Bu testi başkası daha paylaşmıştı. Insanı şüpheye düşüren bir test. Silik çıkartıyor sonucu. Ama biraz daha koyulaşması gerekiyor gibi gözüküyor. Kontrol çizgisi ile aynı koyulukta ya da daha koyu olacak t çizgisi.İlk defa ovülasyon testi yapmaya başladim bilgisi olan yazabilirmi
Teşekkur ederimAkşam pozitif olur gibi evet
Evet eczaciya sordum silik dedi yorumlara baktim bazen bu sekildede cikiyor yaziyorlar anlamadim bende tesekkur ederimBu testi başkası daha paylaşmıştı. Insanı şüpheye düşüren bir test. Silik çıkartıyor sonucu. Ama biraz daha koyulaşması gerekiyor gibi gözüküyor. Kontrol çizgisi ile aynı koyulukta ya da daha koyu olacak t çizgisi.
Bakın benim yukarıdan aşağıya gün gün bu şekilde oldu. Bundan sonra da silikleşince çatladı demek oluyor. Yani pik olunca yumurta 24-36 saat içinde çatlayıp tüplere salınacak ve döllenme için tahmini 24 saat saat bekleyecek demek oluyor. Çatlama olduğunu da çizgi pikten sonra silikleştiğinde anlıyoruz.İlk defa ovülasyon testi yapmaya başladim bilgisi olan yazabilirmi
Yukarda attigim dün yapmiatim bugun tek cizgi cikti bu yumurtlama henuz catlamamismi oluyor sizceBakın benim yukarıdan aşağıya gün gün bu şekilde oldu. Bundan sonra da silikleşince çatladı demek oluyor. Yani pik olunca yumurta 24-36 saat içinde çatlayıp tüplere salınacak ve döllenme için tahmini 24 saat saat bekleyecek demek oluyor. Çatlama olduğunu da çizgi pikten sonra silikleştiğinde anlıyoruz.
Dediğim gibi bu test biraz şüpheli geliyor bana. Kontrol çizgisi de çok net değil diğerleri kadar. Bir de muhakkak testten önce 2 saat su içmeyi kesin ki çizgi net olsun. Yukarıdaki test tam pik gibi değil. Biraz daha koyulaşması gerekiyor. Çatlama diyebilmek için ilk önce pik olması lazım. Piki gördükten sonra çizgi silikleştiğinde çatlama olmuş demek oluyor. Ama eğer su alımına dikkat etmez iseniz yani testten önce sıvı alımını kesmeden testi yaparsanız da silik çıkabilir.Yukarda attigim dün yapmiatim bugun tek cizgi cikti bu yumurtlama henuz catlamamismi oluyor sizce
Çok tesekkür ederim tekrardan yumurtlamam henüz olmamiş sanirimDediğim gibi bu test biraz şüpheli geliyor bana. Kontrol çizgisi de çok net değil diğerleri kadar. Bir de muhakkak testten önce 2 saat su içmeyi kesin ki çizgi net olsun. Yukarıdaki test tam pik gibi değil. Biraz daha koyulaşması gerekiyor. Çatlama diyebilmek için ilk önce pik olması lazım. Piki gördükten sonra çizgi silikleştiğinde çatlama olmuş demek oluyor. Ama eğer su alımına dikkat etmez iseniz yani testten önce sıvı alımını kesmeden testi yaparsanız da silik çıkabilir.
Rica ederim inşallah görürsünüz. Ben de pik olmayacak herhalde dediğim zaman pik oldu. Hatta öncesinde silik çizgileri pik diye değerlendirmeye çalıştığım oldu. Ilk kez yapınca belirsizler oluyor haliyle.Çok tesekkür ederim tekrardan yumurtlamam henüz olmamiş sanirim
Evet canım pik olmuşBenim testim pozitif mi acaba çok anlamıyorum pcos var bende çok kez yaptım bu testlerden ilk defa bu kadar koyu gördüm
Evet pik olmuş. Birkaç gün yapmaya devam edin. Çizgi bundan sonra silikleştiğinde de çatlama oldu demek oluyor. Bugün ve yarın çizgi koyulaşmaya devam edebilir veya silikleşebilir. Piki ve çatlamayı da değerlendirin. Çatlamayı görünce testi bırakabilirsiniz. Bu şekilde koyulaşabilir. Sonra da yandaki resimde olduğu gibi silikleşiyor.Benim testim pozitif mi acaba çok anlamıyorum pcos var bende çok kez yaptım bu testlerden ilk defa bu kadar koyu gördüm
Adet başlangicindan kacinci gün pik oldu sizinEvet pik olmuş. Birkaç gün yapmaya devam edin. Çizgi bundan sonra silikleştiğinde de çatlama oldu demek oluyor. Bugün ve yarın çizgi koyulaşmaya devam edebilir veya silikleşebilir. Piki ve çatlamayı da değerlendirin. Çatlamayı görünce testi bırakabilirsiniz. Bu şekilde koyulaşabilir. Sonra da yandaki resimde olduğu gibi silikleşiyor.
Benim ayın 18'i adetimin 16.gününde pik oldu. 17.günde pik devam etti. 17.günün gecesinde çatlama oldu.Adet başlangicindan kacinci gün pik oldu sizin
Benim bugun adetim 24. Günü dun doktora gittigimde yumirtam 20 mm dedi 4 gun sonrada adet olcam yumurta daha catlamamis bu kadar gec catlama olur mu acaba yumurta sağlıklimi degil kiBenim ayın 18'i adetimin 16.gününde pik oldu. 17.günde pik devam etti. 17.günün gecesinde çatlama oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?