularini bir kenara koyup kendin icin en iyi olan karari ver. Batti balik yan gider diyip pes etme, vazgecme kendinden. Sahsi fikrim o kisiyi hayatindan cikarman lazim. Seninlevir gelecek dusunuyormus gibi gelmedi bana. Daha cok canin acimadan bir karara var. Allah yardimcin olsun cuma gunu hurmetine.

Yalniz bu konu bdv konusu bence. Moderatorler daha iyi bilir gerci.
O okypete
Bdv konusu derken

Ya suana kadar beddua etmediniz çok teşekkür ederim

Ay canim niye beddua edelim. Basina gelen durum herkesin basina gelebilir. Kimse yapmam, etmem demesin. Yadirganan, kinanan seylerin yadirgayanlarin ve kinayanlarin basina geldigini dusunuyorum.
Ayrica sen bu durumdan oturu Allah'a karsi sorumlusun, kuluna degil canim. Bol bol dua et, af dile Allah'tan. Ama benden gecti artik deyip de umidini kesme, o daha kotu. Rabbim yardim etsin insallah.

X